sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Kinkylinjal... Like Always;)

Moiks vaan. Vittu mikä päivä töissä. Onneks sentään pomo oli siel niin sai tääkin tuhma pikku kassaneiti vähän flirttii päivään! Niinku eilen kerroinki, mul oli tälle päivälle suunnitelma ja sen sit toteutinkin! Suunnitelman nimi oli "Tiukkamuovinen kurkku". ;) Pääsin taas näyttämään pomolle vähän taitojani! Aikas ovela kyl oon, täytyy myöntää...;)

Varmistin et oon täydellisen näkönen ja et tekokynnet oli hyvin paikallaan. Tänään mul oli myös ihan tarkotuksel korkkarit työkenkinä, koska halusin edelleen näyttää _täydelliseltä_. Sit viel vähän paidan nappii avasin ja laitoin housui alemmas niin et sielt vähän stringitki vilahteli. ;) Hain vihannesosastolta hyvänmallisen kurkun (tykkään kyl sekä suorist että vähän käyristäkin "kurkuist"! ;) Jos siis tajuutte mitä meinaan "kurkulla".. ;)Oonko vähän kaksmielinen tai jotain?! ;D naughtyt jutut vaan mieles... perus minä!) ja siit sit pomon pikku pornoluolaan (eli työhuoneeseen urpot) kipittelin.

Koputin sit oveen ja astuin sisään. Olin asetellu tissini niin et ne oikein tursus ulos mun työpaidan kaula-aukost ja näki kyl mihin pomon katse ekana suuntautu. ;) Mähän sit itekin oikein loin katseeni alas ja siitä hitaasti suoraan pomon silmiin sellasel kissailmeellä. Samal tietty huulet vähän mutrussa.. ;) Kysyin oikeen viattomasti et "Saaks häiritä? Tää kurkku on vähän pilaantunu..." (Vitut se mitään pilaantunu ollu!;)) Sit oikein kurottauduin pomon pöydän yli niin et silt ei kyl mun boobsit jääny huomaamatta! ;) Sit viel sanoin tällei: "En oikeen tiedä mitä pitäis tehä tälle mut aattelin kysyy sulta kun sähän tiiät kaiken...;)" Olin tahallani oikeen "avuton". ;)

Pomo sit sillei ihanan määrätietosesti käski mua ottamaan muovin pois siit päältä ja heittämään biojätteisiin. Mä vaan et: "Mmh.. Näinkö...?;)" ja yhtäkkii rajusti purasin pään siit kurkust ja palan muovii pois! Sit aloin hitaasti mut sillei voimaakkaan seksikkäästi vedellä sitä muovii siit kurkun päältä, vähän niinku.. you know what... ;) Sen voin kyl sanoo et ne mun pikku touhut näytti kyl aikas pervoilt! Vetelin oikeen eestakasin sitä muovii siin kurkulla ja voitte kyl varmaan kuvitella et kenen "kurkun" siihen tilalle kuvittelin! Bossin Bossin! ;) Välillä päästin semmosen pienen "mmh"-äänen ja sit vihdoin riuhtasin sen muovin siit päältä pois, "vahingossa" suoraan lattialle. Sanoin et "ups, olipa tiukas!", nousin ylös ja otin sen muovin siit lattialt oikein perse pystys suoraan pomoon päin! Ei voinu Boss kyl olla huomaamatta mun pikku stringejä...;) Oon kyl aika paha tyttö...;) En kyl malta oottaa sitä päivää et saan "avata pomolle kassalippaani"! ;) Hahhha!

