sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Sexy Secretary Gettin' Laid ;)

Uuh mikä darra... Kyl tuntuu et on tullu eilen juhlittuu! Monessakin kohtaa bodysta, mitähän tarkotan... ;) Vähän tuhmuut heti alkuun! Vinkki: makaan sängyl, koska ei toi istuminen just nyt tunnu oikein pleasurelt... et mihinkähän oon sitä munaa saanu... ;)

Mullehan juhliminen tarkottaa lähes sataprosenttisesti kaiken sen sekoilun, tanssimisen, pikku (joskus vähän isommankin) draaman ja todella monipuolisen (eli mahdollisimman monelle adonikselle, kiusailuu!;)) flirttailun lisäks KUNNON PANOO. Mielellään parii kolmeeki (o ou... en voi estää itteeni kinkyilemäst ees just herättyäni! Oon kyl samanlainen pervoilija vuorokauden ympäri! ;) Hih, anytime!). Että mitä sitä salaamaan, kyllähän sitä melaa tuli taas aikalailla! ;) Mikä nyt on tietysti itsestäänselvyys ku näin kuuma mirri on kysees, ja viel sihtylookis (eli sihteeri, stupyt).

Perjantainahan siis shoppailtiin. Halusin todella aikuismaiset ja naiselliset, mut samal erittäin seksikkäät (toisaalta kyl mikä tahansa on mun päällä seksikästä, toisin kun aika monel naisella, et tää kohta ei ollu vaikee toteuttaa), flirtyt ja sopivasti (eli liikaa, hih, pikku hutsie! ;)) paljastavat clothyt. Onnistuin kyl mielestäni paremmin kun Jossu ja täytyy kyl sanoo et peilikuvaani arvioidessani tiesin todella tulevani kääntämään miesten päät (ihan ku en siinä muuten onnistuis).

Yhest jakust tuli vähän riitaa, koska sitä oli ainoastaan se yks kappale koko kaupas (mitä vittuu... pitäis huolen tavaraa riittää! Vähän niin kun tää tyttö: täl mimmillähän sitä "tavaraa" riittää kuulkaas vaik kuinka monelle komistukselle! Hih, vähän pervoiluu! Perus minä! ;)). Oltais molemmat haluttu se, ja melkein jo kiistas voitol olinki (tää tyttö osaa pitää puolensa!). Mut sit mulle kävi todellinen vastis. Olin nimittäin just syöny (mozzarellapizza (eli vegee) ja juomaks coca-cola LIGHTia (joka on muuten KASVISuutejuomaa)), ja mulla oli sillä hetkellä päällä push up -rintsikat jotka osaltaan todella ratkasevasti edesautto sitä, et se jakku ei ihan mahtunu kiinni. Et jouduin sit Jossun antaa sen ostaa... Mut whatever! Oikeestaan se olikin aika ruma, ja kaiken lisäks liian peittävä! Et oikeestaan tän voitin. Ja koska olin niin jalomielinen, niin onpahan Jossu sit mulle palveluksen velkaa!

Ostin sit yhen toisen jakun, semmosen "virallisenharmaan" todella minin hameen, valkosen kauluspaidan (taitaa mul siitä "unohtua" muutama nappi auki! ;) oopsie) ja koska en osannu päättää peruskorkkareiden ja nahkasaappaitten väliltä, niin otin sit tietysti molemmat! Piti kyl porukoihin ottaa yhteyt (en halunnu pilata ostosreissuuni niitten kans puhelimes tyhjänpäiväsii läpättämäl, joten coolisti sit vaan tekstarin pistin!), kun alko rahat loppuun. Mut laatuu pitää olla! Tää tyttöhän ei halvimpiin vaihtoehtoihin tyydy! Luksusta ja glamourii, sitä mun uus elämä tulee todellakin sisältämään!

Jossu osti melkein samat jutut kun mä, mut siis eri jakun ja hameen (pidemmän) ja vaan yhet kengät. Ne kauluspaidat me sit ostettiin samanlaiset. Musta kyl näytti vähän et se Jossun valitsema koko on sille liian tiukka... Mut itteppähän ittensä nolaa, not my business! ;)

No mut nyt eilisiltaan ja yöhön... ;) Tuhmuut luvas!

