tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kanna minut metsään (ja pane siellä), Apinamies! ;)

Hehkutusta luvassa! Nyt menee hyvin;) Tällä tytöllä on pitkäst aikaa vakipano! On ollu nimittäin sama kolli sängyssä nyt jo pari yötä! Se lähti just töihin, ja jätti mut tänne kiimynä haluumaan lisää. Se poika osaa kyl kiusailla! ;) Kutsun sitä vaik nimellä Luolamies, koska se on sängyssä melko primitiivinen, ja mieheks myös aikas äänekäs... ;) (Mut ei kyl mua siin äänekkyydes voita;) vaan kyllähän mulle se "kilpaa huutaminen" sopii, saa kateelliset naapuritkin muistaa et täl tytöl on sitä sexlifee;)) Mun oma pikku Tarzan! Ja mä oon sen Jane, viidakon seksipeto;)

Eilen meillä oli ihanan romsy (romanttinen, jos jollain idyllä on ymmärtämisvaikeuksii!) ilta. Se taitaa nimittäin myös sen puolen, eläimellisyydestään huolimatta. Katottiin Titanicia (tai yritettiin, panemisekshan se sit meni...;)) En tainnu kyl "laulaa" yhtä nuotilleen kun Celine, mut kovempaa ainakin! ;)(Vähän funnyilyy;))

Ja mistä sit Luolamieheni löysin? Onnelast Onnelast! Ja vieläpä tiskiltä. Meinas herra saada kyl heti alkuun aikamoiset miinukset kun pyysin sitä mulle jotain ylellist tilaamaan (shampanjat mielessä) ja sainkin sit kossukolan. Hetken jo mietin et kumoisin koko litkun sen päälle, mut kundin komeus ja ajatus ilmasesta kännistä voitti. Ja onneks voittikin! ;) Eipä nimittäin aikaakaan kun löysin itteni vessasta kunnon rynkytyksestä! Ihme ettei seinät kaatunu kun se pani (menemään)! Ja kummankin äänet siihen päälle takas kyl aikas kateelliset ilmeet niille jotka meiät näki kun ulos sieltä kopista tultiin!

Kateellisist katseist ja kommenteist tää neiti saa vaan lisää itsevarmuut, ja sikspä päätin vielä kerran tehdä äskeisen panoni selväks mahdollisimman monelle saamattomalle lahnalle, joilla varmasti oli kyl muna mieles, mut ei ulkonäköö tai muuten vaan kykyy sitä saada! Astelin tiskille, komistuksen paidan rinnus tietysti toises kädes tiukasti kiinni, ja tilasin kuuluval äänellä: "Tuli vähän jano tossa naidessa, et kaks Sex On The Beachia, kiitos!" Pistin tietysti Luolamiehen maksamaan! ;) Ylellisyys ennen kaikkea!

Oon totally unohtanut kahvilan pihtaripojan ja muut raukat! Mun mielessä on nyt vaan Luolamies (nuijineen;))! Seuraavan kerran ajattelin virittäytyä tunnelmaan uudella tavalla, ja käydä sitä ennen shoppailemassa jotkut esim. pantterikuosiset alusvaatteet! Vähän kyl hävettää huomenna töihin mennä kun on herra syöny mulle kunnon fritsut kaulaan... Hih! Taisin olla sille aikas mieluisa saalis! Haluun olla sen pikku peto, jonka se sit saa nuijallaan kesyttää! ;)

Nyt meikkaan kunnolla ja lähen sit Jossun kanssa lenkille! Se saa varautuu kuulemaan eilisestä KAIKEN! ;)

Tässä viel vähän fiilistelymusaa:
http://www.youtube.com/watch?v=G2FOAJoky28


Haluten joutua sidotuksi Tarzaninsa liaaneilla,

Minttu

29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika viihdyttävää, mistä sä keksit kaikki nää jutut :--D Oot onnistunut kyllä hyvin trollaamaan kommentoijia, ne kun vielä uskoo sun olevan ihan tosissaan.

Anonyymi kirjoitti...

lol, sä alat menettää otetta :D

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka monta rahtilaivaa sun pilluun mahtuu?

