sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Miehii Miehii

Siis ei vittu... ;) Mul on siis NIIN PANTU OLO. Oikeesti, oon oikee pikku lutka! Mr Moneyn (tai en nyt pelkästään sen, mut viime yönä en kyl aatellu varmaan ees pomoo et sillei!) oma sexbabe! Oli kyl taas sen verran kinkyy et saisitte varmaan slaagin jos tänne kirjottaisin. Hihih... siin on kyl uros. Ja tässä sille tasokas naaras joka kyl taitaa temput lakanoissa!

Ku lähin aamulla ni tuli yks sen naapuri vastaan. Joku ämmä. Vähän se katto pahasti! Katoin sitä oikein sillei "ups, herätettiiks me sut keskellä yötä...;) miks mua katot, oon ihan viaton (just joo;))" -katseella. Mahto kyl vituttaa! Ja sit bussis kun tiesin et oon sillei oikeen sen näkönen et ei oo kyl yöllä vaan nukuttu, niin huvikseni sit flirtin parille poitsulleki.. ;) Tuli kyl aika lutkis olo... ;) Hihih! (aina kiusailemas noita nuorii miehii..;) perus minä)

Oikeestaan Mr Moneylt saan kyl hyvää harjotusta (just joo, ihan kun tarvisin;)) sit sitä varten kun viimein kellistän mun pomon. Myyntipäälliköthän on kaikki samanlaisia. Mr Money ainaki selvästi tykkää ku voihkin just sillei kovaa ja seksysti ja teen paljon semmosii "mmmhhh... aiiih.... uhh...." -ääniä. Ja ku tuun ni huudan sit kunnol! Mitä sitä arkailemaan. Mr Money sanoki et kuulostan sumutorvelta (iik, pervoo..!;)) ku saan orkun. Eli se tykkää;)

Sit kans puhelen kyl aikas paljon tuhmii sängys. Esim. "Kunnon jytä tää sun kalu" tai "aahhh mä tuun koht ku jyystät nii voimallllhh....!" tai siis oikeestaan mikä vaan tommonen kinkyily sopii. Toi oikeesti antaa itsevarmuutta miehelle. Heh, no ihan ku Mr Money sitä nyt niin tarttis! ;) Mut ihan vinkkinä jos oma miehenne on saamaton yms tai sil on heikko itsetunto. No mä tietty oisin lempannu semmosen jo ajat sitten. Ainaki jos toi ei toimis. Mut kandee kokeilla.

Sit myös seksilelut on kyl mun juttu ja tuntuupa Mr Moneyki niist tykkäävän;) Haluisinki oikeestaan olla pornokaupas töissä (oispahan asiantuntemusta;)! ja tietty se et sais henkilökunta-alee...;)), mut eka täytyy saada se pomo iskettyä... En mä turhaan tuol paskakaupas oo kassal istunu piippaamas joittenki idioottien asiakkaiden ostoksii ja kattelemas muita työntekijöitä. Niistäki puolet rumii ja puolet muuten vaan perseestä. Joku raja! No on siel muutama ihan jees tyyppi keiden kans tuun toimeen mut nekin on pääasias miehii. Kyl mä tiedän miks ne mulle niin mukavii on... ;) Taitaa tehä mieli Mintun lakanoihin...;) Mut työpaikal mun ainoo fantasia on mun Boss!!!

Mut siis älkää vaan luulko et Mr Moneysta olis tulossa mulle joku vitun aviomies tai jtn. Ei tod! Haluun siltä vaan seksiä ja rahaa. Hah, kuulostipas bitchyltä.. ;) Mut siis meinaan et kyl mulle kalliit viinit kelpaa. Ja ei mua haittais jos se jonkun korunkin tai kalliin alusasun kävis mulle hankkimas! Osaan kyl iskee just oikeenlaisii miehii vaikka ite sanonki... ;))

Mut siis kyl mua sillei alkaa siitä puolesta vähän kyllästyttää, et oon muutaman viikon nussinu vaan yhtä ja samaa miestä. Tää tyttö on villi ja haluu vaihteluukin! ;) Et ehkä keskiviikkona baarin puolelle... Kun ei oo torstaina töitä. Vois kattoo millasen jätkän saan tällä kertaa mukaani..;) En mä tietty Mr Moneyta oo mihinkään jättämässä... ;)

Plus aion alottaa yhen projektin. Oon antanu sille nimenkin: "Julkulta Mulkkua". Aika hyvä musta! ;D Jep. Tää tyttö aikoo saada julkkista! Aion nimittäin alkaa just hengailee semmosis ökymmis paikoissa missä voi olla tyyliin urheilijoita, laulajii yms. Sarkun ja Jossun kaa tietty. Ja sit alkaa tuol yössä kattelee sillä silmällä et jos joku vähän tunnetumpi sattuis kohalle. ;) Pitäähän kaikki kokee... ;) Ainakin Mintun!

Ei sentään salarakas,

Minttu

Ei kommentteja: