tiistai 13. heinäkuuta 2010

What The Fuck

Siis voi vitun vittu!!! Oon vittu lihonu 3 kiloo! Mitä vittua...?! Siis nyt menee oikeesti hermot. Mä vittu elän jollain light-tuotteilla ja teen vittu vatsalihaksii päiväst toiseen ja sit ku vaa'alle meen ni mitä helvettiä. Ei se kyl peilist näy mut vaa'allapa näky. Miks just mulla pitää olla tällaset paskageenit?? Et ku laihtuu yrittää niin tulee lisää kiloja. Voi saatana... Nyt alko muuten kunnon treeni! Pelkkii Nutrilettei, vettä ja lonksuu (light)! Vittu! Nimittäin kohta pitäs tod olla kunnossa! Ai miks? No...

Arvatkaas kellä on syndet 21. päivä eli ens ke? Mintullapa hyvinkin! ;) Ei vittu, 25... Alanks oleen jo ikäloppu? :D (hahah, tuskin, hyvinpä tunnun viel miehille kelpaavan;)) Nainen parhaassa iässä! Haluun isot bileet kyl jossain luxushotellis tai jossain... Enää en mihinkään korpeen lähe! Eikä Mirtsii kyl kutsuta! ;) Puhumattakaan PaskaLutkasta eli Sarkusta huoh. Ja aion kyl juhlii kunnol;) Tehän tiiätte mitä mä tarkotan "kunnolla juhlimisella"... ;) seksii seksii! Hahh oonpa taas suorapuheinen!

Mut ne ei kyl valitettavasti oo mun seuraavat juhlat. Ylitäydellinen siskonihan (lue viime postaus) on kutsunut mut niille sen ylitäydellisen pojan 1-vuotisjuhliin. Ei vitun perseennuolija... hahhah:D Noh, mähän ensin meinasin etten tod menis, mut sit keksin hauskan keinon piristää itteeni ja tietty myös auttaa siskooni selvittämään onks sen aviomies tosiaan sen "se oikee". :) Mähän oon kiltti tyttö kun noin haluun auttaa (niin varmaan, hihi! ;)).

Testataan vähän miten mies suhtautuu kun tällanen misu saapuu paikalle jossain kivassa pikku asussa... ;) Katotaas vaan pysyykö herra uskollisena "rakkaalle" vaimolleen! Siis on se niitten häissä (huhhuh... :D) nähny mut mutta siitä on jo aikaa eikä mul sillon ollu tuhmuudet mielessä (EIPÄ;) ai millon mulla EI olis!) hihhi!

Aattelin pistää jotain pikkumustaa... Sit korkeet korot ja punasta huularii. Kunnon domina... ;) Perus minä! Taidan kyl kääntää miehen pään kun sinne saavun sen näkösenä jodenkin Marimekon raitapaitoihin pukeutuneitten mammojen keskelle. Ja sukulaisten.. hahhah! Minttu kehtaa! Saattaa kyl käydä herralla farkkujen etumus tiukaks! ;) Ei vittu oon taas vähän kinky... ;) hih! Haluun kyl nähdä mun idarisiskon ilmeen siinä vaihees kun sen mies tuijottaa mua muna pystys! (Hyi hyi Minttu, oon taas vähän suorapuheinen... ups!;)) Ne juhlat on lauantaina. Lahjaa en kyl sille pennulle vie. Mut alan kyl jo vähän oottaa niitä partyi... ;)

Nyt tekis kyl mieli kunnon panoo! Oisko ketään joka haluis tämmösen mimmin ottaa satulaan...(sanokaa vaan suoraan!)? ;) hihhi, oonko puuttees tai jotain...? ;) Huomenna aionki olla spontsu ja vaan yksinkertasesti _hakee_ rantsusta jonkun kivan toyboyn iltani iloks! Aion nimittäin mennä vaan hotin miehen luo ja kysyy "Haluuks panna?" Avoin lähestymistapa on oikeesti tosi tehokas. Oon huomannu... ;)

Ei sillä et oisin Dimitri-dildooni kyllästyny mut nyt tuntuu et haluun sisälleni sitä aitoo tavaraa! Ja monta senttiä kiitos! Et rantsuun vaan kaikki hyvännäköset, taitavat ja hyvän panon haluuvat (ja iso kalu, thx) miehet pääkaupunkiseudulta! Saattaa Minttu yllättää... ;)

Nyt vois kyl mennä nukkuun... tääl on niin kuuma et pakko nukkuu alasti... mitähän tääl peiton alla keksis... ;) Okei okei, oon kiusannu tarpeeks! ;) Öitä;)

Muna mielessä, taitoo kielessä;),

Minttu

ps. Pitäsköhän kaivaa dildie esiin... ;)

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei et oo tosissas et luulet että jotai vatsalihaksii tekemällä ja lighhtuotteilla elämällä laihdut?

Voi huoh.

P.S. Lightlonksu lihottaa ihan vitusti vaikka se onkin LIGHT vitun sherlock.

