keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Vähän Massagee... ;)

Bitchy morning (just heräsin;))...! Kohta töihin... huoh. Mut ensin täytyy kyl vähän blogsuu päivitellä, täytyyhän mun pitää lukuisat fanini ajan tasal mis mennään! ;)

Tää projekti "kahvilanpoju" on viel vähän vaiheessa. Kun ei nimittäin herralt vastaust kuulunu, niin lähetin sit numeron findiin lisätietojen toivos! ;) Ja mitäs sieltä sit vastattiinkaan? "Tällä numerolla ei löytynyt mitään tietoja" tai jotain ym paskaa! Et olin kyl todella ilonen, koska siinähän selvis syy miksei poju ollu vastaillu! Väärä numbiehan mulla oli! Ja tää tyttöhän päätti lähtee samantien korjaamaan asian, suuntasin siis pojun työpaikalle! ;)

Halusin tietty olla viettelevän näkönen, mut samal sillai "rankaisevan uhkaava"! ;) Olihan poitsu mulle väärän numeron antanu (vahingossa tietysti, koska se muutenhan se ei ois sitä ollenkaan antanu, ja sitäpaitsi kukapa tällasta seksipommia vois vastustaa;)). Pikku roolileikkii! ;) Siispä laitoin oikein pitkävartiset piikkikorkkarit jalkaan ja piirsiin kulmistani vähäsen tavallist "vihasemmat"! Tää tyttö osaa nää leikit! ;)

Otin tietysti kaiken irti lookistani ja matkalla sinne kahvilaan loin oikein dominamaisii katseita vastaantuleviin uroksiin! Kiusyy kiusyy! ;) Jossuu en pyytäny tällä kertaa mukaan, koska sehän ois vaik kateellisuuksissaan voinu viel jotenkin epätoivosesti yrittää kahvilanpojuu iskee. Vaik eipä sil ois mahdyja ollu, kun tällanen pikku pornyilija siin vieres keimailemas! ;)

Kahvilaan saapuessani jouduin sit kyl aikamoisen pettymyksen kokemaan. Tiskin takana nimittäin sähläs joku ihme hortty. Olin et huoh... Menin sit kuitenkin sillei viileen asiallisesti siihen tiskille ja kun se sludukka kysy et mitä sais olla, niin todella sivistyneel äänensävyl kysyin sit vaan et "millos sulla loppuu työvuoro?". (En voinu kysyy millon se komistus on töis, koska enhän sen nimee tienny. Muuten oisin kyl voinu vihjata sen vähän "paremminkin tuntevani"... Mitähän tarkotan...? ;) Seksii seksii!;)) Whortty vaikutti vähän hölmistyneelt mut vastas sit kuitenkin. Tilasin sit coolisti vaan veden (varmistin silt vielä et se oli kaloritont, halusinhan tervyt elämäntapani tehdä sille selväks!!) ja valmistauduin väijymään saalistani nurkkapöydäs viel pari tuntii!

Mut sit kun se vitun tylsä pari tuntii (ei tyyliin yhtään hyvännäköst kundii joille oisin voinu flirttii - koko aikana!) oli kulunu, ja ootin vihdoin näkeväni kahvilanpojun, niin mitä vittuu??? Sen whorden tilalle tulikin joku about 40-vuotias lehmä! Olin et what??? Ois sekin hortty kelt sen työvuoron loppumisest kysyin, voinu ilmottaa ettei poju ookkaan tulos töihin vaan joku fucking muumio. Uskomattoman huonoo palveluu olin saanu, ja sen kyl kävin sit tiskilläkin ilmottamas (oon suorapuheinen)! Mainitsin myös itekin olevani palveluammatis! Sit vaan korkkarit kopisten astelin määrätietosesti ulos ja oikein paiskasin oven kiinni perässäni! ;) Sai kahvilan sludarit nähdä et tää tyttö ansaitsee kunnon palveluu!

En tietty aio kahvilanpojuu unohtaa. Meen kyl uudestaankin, pakko sen on siellä joskus olla. Ja ties vaik ottasin ruoskankin mukaan, vähän niinkun rekvisiitaks! ;) Hih, sitä ei ikinä tiiä mitä tää tyttö keksii kun tarpeeks tuhmalle päälle sattuu! ;)

Mut kahvilanpoju ei oo mun ainoo "viritys" täl hetkel. Oon nimittäin keksiny todella hyvän lääkkeen kiimaisiin hetkiin (siis jos ei just sillon oo miestä saatavilla! Useimmitenhan tietty on!). Nimittäin HIEROJA! En tajuu miksen oo tajunnu tätä aikasemmin! Sinne voi vaan kävelle sisään, iskee vähän rahaa tiskiin, ja antaa ihanan treenatun uroksen kourii itteään kokonaisen tunnin! Todella kiihiee! Ja tää pikku hutsuhan päätti tietysti heti idean keksittyään lähtee vähän käsittelyyn! ;)

