sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Boss In My Mind Again

Noniin, vihdoin aikaa kertoo kinkypartyista eli mun 25v-synttäreist. ;) Olin näköjään käyny vähän kännis postaileen, ups! ;) Mut oli kyl aihettaki. Nimittäin Sarkku, voi elämä...! Mut oli kyl kinkyy! Jossulla oli mulle nimittäin special-ylläri! Just tasan mulle sopiva... hihih! ;)

Noh, mähän sit ku olin juhlakunnos (lyhyesti: itseruskettavaa, hoitsuasu, korkkarit, kunnon silmämeikit+glitsuu, huularii, aurinkopuuterii, korvikset, tekokynnet, hajuvettä ja kunnol kortsuja laukussa;) Voin kertoo et lopputulos oli aikas tuhmy!) suuntasin sit erääseen tiettyyn hotelliin (enpäs kerro mikä;)). Olin jo ottanu vähän pohjii lonksulla(light) ja muutenkin kyl kunnon partyfiiliksis! Taksil sit hurautin hotellin eteen ja tietty jo kuskillekin flirtin vähän... (hih, ai "vähän"... no, mun mittakaavassa! ;)) Se sit mulle tuli oikeen avaan oven ku pyysin. Oli kyl aikas ylellistä!

Sit ku sinne tilaan menin niin kaikki vaan onnitteli ihan vitusti (oltiin sovittu etukäteen monelta tuun;))! Ja sain sit lahjoiki, kuten korui, jonkun paskan kirjan (ei vittu...:D), jotkut lakanat (hyvä vaan, mul ne vähän käytös aina kuluu;)) ja kaikkee kivaa. Pari aika tuhmaaki juttuu tuli, hihi, hyvä et jotkut tietää mist takuulla tykkään!

Mut Jossun lahja (joka tuli vähän myöhemmin) oli kyl paras; MIESSTRIPPARI! Ja parasta koko jutussa... se ei ollukaan mikään tavallinen palomies ym, vaan sil oli samantapaset vaatteet ku meil töissä, se oli niinku pomo! (Siis se ei ollu oikeesti se, mut vittu siit sai kunnon kicksit!) Olin jo vähän ("vähän" ;D) kännis ku se tuli ja siis olin oikeesti et EI VITTU! Se sit tanssi aikas kuumasti, ja sit ku kaikki oli et "Minttu mukaan!" niin tää tyttöhän hyppäs kans estradille! Tais vähän "pomokin" hämmentyy kun seksihoitsu pamahtaa kylkeen kiinni sheikkaamaan! Näytin sit taitojani vähän tuhmemmissakin liikkeis ja tais siin vähän vaatteetkin vähentyy! (huom. tällä kertaa mul oli alusvaatteet... ihme! ;D) Enpä sit ollu sanojakaan säästelly, olin huutanu et "Heitä mun pikkuhousut hävikkiin ja purista mun alemunkkia!" Iik, hävettää... ;) Niin varmaan joo! ;) Minkä mä sille voin et aina vähän villiinnyn!

Mut sit (huoh, kuten viime postauksest jo saattoki huomata) päätti tää yks hortsa (Sarkku the ystävänpettäjälutka) pilata taas mun illan. Mä tajusin että sille täytyy tosiaan sanoo suorat sanat! Olin nimittäin sen aikas helpolla päästäny, vaik sanonki aina suoraan (huom. oon suorapuheinen!). Sille sit päätin soittaa ja kertoo todellisen mielipiteeni siitä ja sen tavasta "olla ystävä". Soitinki sit ja ei vittu, se ei USKALTANU vastata! :DD Kuudennella kerralla se vasta suvaitsi sit ees puhelimeensa vastata, itsekäs lutkie...! Noh, alotin sit ihan asiallisesti et "Vitun hyvää iltaa, täällä Minttu, mulla olis kuule vähän asiaa." Ja nyt tulee paras: se bitchu alko haukkua MUA! Vaikka mä en ees ollu ehtiny alottaa sen haukkumista! Olin et nyt nyt nyt vtu älä mulle ala, olin et haluuks vaikka tapella?? Mut se pelkuri pisti luurin kiinni. Eikä muuten enää vastannu. Ei vittu, eka haukkuu mut, MINTUN, eikä ees uskalla vastata seurauksista. Tota mä kutsun säälittäväks! Ei vittu! :DD

Olin siit siis vähän käyny postaa;) Mut turha luulla et se mun koko illan ois pilannu! Ei tod, koska tää mimmihän oli melajahdissa, ja sitä kyl tuliki! Ja viel kahdesta eri suunnasta ;) Mähän lupasin, kimppiet kimppiet! Sieltä bileist nimittäin pari jätkää nappasin mukaani, ja ei kyl kauaa tarvinnu vonkaa! Oli kyl aikas Queen-olo kahden äijän kans sextailla. Olin niitten jumalatar;) Tai toinen oli kyl aika ruma mut takie (takaapäin) pelasti! Pomon kalust siin sit samalla haaveilin! (Eikä, TAAS mä tuhmistelen...;) Pomo vois kyl rangaistukseks mua vähän vaik sellasel rullakon kumihihnal piiskailla! Hih, mun pomofantasiat sijottuu aina työpaikalle...! Tällä misulla on mielikuvitusta!)

Että sellaset partyt! Olin muuten loppuillast (en muista _mitään_, oops!;)) käyny työpaikan eli sen kaupan eteen oksentaa. Vittu sain kyl hyvät naurut kun siitä mulle kerrottiin! Toivottavasti Hevikotka tai teollisuusbitch joutu ne siivoomaan, hahhah!

Sit töissä kyl oli pakko noiden bileiden fantasioist inspiroituneena taas kunnolla iskeskellä pomoo...! Se nimittäin tuli kassalle ostaa eväitä taukoo varten ja mähän tietty käytin tilaisuuden hyväks. Istuin nimittäin sellasella tuolilla mikä on vähän semmonen satulamainen. Sit kun pomo siihen kassalle tuli niin samalla kun ilmotin hinnan, niin katoin sitä sillei vetävästi ja sit sillei "hitaasti ja viattomasti" hinkkasin itteeni siihen tuoliin. Sit olin sillei "Kaks euroa ja 55 seks... mmh... ups... siis SENTTIÄ..! ;) Tais kyl sen jälkeen pomo mennä taukohuoneeseen vähän muutakin tekee kun vaan syömään! Hihi, tuhma minä! ;) Meen huomenna taas töihin ja mul on jo suunnitelma valmiina. Kerron sit! ;)

Antaen Dimitrin tuurata Bossia,

Minttu

ps. Turha laittaa mitään kateellisii paskakommenttei, tai no, saanpahan hyvät naurut!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

:DD pomolta saantii odotellessa..

Anonyymi kirjoitti...

jos pomolt ei heru ni mult ainaki heruu sulle ihan millon vaan <3 unelmoin susta koko ajan hani ;)

Anonyymi kirjoitti...

Minttu hei, en nähny sun vastausta enkä löytänyt mun edellistä kommenttia. Olitko aattellu sitä eläinseksiä ja koiran isoa kalua? voisit kokeille ja postaa tänne<3

Anonyymi kirjoitti...

ajattelin tehdä joskus jonku hieman eroottisemman elokuvan ja tartten siihen näyttelijöitä. tyttö sinä olet tähti! <3

Anonyymi kirjoitti...

miten joku ihminen voi olla noin vajaa...

Anonyymi kirjoitti...

vittu oot mun idoli :--D
jatka samaan malliin <3

Anonyymi kirjoitti...

Minä ja kaverini iso"M" voidaan tulla vähän kurittaa sua jos pomos ei rankaise sua ;) oot ihanin <3

tino kirjoitti...

ggrrauhh, vaikutat tosi kuumalt mimmilt ;) panisin sua lujaa jos vaa saisin ;);) mul on kans aika iso ;D vink vink

Minttu kirjoitti...

anonyymi; niinpä...;) eipä taida tätä tahtii kauaa mennä!

anonyymi: hih, sitä en epäile;)

anonyymi: vastasin kyl kommaas. mietin vaan et voiks siit tulla tautei? tai raskaaks, kun siitähän kuitenki tulee spermaa? vai tuleeks koirilt? :o

anonyymi: oon kyl haaveillu pornoleffaan pääsemisest.. hottei miehiä ympärillä ja kunnol yleisöö...! se ois tän tytö paikka! ;)

anonyymi: anonyymi: usein pikemminkin TÄYSI! ;)) (hahahh joo funnyy funnyy.. jos siis tajuut mitä tarkotan;))

anonyymi: kiits kiits! joo tod jatkan! ;)

anonyymi: iso M kuulostaa hyvält... varsinki jos se meinaa isoo munaa/melaa/mulkkuu/mastoo(haha)! uups! kinkyilin again! ;) ihan "vahingos"... *viaton* ;))

tino: tiedän olevani monen fantasia. mut jos sult kaluu ja panotaitoo löytyy niin tervetuloa vaan tän seksihoitsun kinkyvastaanotolle...! hoitelen mielelläni! ;) hihi

emoteini (jälleen) kirjoitti...

Hihi, hyvä Minttuu!

Anonyymi kirjoitti...

Herkku =D.. tuut meseen hotornot@live.com näät ison melan ;)

Anonyymi kirjoitti...

ainoin väärin MSN osoitteen, sen on hotornot@live.fi

Anonyymi kirjoitti...

[x] Kaks euroa ja 55 seks... mmh... ups... siis SENTTIÄ..! ;)

Anonyymi kirjoitti...

varsinainen kusilutka. kuulostat enemmän 15 vuotiaalta teiniltä kun aikuiselta naiselta.