Aloteltiin siis meillä (like always) ja otin tietty kunnol lonksuu(light). Jossu ei edelleenkään oo näköjään tajunnu kevyttuotteisiin siirtyy, mut sehän ei tätä tyttöö haittaa. Välil kyl aikas merkitsevästi katoin kun se sitä kaloripommilientä kurkkuunsa kaateli, mut en alkanu saarnata. Jossuhan kuitenkin on mun ystävä! Päätin sit siemailla lonksuni(light) oikein shamppanjalasista! Ja uus asukokonaisuus (plus läpinäkyvät sukkikset, ja niist kengist valitsin eilisillaks ne saappaat) päällä. Olin myös laittanu upeet tekokynnet, pienet playboypupukorvikset (o ou... pienist yksityiskohdist voi "asiallisen" naisen tunnistaakin pikku pornoilijaks! Vähän vihjyy tarkkasilmäsille uroksille! ;)) ja hiukset vähän kesyttömällä nutturalla (ihan ku ois siit jo joku herra päässy tukisteleen! ;)). Oli kyl todella naisellinen olo.

Puolenyön aikoihin sit lähettiin ja baariin mentiin tietysti taksilla (ylellisyyt!). Oltiin siinä vaiheessa kyl jo aikas hyvissä (drunky drunky! ;)), totally ready to party (and fuck)! Ensimmäinen yökerho johon oltiin suunniteltu menevämme jäi sit kuitenkin käymättä (mahto vituttaa kun näin fabolousyt bitchit menetti). Syy oli, mikäpä muukaan kun kusipäinen portsy, joka ei meit jonon ohi päästäny. Jouduin jopa käyttään lausetta, jonka oon jo pitkään halunnu päästä sanomaan: "Etsä vittu tiedä kuka mä oon?!" Mut ei. Kostoks sille sit aikas kovaan ääneen vittuilinki, ja pidin huolen et jonos olijat mun mielipiteen siit idiootist kuuli (oon suorapuheinen)! Päätin myös et sille paskiaiselle en kyl ikinä tuu haarojani avaamaan vaik se joskus yös vastaan tulis. Ja senkin sille sit kyl tein erittäin kovaan ääneen selväks! Et kivat sille kun tajuu mitä menetti. ;) Mun kanssa ei todellakaan kannata alkaa riidellä! Mut ei kyl Jossun kans todellakaan lannistuttu! ;) Poistuttiin vaan korkkarit kopisten ja naurettiin ihan vitusti! :DD

Seuraavaan paikkaan ei paljoo jonoo ollukaan ja asteltiin sit sisään, naisellisen elegantisti, mut samalla ikään kuin "seksin vaaraa uhkuen"! ;) You know what I mean... ;) Sit vaan tiskille ja ilmasii juomii adoniksilt vonkumaan! Tai ei kyl tarvinnu tän tytön paljon vonkuu. Sen kun vaan itsevarmasti vihjasin et seksisihteerin pikku käsittelyt on juomantarjoojalle miestenvessan puolel luvassa, niin johan alko nesteet virrata (eih, miks tonkin niin pervosti aattelin, hyi mua! ;)).

Yks komistus mua sit aikas huolella piirittikin. Ei se kyl unelmien täyttymys ollu, mut ihan mukiinmenevä kuitenkin, joten päätin sen illan pääorin vast myöhemmin jostain saalistaa, ja eka käydä vähän tätä herraa kokeileen! Baarin vessas tietty! ;) Annoinki sille sit kunnon suuhoidot, ja tietty nielin koko lastin! Enhän halunnu tahria uuden paitani rintamusta - vielä! ;)

Kun sit takas baarin puolelle pääsin, niin huomasin Jossun tanssimas jonkun miehen kaa. Tässä se naisen seksikkyys kyl punnitaan! Siinä vaihees kun Jossu oli vasta tanssiasteella, oli tää pikku horatsu ehtiny jo yhden miehen hoidella! ;) Et tosta voi kyl päätellä jotain mun taidoista... ;) tuskimpa mua haluu miesten iskemises kukaan haastaa! ;)

Halusin itekkin bailata, joten spontysti repäsin kauluspaidastani viel pari nappii lisää auki (push upit kyl näky aikas hyvin, mut whatever! Oon kateellisiin katseisiin tottunu!), antauduin tanssin pyörteisiin, ja ennen kun huomasinkaan niin löysin itteni aikas kuuman kundin käsivarsilta! (Olin kyl ehtiny jo muitakin pussaileen. Hih, minkäs mä sille mahdan et oon näin himokas! ;)) Päätin heti et sillä orilla tulisin vielä sinä yönä ratsastamaan!

No se oli ulkopaikkakuntalainen, ja sillä oli muutaman sen kaverin kanssa omppuhotellista huone varattuna. Voin kyl sanoo, et mun kiimasuut todella lisäs se, kun kuulin et se asuu hotellis! Luksust luksust! ;) Sinne sit mentiinkin, onneks ne muut ei ollu tullu sinne vielä. (Vaikka ei sekään ois tätä tyttöö kyl haitannu...;) vähän kinkyilyy!)

Oli kyl todella kiimyy menoo! Taisin aika kovaa ääntäkin pitää, toivottavasti en herättäny koko hotskua (ihan kun sitä toivoisin! ;) mun puolest vaikka koko maailma saa kuulla millanen peto oon sängyssä! Itsevarmuut itsevarmuut!) Ja tekstin alus taisinkin jo vähän spoilata, et sain sitä keppii vähän muuallekin kun sinne tavanomaseen... krhm... ;) Voi ei, oon kyl parantumaton tuhmistelija! ;)

Saatiin kyl aikas sopivasti hommat hoidettua siihen mennes kun ne muut tyypit sinne ilmesty. Olin oikeen "syyllisen" näkönen, enkä kyl paljoo avujani peitelly samal kun puin päälleni! Tais ne miehet kyl aikas katkerii ollu ku sellasest showst oli paitsi jääny! Yks niistä oli todella komee ja taisinpa sille mun numeronkin sit sujauttaa! Toivottavasti tulee herralt viestii tai puheluu mahd pian! ;) Ois kyl kimppaki kiinnostanu, ja itseasias olin jo viittävaille ehdottamas pikku sessiee mut sit muistin uuden naisellisuuteni ja aikuismaisen tyylini. Enhän mikään helppo sentään halunnu olla! Niinpä sit erittäin asiallisesti sielt poistuinki, vähän sille panolleni vaan silmää iskin! Olin todella elegantti!

Menin sit taksil himaan ja tässä sitä nyt sit ollaan. Just heränneenä ja edelleen ihan helvetin pantuna! ;) Pitää kyl soittaa Jossulle ja kysyy miten sen loppuilta sit suju. Uskallanpa epäillä ettei se kyl yhtä kovaa kyytii saanu! ;)

Tulipas pitkä postaus... Mut kun saa niin paljon munaa niin on sit kans paljon mistä kirjottaa! Et minkäs mä sille mahdan? ;)


Odottaen että voi taas istua normaalisti,

Minttu

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä naapurinpojulle kuuluu? Entä se sen tyttöystävä se nörtto

Anonyymi kirjoitti...

Jaa että mozzarellapizza on vege? Ei kyl oo, sori vaa. Mozzarella on JUUSTO, eli se on eläinperäinen. Ja vegaanit ei syö mitään eläinperäistä ruokaa tms. Että haista paska! :D

Anonyymi kirjoitti...

kiitti minttu ku oot takasi <3

Anonyymi kirjoitti...

haha sust tulee ihan mieleen minä 14 vuotiaana! :D tuli jänniä muistoja mieleen ;)

Anonyymi kirjoitti...

minkä ikäsenä muute menetit neitsyytes?

Anonyymi kirjoitti...

Sinä anonyymi siellä..Ootko ikinä kuullu sellasesta kun LAKTOVEGE, jos et niin ole hyvä ja mene tutustumaan http://www.youtube.com/watch?v=SzC85Tm-fMY&feature=related

Anonyymi kirjoitti...

Pitiköhän äskeisessä olla linkki kenties... tänne? http://fi.wikipedia.org/wiki/Kasvissy%C3%B6nti

Minttu kirjoitti...