Anonyymi kirjoitti...

eih vittu parast läppää ikin. keep going XDXDXDXDXD

Anonyymi kirjoitti...

minttu <3

Anonyymi kirjoitti...

oot ihana !

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin villin mielikuvituksen omaava : D

Anonyymi kirjoitti...

Minttu olet ihana!! Mikset oo mitää päivittäny hetkee? Lisää lisää :DD

Äläkä välitä noista muitten huoritteluista ne vaa tulee sellasilta miehiltä ja naisilta tai oikeestaa pikkupojilta ja pikkutytöiltä, jotka a) on kateellisia neitsyitä tai b) ei sinut oman seksuaalisen suuntautumisensa suhteen.

Anna palaa !! Mahtava meininki ;))

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mahtava blogi! Ikään en oo blogeja kehunu mutta tää on kyllä niin helmi. Ihanku Kumman Kaa tapais Bridget Jonesin.

Anonyymi kirjoitti...

oli kyllä aika kammottavan hauska kokemus törmätä tähän blogiin.

Anonyymi kirjoitti...

btw, sun light lonksus lihottaa sua enemmä ku normi lonksu ;) jokaikinen light, zero ja max sisältää MAKEUTUSAINEITA jotka on sun kropalles pahempia ku sokeri ;) t. minä joka opiskelen ravintola-alaa ja olen perehtynyt kyseiseen aiheeseen :)

Anonyymi kirjoitti...

Mihin oot kadonnu? Keep it going, näitä on hauska lukee! :D
Nauti kesästä.

Jaksary kirjoitti...

Lisää nyt oikeesti miten sulla Minttu menee me halutaan kuulla!

Anonyymi kirjoitti...

PÄIVITÄ tätä!! en tiiä yhtään mitä sulle kuuluu, paitsi mitä se mulle kuuluu, mut silti! Kivaa lukemista ei oo ikinä tarpeeksi!

Anonyymi kirjoitti...

onko susta kuvaa jossain? pääsiskö joskus panemaan?

Anonyymi kirjoitti...

onko susta kuvaa jossain? haluisin runkkumatskuks... pääsiskö joskus panemaankin?

Panomies kirjoitti...

Onko susta kuvaa jossain? Haluaisin runkata sitä katsellessa... pääsiskö joskus panemaankin sua?

29 senttiä kirjoitti...

Onko susta kuvaa jossain? Ois kiva runkata samalla ku kattelis sitä... Pääsiskö sua joskus panemaan?

Anonyymi kirjoitti...

kirjota lisää minttuu!! oot paras<3 vittuku jotku katyt tääl ain haukkuu sua, hankkis vittu elämän! Ja onks tää blogi niiltä pois?! GO MINTTU!
t: isbe

Anonyymi kirjoitti...

Paras trollaus ikinä :D voisit vaa kirjoittaa useemmin

Anonyymi kirjoitti...

päivitä jo horo

Unknown kirjoitti...

Minttu

Oot sopivaa ainesta johtajalle!
Sulla on homma hanskassa.

mun meili:
kotkas@luukku.com

otappa yhteyttä niin ehk me jtn kehitettäs

Anonyymi kirjoitti...

ALAPPAS KIRJOTTAMAAN!

pinjaramone kirjoitti...

päivitä jo :c

Anonyymi kirjoitti...

Nuijiiko se sut hengiltä

Roosa-Maria kirjoitti...

minttu, pliide jatka kirjottamist! onks lonksut(LIGHT)taas kaatunu näppiksel vai jäiks jollekki kiinni et pidät tällast ihanaa blogsuu? whatever, oot paraas ja i miss you babe ;// ois kiva tietää mitä sulle kuuluu, i love you <3 xoxo

Anonyymi kirjoitti...

sun täytyy olla aivan hirvee seksiaddikti. Tällanen matsku ei oo kenenkään muun ku prostituoitujen suusta tulevaa, ihan oikeesti. Ihmettelen mitä oot melkein vuoden tehny ku viimenen postaus on huhtikuulta -12, onks sut köytetty seksiorjaks jonkun sänkyyn? :_D

Anonyymi kirjoitti...

aika horo meininki etten sanois...

Anonyymi kirjoitti...

XDXDDDDDDd