Minttu kirjoitti...

anonyymi: jos et sattunu tietämään niin "LIGHT" tarkotta "KEVYTTÄ" et opetteleppa vähän enkkuu ja tuu sit vasta pätemään!

Minttu kirjoitti...

*tarkottaa, vittu

Anonyymi kirjoitti...

Oothan ottanu huomioon, että tosi usein käy noin, laihiksella jolla kuntoillaan jonkin verran, tuleekin sitä ns. lihasta = alkaa kiinteytyä ja turhaa rasvaa (jota jokaisella on) lähtee pois. Lihas painaa enemmän kuin läski. Tämän vuoksi sun paino on noussu.

Ja tosihan on, että light-lonkero ei ole kuitenkaan esim. sokeritonta, tsekkaileppa niiden tölkkien kaloreita ... Niitä on olemassa, niitä yhdenkin kalorin litkuja..

Anonyymi kirjoitti...

Herrajjeesus, ookko sie aivan tosissasi. Pakko olla joku suuremman luokan trolli.

Light ei meinaa tosissaan yhtään mitään(vaikka kuin suomeksi kevyttä tarkotta), se on vain markkinointikeino. Monet Light tuotteet on melko raskaita(paljon kaloreita), kuten makkarat, siiderit yms. Esim. alkoholi siinä siiderissä edelleen lihottaa vaikka kuin ei ois sokeria.

Joissain kevyttuotteissa on jopa enempi kaloreita kun vastaavassa normi tuotteessa. Monesti joitain sokerittomia tuotteita mainostetaan light tuotteiksi mutta rasvaa on senki eestä.

Anonyymi kirjoitti...

SAGE + HIDE VITTU MIKÄ BLOGI, SAIN ELÄMÄNI NAURUT :DDDDDDDDD

Anonyymi kirjoitti...

Et oo tosissas oikeesti, jos oisin sä en tosiaan kehtais pistää tällasta tekstii mihinkään nettiin kaikkien luettavaks. tai sit sulla vaan päässä vikaa.

Anonyymi kirjoitti...

Luuletsä oikeesti että ihq-light-lonkerolla elää ja laihtuu???
"Minttu: anonyymi: jos et sattunu tietämään niin "LIGHT" tarkotta "KEVYTTÄ" et opetteleppa vähän enkkuu ja tuu sit vasta pätemään!"

Se kevyt ei meinaa siinä mitää -.-'
Hei syö kunnolla terveellisesti ja kuntoile enmmänki ku pelkät vatsalihakset ni huomaat kuinka hoikistut ;) Ja jätä se lonkero pois oli se kuinka "LIGHT" tahansa. Tai juo vain harvoin.

Ja tosihan on: lihas painaa enemmän kuin läski ;)

Minttu kirjoitti...

anonyymi: ai oonk siis laihtunu??

anonyymi: ai lonksus (light) muka jotain rasvaa?? en oo hei tyhmä.. ;)

anonyymi: mikä vitun sage ja hide??? tarkottaaks ne jotain??

anonyymi: hah, kirjotan mitä haluun! it's my life, not yours! ;)

anonyymi: kyl mä kuntoilenki! ja seksihän on tunnetusti hyvää liikuntaa;)! mut kyl pari lonksuu (light) pitää päiväs saada..!

Anonyymi kirjoitti...

et vaan oo ymmärtäny et lihas painaa enemmän kun läski... voi onnea sulle vaan.

[x] anuroin

Anonyymi kirjoitti...

olipa light tai mitä tahansa, älä nyt kato sitä "light" sanaa, tarkottaapa se mitä kevyttä tahansa, kato niitä kalorimääriä helvetti!
ja lihas todellakin painaa enemmän kun läski.

Anonyymi kirjoitti...

[x]anuroin
[x]anuroin
[x]anuroin
[x]anuroin
[x]anuroin
[x]anuroin
[x]anuroin
[x]anuroin
[x]anuroin

+ [x] myötähäpeä

toivottavasti oot trolli

hahahahahsdf kirjoitti...

re tar d

Anonyymi kirjoitti...

JOHANNA VITUN TUKIAINEN, GOTCHA!!!!!!!!!!! Mutta miks tää salanimi ´´Minttu´´, miksei vaikka Lunttu? Ja se ELÄMÄ on kova sana...kannattaa harkita -.-

Anonyymi kirjoitti...

sehän on tosi että light tuotteissa on lihottavia aineita. esin makeutus aine joka tulee sokerin tilalle. eli ei oo kovin terveellistä. ja siis vaikka sää juot vaan pari päivässä se on monta viikossa. et niitä vois vähentää. ei pari oo pahaks. mut kannattaa oikeesti kattooo ne tuoteselostukset ja vertailla niitä muihin.. ja tosiaan lihas painaa enemmän ku läski :) ei kannata ottaa mitenkää pahalla jos sua tullaan neuvoon. ja sit light tuotteet ei oikeestaan laihduta. et säännölliset ruokailuajat vaikuttaa kans. :))

Markus kirjoitti...

voin ottaa sut satulaan