Äsken olin kyl aikas kinkyl päällä! (Hah, ihan kun en aina olis...!) Päätin nimittäin ottaa pikku riskin. Mul on keittiön pöytä ikkunan edes ja oon kyl usein haaveillu eroottisest esiintymisest... Onneks tajusin et mullahan on siihen vittu tilaisuus! Vetäsin vaatteet pois, kaivoin Dimitrin esiin ja alotin sit kivan pikku "shown" siinä pöydän päällä! Apua, toivottavasti kukaan ei nähny...! ;) (ihan kun niin toivosin...;) hihi! eihän sitä tiiä vaik mun puuhia ois joku naapurin komee uros kiikaroinu! Paitsi jos niin ois, niin olis kyl tainnu jo ovikello soida! ;)) Hih! Home-made-pornstar! Ei paha;)

Mut sit huonot uutiset! Lipsuin nimittäin laihiksest vähän: ostin normisti kaks Mars De_LIGHTII_, mut sit otinki lisäks vielä Snickersin!!! Pitiki mennä ostaan se Snickers, vittusaatana... Vituttaa epäonnistuu näin..!! Tein kyl sit 20 vatsalihasta ku kotiin pääsin. Ja huomenna on kyl vittu oikeen kuntoilupäivä. Aion mennä salille! (Ja on mul tietty taka-ajatuskin... miehii miehii! ;) Ah, kunnon isohabasii (ja -munasii;)) bodareit vähissä vaatteissa... Saatan kyl kostuu vähän muustaki kun hiestä! Ja mistäs sitä tietää jos vähän väärään pukuhuoneeseenkin "eksyisin"...;) Taas kinkynä! Eiks mulle mikään riitä?? ;D

Kurkut mielessä,

Minttu

10 kommenttia:

kokemusta on. kirjoitti...

siel salil sit yritä vähä udella niilt miehilt et onks ne koskaa käyttäny steroidei, jos on nii älä ota sitä!!!!!! sellaset ku käyttää steroidei laukaa tosi nopeest ja niil on pieni muna!

Anonyymi kirjoitti...

kyllä , deLIGHT suklaa on kevytsuklaata ;))) ihQQQQ kyllä vaan. sääääääälittävä oot, rax <3<333

Anonyymi kirjoitti...

Nyt oon vähän pettyny kun menit syömään liikaa suklaata.. suosittelen että pistät jonnekkin redtubeen pienen kanavan missä voit näyttää liveshowta dimitrin kanssa.

ps. oot rakas <3

Anonyymi kirjoitti...

taas kerran sai aikamiespojan puntit tutisee! hyvää settiä!

Anonyymi kirjoitti...

Hihiiii ihana viihdyttävää tekstiä :-) Tuskin ikinä samanlaista elämäntyylii tuun omistamaan (ja oon sitäpaitsi nii nuorikin vielä), mutta on tosi kivaa lukee näitä sun juttuja! :)

- Boyslikegirls

Anonyymi kirjoitti...

Minttu, kun tossa viime postaukses phuin sulle siitä koiran kaa krhmmm(; niin ei tuu mitään tauteja! koiran lastit on niin puhtaat yms! Et voi tulla raskaaks kun koiralla on jotkut eri jutut että se ei voi tehä ihmistä raskaaks! kerro sitte kun oot kokeillu (;

Minttu kirjoitti...

kokemusta on.: voi vittu en tienny!! se kenelt suihin otin laukes kyl aikas nopeeta... mut se voi kyl johtuu mun taidoistakin! ;)

anonyymi: mitä vittuu? koita päättää, slut! taidat ite olla aikas säälittävä!

anonyymi: ei tartte vittu kääntää veist haavas! ja ihan tiedoks et oon kyl ne kalorit jo tänään salil polttanu!
hihi, ei sitä tiiä jos vaik innostuisinki jotain kuvaileen...;) pitäs hankkii kamera!

anonyymi: grr...;) ja livenä oon viel lovempi!

anonyymi/boyslikegirls: hih, tiedän et monet ei uskalla samalle levelille pyrkii ku mä. mut kiitti kiitti, ja ehkä säkin viel löydät uskalluksen elämiseen!

anonyymi: ei sul oo mitään taka-ajatust? pitäskö käyttää kortsuu??

Anonyymi kirjoitti...

Don't feed the troll!

Anonyymi kirjoitti...

Minttu, koiran kanssa ei tarvitse kortsua, anna mennä vaan!

Anonyymi kirjoitti...

Ei hyvä jumala. Mistä näitä sikiää...