maanantai 15. marraskuuta 2010

Mmh.. I Know U've Been Waiting For Me, Naughties

Varotuksena heikkohermosimmille: nyt voi tulla aikas suoraa tekstii (oon nimittäin suorapuheinen) koska oon ottanu pari light-lonksuu ja sillon on kyl tää bitch aikas kiivas! (Huom. "kiivas", ei "kiimas", hihhhi, eipä;)). Eli: oonpa täs pitäny vähän taukoo blogsun kirjottelus (on mul muutakin tekemist, esim. panemist! O-ou, heti kinkyilyt mieles! ;)). Oli muuten viimesin postaus keränny kommieit ihan mukavasti, hah, taidan olla aika famous... ;) Siel oli joukos myös jotain aikas "loukkaavia" (vitut, I don't care et kirjotelkaa vaan, saanpahan vittu nauraa:DD) kommyi ja nyt niille kateellisille lortoille tiedoks (itepähän kerjäsitte, turha tulla itkee):

HANKKIKAA ELÄMÄ. Huoh! Nauran aina ihan VITUSTI (et kiitti viihteest:D) kun luen niit noloi kommenttei mitä kateellisina kirjotatte kun ette vittu ikinä oo ite munaa saanu (paitsi pääsiäisenä jonku vitun lihottavan kinder-munan, se onkin vittu teille sopivampi, tai ainaki teiän lapsellisuustasolle, hah!). :DD Tiedoks vaan et on niit dildoiki olemas jos ei miestä saa! Tai sit vois ite tehdä asialle jotain eikä tulla haukkuu niit joil menee paremmin. Minkä mä voin sille et oon haluttava nainen;) Mahtaapa teitä rumia narttuja ärsyttää, but I don't FUCKING care.

Jotkut sentään osaa ottaa tän blogin oppimisen kannalt, ja mielelläni jaankin vinkkei (ja vähän muutaki voi kyl tää tyttö "jakaa";)) et miten voi esim. iskee miehii tai miellyttää sängys. Mut joillekkinpa taitaa tää blogi iskee vähän itsetunnon päälle! Oon kunnon bitchie enkä sitä vittu(a) peittele! ;)

Et jos nyt tuntuu siltä et saattaa pikku kateus iskee niin lukemisen voi lopettaa tähän, en kaipaa mitään naurettavii kommenttei miltään puuttees elävilt läskyilt lehmiltä joil roikkuu utareet maassa asti. Tai jos siltä tuntuu niin mikäs siinä, pääseepähän naureskelee taas, ei vittu... :D Ja voi muuten tulla tekstii takasinkin päin (oon suorapuheinen). Et suosittelen olemaan ihan hiljaa vaan! ;)

Hmm... Kuinkahan paljon oon täs taukoni aikana ehtiny saada miestä...? ;) Hah, en ees muista! Onhan noit kalui tullu imeskeltyy (tää lutka tykkää lutkuttaa! ;D) niinku tikkareit karkkipäivänä (paitsi jotkut karkeista lihottaa et niit en tod ees vilkase)! Oon kunnostautunu tos biletykses ja on kyl mulkkuu tullu joka suunnast! Oonpa keksiny uuden harrastuksenki: nuoret kollit! ;)

Mähän oon nimittäin aina ollu niit tyttöi jotka tykkää kokeneist kundeist (ne nimittäin tietää mitä tekee ja tälle pikku horolle ei kuka vaan kelpaakkaan;))! Mut yks ilta baaris olinki sit ilmeisesti päättäny sekoilla oikein kunnol (hih, bimboo bimboo) ja iskee yhen komeen 18v-pojun, jolle pääsin sit vähän hoitooki miestenvessas antaan! Oli kyl jätkäl aikamoinen tuuri kun pääs poikuutensa Mintulle menettään! Pantiin siel vessas viel kunnol ku olin sitä ensin vähän "lämmitelly"! ;) Oli poika kyl aikamoises kännissä koska sillä ei meinannu kunnol seisoo (ja voin kyl kokemuksest sanoo ettei sitä ois kuka tahansa mimmi pystyyn saanu, mut onneks oli Minttu asialla! ;)) Eipä käytetty kortsuukaan! ;) Sil ei nimittäin tautei ollu, ja valittajille tiedoks: jälkiehkäsypilly on keksitty et ottakaapa ensin selvää asioist ja valittakaa vasta sen jälkeen, horot.