Anonyymi: Vastauksen voit lukee seuraavast postyst... Mut sen verran paljastan et aika alas nörtto kyl täl kertaa vajos!

Anonyymi: Ei vittu et nauran sulle! :D juusto ei tod mitään lihaa oo et meeppä vähän bilsantunnille! idy!

Anonyymi: Ole hyvä vaan;))

Anonyymi: Hih, oon kyl ikuinen teini! ;) Perus minä!

Anonyymi: Private tietoo! Mut oon kyl elämäni aikana tota munaa saanu niin paljon et ei siihen neitsyyden menetysikä paljoo vaikuta!!

Anonyymi: Niinpä! Eräät vaan ei tajuu! ;)

Anonyymi: Whaeva;)

emps kirjoitti...

vitsit tää blogi on mahtavaa viihdettä :DD

enpä ole ennen typerämpää huoraa "tavannut"!

Unknown kirjoitti...

''Minttu sanoi... Anonyymi: Ei vittu et nauran sulle! :D juusto ei tod mitään lihaa oo et meeppä vähän bilsantunnille! idy!''

MITÄ VITTUA NAINEN ONKO JOKU SULLE SANONU ET SE ON LIHAA????!!! ultimatefacepalm. se on eläinperäistä ja vegaanivegaanit ei syö niitä. VEGAANIT eivät syö kananmunia maitoa juustoa ym ELÄINPERÄISIÄ TUOTTEITA. ja eläinperäinen tarkoittaa eläimestä saatua. no mut ei siitä sen enempää jatka vaan samaan malliin oon nii odottanu näit sun blogei :) ja muuten ei ollu mitenkää pahalla kunhan vaan ilmotin niin ollaan kaikki viisaampia tulevaisuudessa :'D

Anonyymi kirjoitti...

Ei vitun säälittävä pikku huora. Tuu itää niin saat munaa vähän jokakoloo!

Anonyymi kirjoitti...

Kui vanha oot? Meinaa näist sun kirjotuksist saa sellase kuvan et oot joku vitun korkeintaan 15v pikkuhoratsu joka repii juttunsa jostai vitun pornoleffoist yms... mut ei mitää, jatka vaan näide kirjotteluu, ainaki saa nauraa! :DD

Anonyymi kirjoitti...

sä taidat ol minttu leijona horoskoopiltas. koska oot niin itserakas ja et muut on sua alempana. mut hei lohdutan sua sen verran et mä oon kans leijona,mut en iske välttiisti SÖPÖJÄ/KOMEITA miehii koska en tie niitten luonteit mut jos harrastat yhdenillan juttuja nii antaa mennä vaan. mitäs si ku oot 50 v ja ruma ku oot pilannu kasvos kaiken maailman kosmetiikalla. si sulle nauraa samanlaiset ku sä itse (kaupan kassalla tietenkin) ja toisteks sun kannattaa hiuka kattoo et mitä kirjotat. voit jäädä näille "horoille" kakkoseks koska oot niin itserakas ja paska luonteeltas. mun ei oo tarvinnu tehä noin "paskamaisia" juttui kato ku vittuilu on keksitty,ja se tulee sydämmestä. mul on mies ja 2 muksuu ja oon helvetin onnellinen. ei se munan koko selvii naaman perusteel eikä sun luonne selviä sun "seksikkäi vaatteil" joten kukaan ei kiinnostu tommotteeseen naiseen ollenkaan loppuviimein. ja si ku meet naimisiin luulen et se mies on muitten kommenttien laittajien mielestä RUMA. sun ja sun kaveris asiat ei mulle kuulu mutta toi on tosi sairasta yrittää vikitel kaikkii miehii kimpas ja koetel kumpi saa sen "namupalan" se koettelee teidän ystävyyttä aika paljon. joten muuta ihmeessä elämän tapas paremmaks ei muuten hyvä heilu.,mun mies on just niin komee et muut kääntyy kattoo sen perään. ja toistaseks mua ei haittaa vaikka joku yrittäs vikitel sitä koska se RAKKAUDEN MÄÄRÄ ON SUURI. joten hyvää loppu elämää sullekkin . T. tamperelainen citymimmi