keskiviikko 21. heinäkuuta 2010

25!!! ;)

Help me... Arvatkaas kellä on tänään synttärit? MINTULLA! ;D Siis 25v... Kypsä pimu! ;) Hihi! Tää on vaan pikapostaus, koska pitää alkaa valmistautuu... ;) Ai mihin? No tietysti...

...PARTYIHIN! Mul on kunnon kinkypartyt... Aion pukeutuu sexyks hoitsuks... ;) Mut otan kyl toisetki vaatteet mukaan. Oon suunnitellu tarkkaan. Laitoin nimittäin eilen itseruskettavaa silleen oikein kunnolla, ja sit mul on semmonen kokonaan kultanen mekko (tosi lyhyt;) paljasta pintaa!) ja kultaset korkkarit! Vittu ne näyttää kuumalt mun "ruskettunutta" (hihi, pikku huijaus;)) ihoa vasten... ;) Grauh!! ;)

Mun bileet on yhel hotellil... luxusta luxusta! Ja Jossu sano et sil on mulle joku yllätys... apua! Tän on PAKKO olla jotain miehiin liittyvää.. ;) Tai PARAS olla..! Ja Sarkku-horopaskaa en tietty kutsunu. Eka aattelin vaan ignoorata sen mut sit keksin jotain vittumaisempaa;)

Laitoin sen postilaatikosta kortin jossa luki: "Tervetuloa mun 25v-kinkysyndeille (sen hotellin nimi;))-hotelliin... Ei ku ainiin! Eihän sua oltukaan kutsuttu! Ups! ;) ps. Horoilta ja ystävien pettäjiltä pääsy kielletty! Ehkä ens kerral... tai sit ei, bitch!"

Hah! Mahtaa sitä lutkista vituttaa...! Mut voi voi... ite mokas!! Et turha tulla sinne sit oven taakse vinkuu. Istukoon vaan kotonaan ku tää mimmi bilettää. Pyysin kavereit tuomaan paljon vapait miehii jotka ne tuntee. Tää tyttö haluu nimittäin ens yönä isoo patukkaa! ;) (O-ou, kinkyvaihde napsahti just päälle! ;)) Juhlakalulle juhlakaluu! Haha! ;D

Mut nyt meikkaamaan ym! Ja jos sitä alottas parilla lonksulla(light)... Ja pitää muistaa kumit! Hih! ;))

This Lady is gonna party (and fuck) all night,

Minttu

ps. Kerron sit millast oli... ;) Et tuhmuuksii luvassa! Kimppietä (kimppakivaa, jos joku vähän kokemattomampi ei tajunnu) tekis kyl mieli... Eih, taas mun Dirty Mind! ;) Tuhmaa synttärii mulle, luv u!!!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

panee?

Anonyymi kirjoitti...

et ikinä voi olla 25, ei kukaan täysikäinen kirjota tuolla tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

mitkäs on neidin strategiset mitat?

Anonyymi kirjoitti...

on ihan vitun kinkybileet kyllä..
noh, tyhmiä ihmisiä tarvitaan, jotta voidaan myydä paskaa

Minttu kirjoitti...

anonyymi: ai sun kaa? jos oot hot ja melaa löytyy! ;)) (voi ei, sori kinkyily..! ;) rupeen aina vahingos vähän tuhmaks! ;))

anonyymi: oon kuule 25 ihan et huoh vaan sullekki...! ;)

anonyymi: mitkä vitun strategiset mitat?!

anonyymi: no kuule itseasiassa oli! tuhma hoitsu tositoimis;) ja mikä vitun viisaus toi yritti olla?! huoh!

Miho kirjoitti...

Väität tosisaan olevasi 25-vuotias ja joudut kysymään esim. "mitkä vitun strategiset mitat?!" Olet ilmaisesti feikki tai lievästi yksinkertainen. Ei se mitään, hyvää viihdettä ja sehän se on tärkeintä :).

Anonyymi kirjoitti...

Oikeasti ? 25v ? :/ kirjoitat kuin 14v teini...tätä myötähäpeän määrää juuri nyt. Toivottavasti aikuistut ennen 30:iä kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Mintun pitäisi selkeästi käydä ylä-aste uudestaan ja lukiokin olisi suotavaa. Ihan vaikka sen takia että oppisit kirjoittamaan.
Todennäköisempää kuitenkin että Minttu on vielä ylä-asteella.

Anonyymi kirjoitti...

Voi jeesus kun tällaset ikuisesti vauvatasolla olevat itseään täynnä olevat neidit pitäis viedä saunan taa ja lopettaa niille sijoilleen.

Oot ihan helvetin säälittävä olento, jolla ei ole tässä maailmassa MITÄÄN virkaa. Ehkä pari miestä voi sua käyttää hyväkseen, koska oot selvästikki joku pumpattavan barbaran elävä sisar tai jotain. Sullakin tuntuu olevan pää täynnä ilmaa, joten en yhtään ihmettelis viakka olisittekin sukua.

Anonyymi kirjoitti...

Haluatko heittää sun kuvake-nickin? =)

Anonyymi kirjoitti...

oon kyl tosi hot ja melaa kyl löytyy (25 cm) muija on pois kuvioist seuraavat kaks viikkoo et nyt tekis mieli kokeilla jotain vähän parempaa ;)

Minttu kirjoitti...

Miho: huoh, lutkis... en tod rupee joka kommentin kohdal mitään vitun sivistysanakirjaa hakee et jos joku haluu tulla tänne snobeilee jollain vitun paskasanoil joit ei voi about kukaan tietää niin se on kuule WHATEVER!

anonyymi: huoh näit kateellisii...! kirjotan kuules miten haluun! ;)

anonyymi: kuule ihan oon lukion jättäny kesken, siel hikujen keskel jaksanu tylsistyy. tää tyttö haluu ELÄÄ! ;) (ite oot varmaan joku kunnon hikke...! bitch)

anonyymi: huoh! ja pumpattavan barbaran elävä sisar... niin oonki! ;)

anonyymi: hih, en paljasta! ;) eti ite;)

anonyymi: hmm... ;) vai sellast...;) ei sillä ettei mieli tekis... ;)

Anonyymi kirjoitti...

monelt ja missä? mulle käy ihan mikä vaan ;););)

Minttu kirjoitti...

anonyymi: no kuule ihan vaikka tässä ja nyt! ;) mut eka sun täytyy tietty iskee mut... ja se ei helppoo ookkaan! ei mua kuules niin helposti saa senkin pikku tuhmistelija! ;)