tiistai 27. maaliskuuta 2012

Kahvilan poju kiikarissa! ;)

Uutta matoo koukkuun! (minkähänlaista ”matoo” oikein tarkotan... ;) pient tuhmisteluu heti alkuun, oops! ;)) ! Oon nimittäin Jossun kans todella ryhdistäytyny, mitä miehiin tulee.

Jossullahan on tällä hetkel vakipano (sanotaan nyt vaikka et Mr. Sedula), mut se ei kuulemma ihan kaikkii toiveit täytä! Eli oltiin kyl molemmat aikas tosissaan panostettu ulkonäköömme kun tänään kaupungille lähdettiin vähän uroksii tiiraileen!

Aikas monta kuumista siel sit vastaan tulikin, ja rohkeena tyttönä loinkin oikein pitkii ja vihjailevii katseit jokaseen mukiinmenevään kundiin. O ou… huomaakohan must miten puuttees oon?? ;) No eipä kyl mua haittaa, tuleepahan adoniksille selväks et tält tytölt saa muutakin kun kuumii katseita, vihjyjä silmäniskui ja kielenlipasui! Et ihan tiedoks miehillekin, et tää tyttö tykkää suorast toiminnast, eli rohkeesti jutteleen vaan! En mä pure (enpä;))!

Nyt seuraa pikku vinkki! (Niit ei tää tytsy jakelekaan (jakelen jotain ihan muuta! ;)) usein, et nyt kyl todella kehottaisin varsinkin sellasii jotka ei miehii oikein tunnu saavan, niin todella ottamaan onkeensa!) Nimittäin, ”kuinka hyödyntää ruuhka julkises liikentees”. ;) Yleensähän ihmisii ärsyttää jos esim. sporas on tungost, mut tää ovela neiti on keksiny miten siitäkin voi nauttii:

1. Eti katseellas paikan kuumin kolli… ;)

2. Hakeudu mahdollisimman lähelle, salaperäsen huomaamattomasti tietenkin, niinku pikku agy (agentti!) ;)

3. Sopivan hetken koittaes painaudu ”vahingossa” oikein kiimasesti kundiin kiinni! (Tai parempi on tietysti jos oot bongannu jonkun jätkäporukan ja pääset niitten väliin niit hiplaileen! Yks mun suosikeist on myös ettii pariskunta ja vähän piruilla sille horolle painautumalla sen mieheen! ;) Mahtaa vituttaa kun yhtäkkiä oma mies kiehnää kauniimmas naises kiinni! Hih! ;)

4. Jos mies näyttää hämmentyneelt, syytä ruuhkaa ja oo ”viaton”…! ;)

5. Jos mies ei reagoi, on kysees todennäkösesti kokenu herra joka on tietty välittömästi leikis mukana! Eli voit jatkaa ittes hinkkaamist sen (toivottavasti) treenattuu bodyy vasten!

6. Loppu onkin sit sensuroituu… ;) (Paitsi jos oot sen verran ruma ettei kundi sust syty! Mut siit ei sit mua voi syyttää, kaikkihan on loppujenlopuks itest kiinni! Et jos ei esimerkiks itsekuri riitä light-tuotteil elämään, niin turha tulla itkeen, horde.)

Tänään sit metros tota vähän sovelsinkin, ja spontysti muka ”horjahdin” yhden kuumiksen syliin. Oopsie… ;) Naurettiin kyl jälkikäteen Jossun kans herran ilmeelle kun tämmönen seksikisu vaan yhtäkkiä tupsahtaa polvelle! Siit noustessani otin viel vähän ”tukee” herran arast paikast! ;) Oopsista! ;) Oisin tietty kundin saanu ihan kotiinkin asti, mut päätin tällä kertaa vähän vaan kiusii! ;) (En oo helppo!)

Todellinen ori löyty kuitenkin yhest kahvilast jonne poikettiin, ja vieläpä tiskin takaa! Tuhma tarjoilijapoika, hih, alkaa mul jo kaikenlaiset fantasyt pyörii pääs kun sitä aattelen! ;)

Myös Jossu huomas sen tiskin takana puuhailevan komistuksen, ja sille sit aikaslailla kilpaa flirtittiinkin! Mut mähän sen kisan sit tietysti voitin kuten aina. Sovittiin nimittäin Jossun kanssa et otettais samanlaiset leivokset, ja annoin sit Jossun mennä eka. Kun Jossu oli tilannu, astelin mä sit vuorostani komistuksen eteen arvioitavaks, väläytin flirteimmän hymyni tiskiin ja sanoin ”Moi. Olisko mitään lightiä?”. Myyjäpoitsu naurahti seksikkäästi, ja sen tutkailevast ilmeest huomasin heti et se todella sytty mun tervylle ruokavaliolle! ;)

Se meni sit jostain kysymään, ja sen hetken kyl todella käytin hyväkseni! Avasin takkini napit, ja varmistin et kaula-aukko paljasti hyvän näkymän boobyihin! Tais poju yllättyy kun tiskille palas! ;) Komistus sit palas valitellen, et laktoositont ja glutyy kyl löytyis, mut ei mitään erityisen kevyttä. Naurahdin seksikkäästi ja sanoin ”No okei, sun mielikses!” ja tilasin sit semmosen leivoksen mis oli kermaa päällä (tarkotuksella…;)) ja kun sen eteeni sain, vetäsin siit päältä vähän sitä creamii sormeeni ja imin sen siit, komistuksen tuijottaes! ;) Oon kyl aikamoinen kiusailija! ;)

Pöydäs tää yllytyshullu päätti sai päähänsä vielä paremmaks… Päätin nimittäin saada sen herran sänkyyni! ;) Ja se on mul edelleenkin tavotteena! Ensin piti kuitenkin saada sen numero. Ja koska arvostan suoraa toimintaa (monessakin mieles;)), marssin sit tiskille ja pamautin ”Voisin viel jotain hyvää ottaa. Jotain tosi hyvää… Yks puhelinnumero kiitos.” ;) (Hih, vihjasin jo tol ”todella hyvällä” meiän tulevaan sekstailuun! ;)) Menipä poju kyl hämilleen! Se alko änkyttää jotain et ”en mä asiakkaille…” tai jotain, mut sellastahan ei tää tyttö ottanu kuuleviin korviinsa! Ilmotin määrätietosesti, etten aio poistua siitä tiskiltä ennen kun sen numeron silt saan! Ja niinkun arvelinkin: siihenhän se jollekki pikku lapulle numeronsa raapusti ja ojensi mulle! Otin paperin, ja sujautin sen erittäin vihjaavasti rintsikoitteni sisään niin et pojukin huomas mitä sille on viel luvassa! ;)

Jossu väitti et se on asian kanssa ihan okei, mut kyl siit pienen kateuden huomas! Olihan sekin sitä kahvilakomistusta hyvännäköseks kehunu, ennen kun tää tyttö pisti tuulemaan! ;) Mut ainahan ei voi saada kaikkee! (Paitsi mä;))

Oon jo pari viestii pistäny, mut viel ei oo vastaust kuulunu! Mahtaakohan herra olla viel työvuoros…;) Mut se ei tod jää mun ainooks viritykseks! Huomennahan on keskiviikko = baariin = munaa;) Tän tytön lemppari laskutoimitus!


Vastaust kiimynä odotellen,

Minttu

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihan btw, jotkut kyllä pysyy kunnossa ilman light tuotteitakin, eikä välttämättä pidä edes liikuntaa harrastaa. Riippuu ihan aineenvaihdunnasta.

Katri kirjoitti...

Jes jes jes, oot ruvennu taas kirjottaa! haha et tiiä kuinka paljon oon kaivannu näitä sun juttuja, oot päivän piristäjä!


Keep goin' girl!!!!!!!!!
oot ihana :D::DD haha


btw... luulis että sun metkuilla saat kahvilasta pojan ku pojan!

Anonyymi kirjoitti...

Minkä ikänen oot?:D

remi kirjoitti...

tuli tästä : ''tilasin sit semmosen leivoksen mis oli kermaa päällä (tarkotuksella…;)) ja kun sen eteeni sain, vetäsin siit päältä vähän sitä creamii sormeeni ja imin sen siit, komistuksen tuijottaes! ;) Oon kyl aikamoinen kiusailija! ;)''

mieleen tämä : http://i1174.photobucket.com/albums/r608/algebrafor8/asdfg.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Olen tässä nyt pariin otteeseen lukenut blogiasi ja sulla on aika mielenkiintoinen elämä. Pari asiaa haluisin kuitenkin korjata: Huora. Se tarkoittaa naista, joka myy itseään (sinä tiedät varmasti mitä hän tekee miesten tai naisten kanssa). Lutka. Se tarkoittaa naista (yleensä), joka harrastaa seksiä todella monen kanssa ja erittäin usein. Häntä voidaan sanoa myös kyläpyöräksi. Nimittelet muita ihmisiä melko usein huoraksi, horatsuksi, lutkaksi (niin englanniksi kuin suomeksikin) ja minun mielestäni siinä ei ole mitään perää. En usko että jokainen nainen elämässäsi on kyseisiä henkilöitä. Itseasiassa sinua voisi kutsua lutkaksi blogisi perusteella (eihän sitä koskaan tiedä onko tämä vain fantasiaasi vai tosielämääsi). Eihän minulla muuta sanottavaa ollut. Halusin vain korjata nämä pienet epäkohdat puheessasi. (Oikeastaan minulla olisi myös laihdutukseesi sanomista mutta jääköön se nyt, sillä siitä tulisi todella pitkä kommentti. Ironista kyllä en itse ole koskaan tarvinnut laihduttamista, mutta silti tiedän todella paljon enemmän kuin sinä)

Anonyymi kirjoitti...

Oot aina laiduttamassa, paljon sä sit oot pitkä ja paljon painat? :D vaikuttais siltä et oot joku yyber lihava.

Minttu kirjoitti...

Anonyymi: Et kyl taida tervyist elämäntavoist tajuta... kaikenlaisii ihmisii sitä onki:DDD

Katri: Yep, oon tämmönen pikku piristyruiske! Ja vaik ite sanonkin niin oli poju kyl aikas kuumis meiningeis! ;))

Anonyymi: Lue koko blogsu niin tiiät! Vähän mysteryy!

Stella: Toi ylimmäinen oon tietty! ;) Paitsi paremman näkönen of course... ;) Mites ootko sä toi alempi?? ;))

Anonyymi: Huoh en jaksanu ees lukee loppuun säälittävää avautumistas... whordy

Anonyymi: Taidat kuule ite olla!! Kateellinen sludari

Anonyymi kirjoitti...

Aina näinä hetkinä sitä miettii, miten sairaita fantasioita ihmisellä voi olla :DDD Ei voi ku nauraa - ja tottahan se on, ettei ihminen tartte laihdutusta jos muuten pysyy hyvässä kunnossa (ja light-tuotteet ei tee hyvää, kemikaaleja yli kalorien + ne lihottaa samalla tavalla kun vedät niitä naamaasi o/)

Anonyymi kirjoitti...

mul on sul hyvä vinkki: syö papui ja pierase pari kertaa niin ehkä toi ilma sun aivojen välistä häipyy.
PS: kanattaisko lukee terveystietoo tai käydä ihan ravintoterapeutil ku näköjään et tiedä et jäätelö ei sisällä hedelmii vaan makeutusainei:D
vois olla et laihdutus onnistuis paremmin....

Anonyymi kirjoitti...

Taidat olla hei vaan vähä kateellinen, ku kaikkien ei oo pakko rääkätä itteänsä light lisäaine tuotteilla ;)

Anonyymi kirjoitti...

sä oot feikki, angstaava teini (sitäkään en usko että kukaan teini vajoais näin alas) tai avohoitopotilas. Yhteenvetona oot varmasti ihan saatanan ruma ja kirjotat tänne jotain sun sairasta fantasiaa, tuskin muuten sun tarvis hehkuttaa sitä kuinka "hot" oot tai käytät LIGHT tuotteita..hohhoh..

Anonyymi kirjoitti...

Sun elämänasentees taitaa olla - SALIL HAUIST JA PENKKII!!!11 Ainakin yrität kovasti :DDDDDDD

Anonyymi kirjoitti...

oot hirvee :D