Vaihdettiin poitsun kanssa numeroitakin, pitäisköhän pistää viestii (eipä oo herra ite uskaltanu!)...? ;) Voisin vähän "opettaa" sitä toistekin... ;) Taitais poika päästä kunnon koulutukseen! Vois perustaa jonkun "Mintun seksikoulun kokemattomille" :D Hah, okei okei, pervyks menee (ja millon muka ei menis?! ;D)! Mitähän sille kirjottelisin... Kokemuksest tiedän ettei liian kiltti kannata olla (kts. ensimmäiset postaukseni, jolloin treffailin "Opiskelijapoikaa", ois varmaan pitäny olla kinkympi. Toisaalt nössö mikä nössö, hah, ja sitä paitsi oon sen saamattoman raukan jo unohtanu ajat sitten et whatever! :D). Tää neiti tietää et tuhmil viesteil saa jätkän kun jätkän syttyyn! Suoraan (r)asiaan vaan! ;)

Niille joil ei oo tuhmast t(s)ekstailust (ups;)) kokemust, niin kannattaa ihan rohkeesti kertoo mitä haluu tehdä ja puhuu miehest kinkyil nimillä (esim. panopupu, Mr. Fuck...;)). Jos haluu miehen pään ihan sekasin, voi lisätä viestiin kiimasii äännähdyksii (mmh, uuh, grr, ahh...) ja voin taata et on jätkäl kalu pystys! ;) Okei, alkaa olla aikas kinkyy tekstii taas Mintulla... ;) No minkäs mä sille voin, perus minä! Aina tuhmistelemas! ;))

Mut pitää nyt kattoo jos siltä eka jotain viestii tulis, niin pääsis leikkiin vähän opettajaa! Tottelemattomat oppilaat saa tietty vähän piiskaa! ;) (enks vois jo lopettaa tätä kinkyilyy... ;) oonpas kyl pervol tuulel (like always)! Taitaa tulla Dimitrille tänä yönä käyttöä!)

Oon myös keksiny hyvän tavan saada naapurinpoju kateelliseks (ja samalla tietty kiusata nörttoa;) tai no enhän mä sitä kiusaa... kunhan vaan isken sen miehen! ;)). Ääntelen nimittäin mahdollisimman kovaa aina kun vähän "leikin" Dimitrin kanssa. Taitaapa olla naapurinpoju vähän (tai sitten vähän enemmän;)) mustasukkanen kun luulee et tääl jotain adonist paneskelen! ;) Teen aina oikein kiimasii äänii ja rynkytän välil seinääki et varmasti kuuluu. ;) Oops... ;) Hihi, osaan kyl olla aikas lutkie kun vaan sitä haluun! ;) Ja mähän haluun!

Nyt on kyl pakko polttaa yks rööki (tupakointi vähentää ruokahaluu, mikä on todella hyväks koska oon laihiksel) ja pitää sit kunnon sessiot Dimsun kanssa...! ;) Se kokematon poitsu vaan mieles! Ja ehkä vähän naapurinpojukin...! Ja ehkä myös Pomo! ;)

Ainiin, pakko viel kertoo (jos kiimaltani pystyn, no hehheh;) funnyy) nopeesti meidän firman pikkujouluist! Olin aikas kännis (ilmasta viinaa, hih, Minttu heti sekasin;)) ja pääsinpä Bossini kans vähän tanssii! Eikä ollu muuten mitään viatont! Kerron myöhemmin kaikki yksityiskohdat... ;) Niis onkin kertomist, sen sanon et ei kyl kauaa mee et tää tuhma pikku tonttutyttö pääsee vihdoin tyhjentämään Pomon pikku "Jingle Bellssit"! ;)

Kiimaisissa tunnelmissa,

Minttu

15 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tää sun blogis on niin mahtava! Tulee niin hyvä mieli kun tätä lukee et jatka todellakin kirjottamista (: Että kiitos tästä!

Anonyymi kirjoitti...

Minttu minttu missä oot ollu koko tän ajan?? On ollu ikävä sun juttui :) Älä pidä enää noin pitkää taukoo!

Anonyymi kirjoitti...

Vihdoinkin uus postaus! You go girl! ;) Pistä lisää postauksii vaa tulee, hani!

Anonyymi kirjoitti...

Uuu siis minttu sä todellakin oot kunnon lortto huora vitun nolo ämmä! Ensimmäiseksi tuli mieleen, MIKÄ HELEVETIN JOHANNA TUKIAINEN TÄÄLÄ HUOMIOTA HAKEE.. oivoi hanki elämä jne. Täällä kirjottelee nainen jolla seksielämä kukoistaa ja saan niin hyvää seksiä päivittäin (ei kato yksinään tartte leikkiä ja uskotella naapureille oman seksielämän olevan kohillaan,hhaha naurettavaa) ettet vittu sinä ikinä, ja sekös sua vituttaa? Nuorempiin miehiin turvaudut, no eihän ne vielä tietenkään tiedä mitä haluu, pelkäävät vielä sun nilikoisa roikkuvia saunatissejä. Ja sun ikäsillä keski-ikäsillä kolleilla on taso vähän korkeemmalla niin kyllähän sen sun naapurinkin ymmärtää, pitää sua niin epätoivosena ettet uskokaan kun yksin siellä vingut, huoh, kasva tuosta haavemailmasta pois! ;) Edelleenkin, voin taata että jokaisen jätkän kyrpä on yhtä löysä ku sun vittu, ja siitäkö luulet miehien tykkääävän... hhahahaaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Minttu oot paras, älä ikinä lopeta!

Anonyymi kirjoitti...

Booooring!
Saman paskan toistoa. Ei Johanna Tukiaisellekaan jaksa enää nauraa,
säälittää joko koko monni.
Samoin tämä blogi ja kirjoittajan
hämärät fantasiat.

Minttu kirjoitti...

anonyymi: thanksie.. ;) hyvää (esim. minttua) pitää odottaa! ;)

anonyymi: oon ollu aikas busy... (o-ou, heti aattelin pervosti, no mut niinhän se olikin tarkotettu!) aina kinkyilemäs;) perus minä

anonyymi: of course! ;) tuhmuut luvas!

anonyymi: ei vittu sain kyl hyvät naurut kun kommentis luin! taidat olla aikas kade, vai..? ;) ja sulla muka seksielämä kukoistaa, silt joo kuulostaakin (vissiin joo!). Taidat olla aikas puutteessa, ja sekös sua ärsyttää kun tää mimmi vie miehet! ;) mut minkäs mä sille voin... ;) ps. fuck you, bitch

anonyymi: kiitti kiitti! ;)

anonyymi: mikä vitun monni?! mee vittu jotain akvaarioo töllää jos sua kalat noin kiihottaa!! ja hämärät fantasiat... mhh... ;) niitä mulla kyllä on! ;) eikä taida kaikki ihan fantieiks jäädä!

Anonyymi kirjoitti...

et sitten saanut sitä naapurin pojua? Jospa se tosiaan näki sut..

Anonyymi kirjoitti...

ootko ihminen tosissas näitten juttujen kanssa? herranjumala

Minttu kirjoitti...

anonyymi: isken sitä pikkuhiljaa. et taida kovin kokenu olla kun et yksinkertast taktiikkaa tajuu... ei huoh :D en oo päällekäyvä (enpä;) oopsie oopsie;))

anonyymi: ootko vitun nolo (joo)

Tanja kirjoitti...

Ihmiset, ei tätä blogia oo pakko lukee. Naurettavia noi negatiiviset kommentit...Get a life!

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, voisitko antaa jotakin seksivinkkejä? esim suuseksistä pojalle? ;) ps. tää sun blogi on aivan mahtava. Vaikka ensiks ajatteleekin että mikäs tää tällen blogi on mut pakko vaa lukee koko ajan ja nää on vaa näit kateellisii paskoi jotka tääl kirjottelee negatiivisii kommenttei!

Anonyymi kirjoitti...

MÄÄ EN OO IKINÄ NAURANU NÄIN PALJON! KIITOS TÄSTÄ :DDD HYVÄT NAURUT SAAT ITEKKIN KUN VANHEMPANA LUET NÄITÄ =))) Melkonen lortto ja tyhmäkin vielä jos kaikki kelpaa ja ilmaseks panet. Et taida olla sen arvonen että kukaan siitä mitään maksais. Säälistä käy lykkiin ku kuullu että jaat kaikille. :)) Jatkoja!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mielenkiinto jäi päälle kun lähti ensimmäistä lukemaan. En ota kantaa nyt noihin negaaviin kommentteihin, mutta huoh... Taitaapi olla kasvun paikka puolin jos toisin. Negaajat vois pitää asiat omana tietonaan, ja ne jotka päättää "rakentavat kommenttinsa" julkisuuteen päästää, ei kuitenkaan välttämättä ole "rumia, läskejä horoja jotka ei koskaan munaa saa." Ei luoja en kestä :DDDDDDD

Anonyymi kirjoitti...

Mitä vittua juuri luin. Tää paikkahan on oikea lissujen paratiisi! :DDD