lauantai 10. heinäkuuta 2010

Siis Huoh

Vittu moi.

En oo täs paljon kirjotellu. Oon ollu vähän down, on nimittäin tullu niin paljon nyt lähiaikoina kaikkii vastoinkäymisii... Miks vitussa just mä?! Huoh! Toisaalta, joku heikompi ei ois ehkä kestäny. Minttu sentään kestää kaiken! Täs vähän listaa mun viimeaikasista vastiksista:

- Mun ja Sarkunhan piti olla taas ystävii mut vittu ei! Tää petti _taas_ lupauksensa. Oli nimittäin huomannu sen ku vaihdoin sen hoitoaineen tilalle Veet-karvanpoistoainetta. (kts. se postaus missä juhlin vähän juhannusta;)). Että ihan oikeelle laukulle olin osunu mut Sarkku oli vaan tähän asti käyttäny jotain muuta hoitoainetta (hah niin varmaan, pesee varmaan vuoden välein hiuksensakin et ei ihme ettei siit kukaan mies kiinnostu!!). Ja nyt tää sit suuttu mulle, vaik se ei ees ollu ehtiny käyttää sitä! Kuulemma heti siitä hajusta tunnisti ja samal arvas kuka oli ollu asialla. Onpa vittu hyvä bestis! Heti ystävää epäilemäs. Sit se vaan et "Pidätsä mua nii tyhmänä et oisin tätä pistäny tukkaani?". Olin vaan et "PIDÄN" ja paiskasin oven kiinni. Vitun lutka...

- HeVikotka, teollisuusbitch ja leipäosastolutka oli menny valittaan Pomolle siitä kun en kuulemma ilmota kun lähen kassalta tauolle. Mul on kuulkaas ihan omat syyni sille et niin teen! 1. En haluu puhuu niille rumille horoille. 2. Mitä välii! Noh, olinpa sit taas bossini puhuttelus (tuhma minä;)). Mun pitää kuulemma _skarpata_. Niin vittu aionki tehä! Aion skarpata niitten lutkien työn sabotoinnissa ja niille vittuilussa! Alotinkin jo: Leikkasin ens viikon työvuorolistasta pois niitten työvuoroja:D Nyt siinä paperissa on joissain kohdis vaan aukkoja, et menköön vaan ite sit pomon puhutteluun ku ei tullu töihin ku piti;) (ja ei, en mä pelkää et niil ois pomon kans puhuttelus sellast eroottista latinkii niinku mulla ja bossil! ;) Sellasista vanhoista noidista nyt ei syty ees rovio! :D)

- Olin just käyny laittaan uudet kynnet ku vittu kaks katkes ku olis pelaamas rantalenttistä. Olin et ei saatanan horo ku ei osaa ees tekokynsii laittaa niin et pysyis. Tietty sit menin valittaan, mut ei. Ei mitään hyvitystä! En kyl sinne mee enää asioimaan ja sen sit niille teinki aikas selväks.

- Sit mua kyl loukattiinki ihan kivasti. Olin panemas yhtä jätkää jonka löysin baarista, ni yhtäkkiä tää vaan alkaa läträtä jollain vitun _liukuvoiteella_! Olin et ANTEEKS?! Oon ky ihan tarpeeks liukkie ilman mitään voiteitaki! Ihan sama ku tunkis viagraa jollekki kunnon panomiehelle. Olin niin loukkaantunu et session päätteeks annoin sille väärän numeron. Eka mietin et oisin vittuillakseni antanu Sarkun numberin mut sit tajusin et niille ois voinu vaik tullakki jotain, enkä tod haluu auttaa sitä horoa. Ettiköön ite miehensä! (Siitä puolesta tää liukkarimies oiski voinu sopii Sarkulle ku se tuskin pärjää ilman apua! Kunnon Saharan autiomaa:D (jos Sarkku on Sahara niin mä oon sit varmaan joku Venetsia, hahhha) ja sit Sarkku on niin ruma et ei se mieskään ois ilman "jotain kohottavaa" pärjänny! ;) Hahhah! Siinä oiski pariskunta... :D Ois varmaan sittenki pitäny antaa se numero! :D)

- Laihis vie multa energiaa. Oon nyt eläny pelkil light-tuotteilla yms. Et tosi kiva koittaa jaksaa... Huoh

- Mut tää on pahin: Arvatkaas mitä mun postilaatikosta eilen tipahti? Oikeen kutsukirje! Ei vittu, aika virallista:D Mun täydellisen siskon täydellisellä lapsella on nyt nimittäin sitten 1-vuotissynttärit! Ja tietty mut on sit sinne kutsuttu! Oon yrittäny systerilleni tehä selväks etten haluu olla yhteydes mut tää on ilmeisesti niin tyhmä ettei yksinkertasta asiaa tajuu. Oikeen porukoitten unelmatytär. Joo okei okei, en ehkä päässy lukioo läpi ja opiskellu jokskin maisteripaskaks tai mikä onkaan, joo en oo naimisissa eikä mul oo mitään helvetin pentua jota vois kaikille esitellä et sais huomioo, mut katotaanpa et kummal on ollu enemmän miehii! Sehän se suosion kertoo...! En ees muista sen pojan (sukupuolen sentään muistan:D) nimee... Varmaan joku oikeen HIENO. Tyyliin joku Raphael tai Zacharias ei luoja... En ollu menos! Tai ainakaan en vie lahjaa!!

Et semmosta. Mut en tod oo masentumas, eteenpäin vaan! Aattelinki hemmotella itteeni oikeen kunnolla! Nyt alkaa rantaleijonien pokaus! Otan oikeen kunnolla luxusta itelleni, piristykseks ja palkaks siitä ku jaksan pitää laihista.

Vois ton hemmottelun alottaa Dimitrin kanssa vaikka heti...! ;)

I Will Survive,

Minttu

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oot niin vitun paras muija! Kerro enemmän yksityiskohtia!!

Minttu kirjoitti...

anonyymi: kiitti kiitti! ;) kerron toki, mut pitää kato varoo ettei mee liian kinkyks! ;)

Minttu kirjoitti...

anonyymi: kiitti kiitti! ;) kerron toki, mut pitää kato varoo ettei mee liian kinkyks! ;)

Anonyymi kirjoitti...

slllllllllluuuuuuuuuuut

Anonyymi kirjoitti...

vittu mulla käy sua sääliks ! kasva aikuseks vitun ikiteini -.-

Anonyymi kirjoitti...

voi että ku sulla on ollu kamalaa! ja oikeen kutsuki tullu jonku lapsukaisen synttäreile, miten sä kestät? :oooooo

vittu oikeesti, sä et edes tiedä mitä vastoinkäymiset on. oon todella kiitollinen et ei tarvi olla sun kanssas missään tekemisissä, en tajuu miten kukaan voi kestää sua

Anonyymi kirjoitti...

voi vitsi ku sulla on ihan kamalan vaikeeta!

Anonyymi kirjoitti...

"- Laihis vie multa energiaa. Oon nyt eläny pelkil light-tuotteilla yms. Et tosi kiva koittaa jaksaa... Huoh"
Todellisuus on se, että jos sä vaan vedät noita light-tuotteita niin sun kroppas kärsii monta kertaa enemmän.