keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Apua...

Mähän jo viime postauksessani kerroinkin mitä on luvassa... tapaan sen kundin parin tunnin päästä. Miten mua aina jännittääkin näin paljon, vaikka kuitenkin suht usein treffailenkin.. ;) Se tulee meille. Mä asun kerrostalossa, toivottavasti naapurit ei häiriinny, heh... En oo mitään hiljasta tyyppiä:D Tai mistä sitä tietää päästäänkö ees petiin asti, enhän mä oo ees koskaan nähny koko tyyppiä. Ties vaikka se olis joku hirvee pulsu...:D pitäs heti käännyttää ovelta. Sit kyl pettysin! Valitsin nimittäin asua vaikka kuinka kauan. Tähän päädyin:

Tyylikäs pikkumusta mekko (eikös pikkumusta oo aina tyylikästä;)) ja aika iso kaula-aukko. Mut sehän nyt ei voi koskaan olla liian iso, kiinnittääpähän pojan huomion!

Värittömät sukkikset

Ja se tärkein... alusasu. Tällaset pinkit rintsikat.. löysin niistä kuvankin Ginan sivuilta, olkaa hyvät!

Photobucket

eiks oo söpöt...? ;) Mitä mieltä? Yleensä käytän kalliimpia mut nää oli niin söpöt et oli pakko ostaa...

Ja pikkuhousut samaa sarjaa.

Meikkasin aika vahvasti... Paitsi huulet, niihin sipaisin vaan vähän ihanaa pinkkiä Make Up Storen huulikiiltoa. Ei saa ampua yli, ettei uros pelästy.. hehe;) Hiukset pistin vähän sotkusesti ponnarille.. Saa tarpeen tullessa nopeesti auki jos poika tykkää tukistaa.. ;)

Nyt alkaa kyllä jutut menee taas siihen suuntaan että on pakko lopettaa... Mua jännittää......! Pakko saada lonksu:) tai pari.... :D Huomenna raportoin tän illan yksityiskohtasesti...!

Toivottakaa onnea!

Pusuja,

Minttu

Ei kommentteja: