tiistai 20. maaliskuuta 2012

Taistelu Bossist! ;)

Siis ei fucky! Ihan vitun naurettavia uutisia. Ei vittu! Kerron alust saakka:

Noh, meillä on nyt kaupal jo muutaman kerran ollu yhest nimeltmainitsemattomast vuokratyöfirmast kassalla yks sama tyttö (lue: ruma lortto). Kun sen ekaa kertaa näin, en tyyliin huomannu sitä mitäänsanomatont opiskelijahiirtä (tekee kuulemma opiskelujen ohes välil kassavuoroja, ei vittu mitä tekopyhää huomion- ja arvostuksenhakuu:DD).

Tänään sit olin Pomon työhuoneen ohi kävelemäs (vaik oisin kyl mielummin suoraan sinne toimistoon astellu ja antanu Bossyn tehä mulle oikein special "aukkoinventaarion"! ;) vähän tuhmuut! ;) oon kyl parantumaton kinkyilijä!). Ja mitä vittua? SE VITUN VUOKRAFIRMAHORATSU TULEE ULOS SIELT TOIMISTOST. Siinä vaihees mul alko hälytyskellot soida! Se jeesusteleva hortty mua sit viel muka ilosesti moikkas. En vastannu mitään, katoin sitä vaan semmosel "ai haluut taistella? Sehän sopii ;)" -ilmeellä, ja kävelin vaan seksyn arvookkaasti taukohuoneeseen. Mut en todellakaan jättäny asiaa siihen vaan päätin ottaa asioist selvää!

Heti kun se epätoivonen bitch oli saanu raahattua ittensä kassalle asti, aloin toimii! Menin sen kaapille (pikku salapoliisi! ;)) ja mitäs sieltä löyty? Ettei vaan olis ollu sen (vitun ruma Marimekon:DD) laukku! Ja niinku arvelinki, siellä sen lutkan puhelin. Olipa siel jotain noloi vihkoja, kampa, meikkipussi (ei kyl sen sisällön käyttö tän sludyn naamast näkyny!), jotain kuittei (olin kyl todella voitonriemunen kun huomasin et yhest niist kuiteist kävi ilmi et se oli ostanu suklaalevyn! Eipä tolla ruokavaliolla kyl kauheesti taida miehii saada!), ja jotain muuta paskaa, mut mikä parast: terveyssiteit! :D Ei vittu et nauroin! Piilotin ne nolot siteet yhteen tyhjään kaappiin, toivottavasti sil horatsul tulee läpi housuist! :D I'm the winner! ;) Olin edenny tutkinnassani todella hyvin!

Mut se puhelin oli tod mun kohde. Aloin heti selata läpi sen viestejä joista ei sit mitään hälyttävää löytyny. Mut kun sen numeroluetteloon pääsin niin huomasin olleeni oikees! Siel oli nimittäin BOSSIN NUMERO!!! Sen oikeel nimel ja viel tän kaupan koko nimi peräs! Ei vittu mikä lortto! Tajusin onneks heti ettei se horo sitä numeroo ollu Pomsylt saanu, vaan kopsannu taukohuoneen seinält. Poistin sit tietty sen numeron ja vittuillakseni pari muutakin! ;) Mut siis MITÄ SE VITUN HORTTO KUVITTELEE?! :DDD

Luuleeks se tosiaan et Bossy siit kiinnostuis!? Joku raja. Ei tol ulkonäöl: minimaalisen vähän meikkii, tylsän väriset ja latteet hiukset, silmälasit, mitäänsanomattomat vaatteet ja ostelee jotain suklaalevyi. Ja kaikenlisäks opiskelija! Myymäläpäällikkö ja OPISKELIJA?? :D Sallikaa mun nauraa! (Mut entäs "myymäläpäällikkö ja seksikäs businesswoman"? Kuulostaa paljon paremmalt, ellei jopa täydelliselt! ;))

Millähän tekosyyllä se on ittensä sinne toimistoonki saanu keploteltuu... Vaik tuskimpa Bossyy on sen säälittävät "iskuyritykset" kiinnostanu! Varmaan vaan säälist kuunnellu sen vinkumist!

En kyl vaan siihen siteidenpiilotuskostoon tyytyny. Oon aina ollu sitä mieltä, et jos joku mun reviirille tunkee niin sille pitää todellakin näyttää et tää naarasleijona ei sellast hyvällä kato! Niinpä sit päätin tehdä sille narttuilijalle selväks et kuka käskee! Olin nimittäin huomannu kassatoimiston listoist et silt oli yhtenä päivänä tullu kassavajetta 15 senttiä... ;)

Marssin itsetietosesti myymälän puolelle ja suuntasin kassoille. Siin oli jotain vitun ruuhkaa mut tää tyttöhän menee aina jonon ohi, joka tilantees! ;) Olin sit sille muka oikein asiallisesti (ja niin et kaikki asiakkaat varmasti kuuli) et "Sullahan oli tota rahaa hävinny kassasta aikalailla et mun pitää nyt tulla valvoon et hoidat hommas kunnolla!" Sen ilme oli kyl näkemisen arvonen! :D Se vaan et "öö, okei" ihan ku ei ois muka tajunnu mist puhuin. Hah! Bossille se voi ehkä surkeet esitystään yrittää mut muhun se ei kyl tehoo! Sit vaan siinä sen takana seisoin jotain parikymmentä minuuttia ja muka oikein opetin sitä, ja kuuluval äänel tietysti! ;) Huomasin tietty kaikki pienimmätkin virheet! Ja loin asiakkaisiin sellasii merkitsevii "huoh eiks toi tyhmä harjottelija ikinä opi" -katseita! ;)

Jouduin siit sit lähteen kun teollisbitch tuli jotain kysyyn et mitä oikein teen. Vastasin vaan et: "TÖITÄ" ja pujahdin hyllyjen väliin! Hih! ;)

Kun sen lorton ekan tauon aika koitti, sain lopullisen (ja parhaan) tilanteen näpäyttää sitä. Huomasin nimittäin Bossin olevan samaan aikaan taukohuoneessa, ja tietty sinne sit myös "eksyin". Oops! ;) Tais vuokrafirmahoratsua vituttaa kun huomas ettei saakaan taukoonsa Pomon kanssa kahden viettää!

Kun se nartty meni pukkariin, tiesin heti mitä tehdä. (Olis tietty ollu ihanaa viettää Pomsyn kans aikaa taukohuonees, mut koston takii se oli uhrattava.) Menin nimittäin peräs, ja aloin muka "puhua sille tyttöjenjuttuja" oikein kovaan ääneen, tiesinhän et Pomo oli viereises huonees, ja niin tiesi se horokin! ;) Valitin oikein kuuluvasti "kuinka mulla oli pyykkikone rikki ja kaikki stringit likasina joten olin joutunu tulemaan töihin ilman alushousuja!" Sen ilme! :DD Se ties Pomon kuulevan, ja todennäkösesti olevan aika kuumis meiningeissä kun mun pikku paljastukset kuuli! ;) Se oli NIIN kateellisen näkönen! :DDD Olin kyllä todellakin kostoni saanu!

Sit vaan kävelin pukkarist takas taukohuoneeseen Bossin luo, loin siihen oikein merkitsevän ja himokkaan katseen, ja katosin mystisesti myymälän puolelle! ;) Olin kyl TODELLA tyytyväinen itteeni!

Et semmosta töissä... ;D Se kuumis jolle numeroni sujautin ei oo vieläkään ottanu yhteyttä, eipä taida pojul olla munaa nimekskään! Mut tuulettuun pitää kyllä päästä, alan koht olla puuttees! (Vaikka millon nyt en olis! ;)) Ja siinä vaihees kun joudun tarpeeks kauan ilman seksii oleen niin must tulee kyl aikamoinen kiukkupussy!

(Mut siis kyl sitä melaa todella saan jos vaan haluun! Nyt oon vaan ollu töis niin kiireinen!) Oikee uranainen! ;)


Sweet Dreams,

Minttu

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

go minttu go!!! oot huippu!!! tosi ärsyi tollaset horot jotka luulee voivansa viiä toisten miehet, äh! älä anna sen lorton astuu sun varpaille! SÄ OOOT PARAS!!! tosi kiva lukee tätä sun blogii!! :) uutta postausta odotellessa!

Anonyymi kirjoitti...

ootko feikki?

Anonyymi kirjoitti...

tottakai se on feikki :DDDDDD

Anonyymi kirjoitti...

voi vitsi... mä en tiiä mitä sanoo, selasin yht mun kaverin blogii ja se heitti, et tää ois hyvä ni tulin vilkasee. En todellakaa tiiä pitäskö itkee ai nauraa vai mitä tehä. Jos oot oikee ni voi tsiisus, ei pysty muuta sanoo. Mut jos tää on joku feikki ni ihan sika hyvä!! Piristit päivää, tän kaiken hämmennyksenki jälkeen. :D

Anonyymi kirjoitti...

oletko sä nainen tosissas? ootko sä oikea persoona? jos oot, herää nyt hyvä ihminen! säälittävää luettavaa... mielipiteiden jakaminen: perusteltua, joita sulla ei ainakaan ole... herää nyt haloo!

Anonyymi kirjoitti...

PARAS :DDDDDDDD HAHAHAH NAURUT SAI

remi kirjoitti...

.... ei voi muuta sanoa et mä todella toivon et oot trolli : D

Minttu kirjoitti...

Anonyymi: thanksie;) Ja voin kyl luvata etten anna kenenkään tulla mun ja Bossin väliin! Sen verran kuumana siihen käyn... ;)

Anonyymi: What?? Ootko ite, hortty???


Anonyymi: Niin, edellinen anonyymi nimittäin!

Anonyymi: Yritätkö vittuilla?

Anonyymi: Huoh, kateellisuut ilmas!

Anonyymi: Yes I am! ;)

Stella: Mikä vitun trolli??

Anonyymi kirjoitti...

Oot ihan loistava, jatka samaan malliin ! Tykkään suuresti lukee tätä sun blogia (:

Anonyymi kirjoitti...

Tuliks sulle mieleen et tää tyttö saatto käydä puhumassa siellä vaikkapa työasioista? Se on kuitenkin sen pomo. Ja miten se tekee huomion- ja arvotuksenhakuiseks et tekee opiskelujen ohella töitä? Ei mitenkään, fiksumpaa se noin on kun opiskelijoilla on ihan paskat tuet. Pärjää rahallisesti paremmin eikä tarvi elää pelkällä makaroonilla.

Sä lortto taas voisit koittaa saavuttaa vaikka oikeestikkin jotain elämässäs tai jäät loppuiäkses sinne kaupan kassalle. Noi huoran hommat näyttää sujuvan niin tähtää vaikka playboyhin.

Anonyymi kirjoitti...

En kyllä näe, että mitä pahaa on opiskelijan käydä töissä samalla kun käy kouluja. Rahaa he siitä saavat ja oletko sattumoisin tietoinen, kuinka paskat tuet on?

Jotenki tuntuu, että oot vaa huomionhaluinen ihminen, joka ei muuta ajattele ja mitä oon lukenu sun blogias niin mua naurattaa vain enemmän ja enemmän, että on olemassa turhmaisia ja tyhmiä ihmisiä.

j kirjoitti...

"(tekee kuulemma opiskelujen ohes välil kassavuoroja, ei vittu mitä tekopyhää huomion- ja arvostuksenhakuu:DD). "

Ootkohan koskaan kuullut, et ihmiset saattaa opiskelun ohella tehdä töitä ANSAITAKSEEN RAHAA, haha.

Anonyymi kirjoitti...

Taidat itse omata huonon itsetunnon! Jos se oletkin sinä se "hiiri". Ei muuta.

Anonyymi kirjoitti...

vittu sul on kyl huono itsetunto ku pitää kaikkii muita haukkuu, et itelle tulis parempi olo.

mee hoitoo.

Anonyymi kirjoitti...

oivoi oot säälittävin ikinä... en ihmettele ettei tää hottis oo sulle soitellu ku on kuullu kuinka vitun vastenmielistä on paneskella tommosta jolla on jotain tauteja miljoonan seksireissun jälkeen! ja ei en todellakaan ole kateellinen sulle lortto