Googletin hakusanoil "helsinki hieroja mies" (en tod mitään lesbyy haluu itteeni hinkkaamaan) ja aika mont hakutulost sainkin. Parhaan sit valitsin ja varasin ajan! ;)

Ennen sinne lähtöö olin kyl todella kiimy! Alottelin jo vähän Dimitri-dildon kans, halusinhan kunnol nautintoo ja täyden vastineen rahoilleni! Ja seksikäs alusasu (myös sukkanauhat) nyt oli täs tilantees ihan itsestäänselvyys! Ja eikun matkaan! Halusin ylellisyyt, joten ihan taksin sit tilasin! ;) Ja normit kuskille flirttimiset of course, perus minä! ;)

Perillä sit tän tytsyn kiimasuus vaan lisäänty! Se hieroja nimittäin vastas mun odotuksii täydellisesti! Siis mikä ORI!!! ;) Upee kroppa ja kunnolla habaa (aah), niistä tää neiti kyl syttyy! Kun se sit anto mulle jonkun pyyhkeen ja (ihanan määrätietosel äänel) käski mua ottamaan paidan ja hameen pois ja menemään hierontapöydälle makaamaan, olin siis NIIN liekeissä! ;) (Heti vaan käsketään riisumaan, taispa herrakin käydä kuumana! ;)) Ori meni johonkin toiseen huoneeseen ja sillä aikaa sit kiltisti tottelin, heitin sekä hameen, paidat et push uppini menemään, laitoin pyyhkeen alleni ja asetuin selälleni makaamaan, siis odottelemaan käsittelyy! Taisin kyl aika houkuttelevalt näyttää vaan stringsut, sukkanauhat ja stay upit päälläni, vähän horos asennos tietty! ;)

Kun hottishieroja sit palas, se selkeesti tyrmisty mun anteliaasta asennosta (eipä taida tällasii näin hyvännäkösii neitei sen luona usein käydä!;)) ja käski mun kääntyä toisinpäin. Olin et "ihan miten vaan käsket" ja tottelin ku mikäkin seksiorja! ;) Se oli et "sen pyyhkeen voi laittaa tähän päälle..." mut olin vaan et "ei kiitos! Pärjään kyl näin!" ;)

Kun se sit alko mua kourii niil ihanil treenyil käsillään, niin tein tietty osani kuuman tunnelman ylläpitämises: voihkin kovaan ääneen ja välil oikein "anoin" et "kovempaa..." ;) Tein kunnon panoäänii, ja sen verran äänekäs tää tyttö kyl on et tuskinpa jäi ne voihkimiset niitten seinien sisäpuolelle!

Kun sit kokonaisen tunnin olin saanu nauttii, pukenu päälleni (oikein hitaasti ja kiusottelevasti tietysti), ja maksanu, sain viel yhden todella suuren tyydytyksen: siinä "odotushuoneessa" oli nimittäin joku (ruma) bitch odottamassa vuoroaan! Ja olipa se tainnu mun huohotukset ja muut kiihkeet äännähdykset kuulla, sen verran kateellinen (muka huvittunu, hah) ilme oli sil nardella. Olin kyl todella voitonriemunen kun sen ohi oikein syyllisen olosena astelin! ;)

Kotiin päästyäni otin sit heti Dimitrin esille! Fantasioin tietysti hierojaorista! ;) Aion todellakin mennä uudestaan, ties vaikka ilman stringsujakin! O ou... ;) Pient kinkyilyy, like always! ;)


Hottishierojan käsittelyst haaveillen ja töistä myöhästyen (whatever!),

Minttu

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minkä kokoset rinnat sul on? onko aidot vai silarit?

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka monta rahtilaivaa sun pilluun mahtuu?

Anonyymi kirjoitti...

Miten sä et oo saanu jo potkuja?

Anonyymi kirjoitti...

hahaha vitu pikku teinihoro

Anonyymi kirjoitti...

Vitun pikku lissu hanki ''elämä''

Anonyymi kirjoitti...

tuu tyttö käymää rastilas ottamas 3 isoo mustaa moloo samaa aikaa !!

Anonyymi kirjoitti...

minttu päivitä!!

Anonyymi kirjoitti...

Onks sul muuten lemmikkei?:D

Anonyymi kirjoitti...

Vittu sä oot säälittävä :D oot niin feikki. Oot varmaa oikeesti joku sairas, joka haaveilee tämmösest lumppu elämäst :D ja muuten en usko et kommenttien valvonta enää auttaa, kun sun oikee nimes pyörii jo netissä. T. Eräs joka näki kommenteista nimesi

Anonyymi kirjoitti...

Mikä sen oikee nimi on?! Ja hei tietääks kukaa mintun kuvaketta

Anonyymi kirjoitti...

"Minttu" otti kommenttien valvonnan käyttöön jotta sen nimeä ei voi laittaa tänne :D

Anonyymi kirjoitti...

ookko sä ihan tosissas :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddddd voin vaa kuvitella et siel ruudun toises päässä on joku vitun ruma pikkulissu joka keksii vaa näit juttui (; eiks sulle kukkaa lämpee :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: