keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Partyyyy

Baariin baariin baariin! Täst tulee hyvä ilta... ;) Oon täs valkkailemas vaatteita. Päätin et blingii pitää olla, et erottuu. Siis ei Sarkku ja Jossukaan nyt rumii kuteita käytä mut täytyy kyl sanoo et mä oon meistä kolmesta selvästi se joka oikeesti osaa laittautuu parhaan näköseks. Ja just meikkaa parhaiten (ja eniten). Siis ei millään pahalla! Se nyt vaan sattuu oleen totuus! :)

Kuten jo viime postaukses mainitsinki, aion lähtee ilman alkkareita! Mitä niitä turhaan pukee ku ne kuiteski jossain vaihees iltaa joku poitsu kiskois pois! ;) Kuuma yllätys miehelle..;) Tänään on nimittäin oikeen kunnon miehenmetsästysilta.. hehhhe, Minttu lempipuuhassaan! ;) Meinasin jättää myös rintsikat pois mut en oo viel varma... ;) Kattoo nyt kuinka avoin bilemekko mun päälle kohta sujahtaa!

Ja sit tietty kunnon korkkarit. Tänään ei kyl keinoi kaihdeta. Mä vittu selätän semmosen miehen et on kyl muut baarihoratsut kateellisii! Kaikkein paras ois joku julkkis... mut ei semmoseen välttis törmää, joten käy mulle ihan taviskin kunhan ulkonäköö (no rahaki kelpaa..;)) ja panotaitoi löytyy!

Ostin semmoset kivan pornikset tekokynnetki mut en osannu laittaa niit.. huoh. Ku yleensä laitatan ammattilaisil mut nyt ei ehtiny, busy bi(tch)sneswoman;) Täytyy kattoo jos Jossu tai Sarkku osais laittaa ne. Ne tulee ysin aikaan meille alottelee. Oon varannu kunnolla lonksuu (light) ja viinipullon (en tiiä onks light, kysyin kyl Alkos mut ei se idari myyjälikka tietty tienny. Vitun harjottelija..). Girls just wanna have fun! ;) hihii.. Tuun kyl olee niin päissään et menee estot miinuksen puolelle (onks mul niit muutenkaan... ;D)! hihhiih!

Sit vaan tarkistetaan et on sheivattu kunnol (varsinki ku ei oo niit alkkareit nii kiva joku kauhee puska vaa näkyis hameen alta! ;DD Repesin ojentaisitko liiman! No ei vaa en IKINÄ päästäis sitä semmoseen kuntoon.. Ei oo varaa ku niin usein riittää tota vientii.. ;)) ja tsekataan et laukust löytyy huulari, putsku, ym. make ups, rahaa, lakkaa, kampa, ja muuta tarpeellista. Ja kumit on must! En haluu tautei!!

Nyt alan sit kunnol valmistautuu. Huomen tietty raportoin millasen kundin nappasin! ;)

Toivottavasti vilauttelematta illasta selviten,

Minttu

ps. Voin NIIN kuvitella et aamul taas tuttu lause mieles: "Missä VITUS mä oon?" ;DD perus minä!

Ei kommentteja: