lauantai 5. kesäkuuta 2010

Kohta bilettään!

"Kuka kaipaa rakkautta,
kun on niin paljon tarjolla himoa,
se on turvallisempaa!
Kuka kaipaa suhdetta,
luopuu vapaudestaan,
kaikkihan tavoittelee omaa etuaan!"

Jonna - Paljon tarjolla

;) Siis toi biisi kuvaa niin hyvin tulevaa iltaa! Kuuntelen sitä just ja valmistaudun lähtemään yöhön! Eka mennään Sarkulle alotteleen muutamalla (tai ehkä vähän enemmälläkin;)) lonksulla, ja Jossu tulee kans. Ne on siis mun kavereita. Ja sit party party!

Täs mun lista siitä mitä teen aina ennen kun lähen baariin:

-Suihku&sheivaus. En tod haluu tajuta et p**** on ku joku piikkimatto siinä vaihees ku lakanoihin asti ehditään ;D Posliiniks vaan, pojat tykkää! ;)
-Baarikuteet, tykkään isoista kaula-aukoista! + tietty sopivat kengät, kivasti seksyt mut ei mitään tappokorkoja, kännissä ku aina vähän tuppaa horjumaan. (Vaikka sit se ei tietysti haittais jos ois joku uros vieressä joka ottais vastaan ja kantais kotiin... ;)) Ja alusvaatteet pitää mätsätä;) makkarinkin puolella ensivaikutelma on tärkee ;)
-Hiukset. Ja lakkaahan ei sitten säästellä!
-Meikki. Must baarissa saa olla aikas rohkeekin meikki. En haluu näyttää tylsältä! (Sellasiikin valitettavasti näkee aika paljon...)
-Kynnet. No en nyt tietty aina käy manikyyris ennen baariin lähtöä, en oo sentään niin snobi! Mut kyl ne kynnet nyt jossain kuosissa pitää olla :)
-Laukku: känny, lompakko, puuteri, ripsari ja glitter (ainakin, voi olla myös muita meikkejä!), kampa, peili, ja kortsut of course.

Unohdinkohan jotain... :)

Nyt vaan yöelämään katsastamaan komeimmat kundit! Kuumin ehdokas lähtee mukaan, I promise! Koittakaahan bongata mut:D tai saa tulla pokaamaankin jos oot mies ;) hehhe... jos valmistaudut siihen et "suoritustas" sit puidaan tääl blogissa! ;)

Miehet mielessä,

Minttu

ps. Opiskelijapoika ei oo VÍELÄKÄÄN vastannu. Jos ei se vastaa huomiseen mennessä niin mä kyl soitan sille ;)! Muahan ei ignoorata;)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

missäs päin maailmaa minttu bilettää? tuskin ihan samoilla kulmilla asutaan että satuttas törmäämään :D

-hedekukka

Anonyymi kirjoitti...

huuhhuh, nyt tulin kotiin viihteeltä, tuli muutamas baaris oltua.. :) minttu varmaan nyt harrastat kuumaa seksiä jonkun kollin kanssa. mut eihän sitä tiedä ehkä itte joskus pääsisin sun lakanoihin ;D jooh vähän oon alkoholin vaikutuksen alaisena. parempi mennä sänkyyn koht. mutta tosi kivalta tytöltä vaikutat, ehkä ihan pikkiriikkisen kevyt kenkäseltä, mutta kuitenki kivalta. noh elämä opettaaa ja ihmiset muuttuu ainakin vähän :)

-hedekukka

Minttu kirjoitti...

hedekukka: en mä vielä tohon aikaan... ;) mut muuten arvaukses ei menny pieleen;) meitsi bilettää pääkaupunkiseudul mut en kerro tarkemmin mis;) eihän se nyt ois kivaa jos mut heti tunnistettais! ja kevytkenkäinen... niin oonki! ;)

alf kirjoitti...

Mintulla on kuulemma kondylooma.

Minttu kirjoitti...

alf: No ei kyl tod oo! Itelläs varmaan on!

Anonyymi kirjoitti...

Vois aivan hyvin luulla et sulla lortolla on kaikki taudit kupasta aidsiin

Anonyymi kirjoitti...

Aika jännää, että 80-90% suomalaisista aikuisista on kondylooma, mutta tosi seksuaalisesti aktiivisella Mintulla ei.