keskiviikko 17. marraskuuta 2010

It's My Money, Not Yours

Okei, on taas vähän jotkut pikku slutsyt päässy kommenttiboksis valloilleen (jealous jealous...;))! Mun raha-asiathan ei muille kuulu! Vittu en joka päivä duunissa oo (kattokaa kun joillain on ihan elämäkin, en oo mikään nolife joka vaan töis istuu) ja kela nyt on ihan perseestä, hah, en niit paskoi tarvii. Ja onhan noit velkoikin vähän kertyny, mut WHATEVER! Kerranhan sitä vaan eletään, ja tää neiti elää kunnolla!!!

En kyl oo yhtään ihmeissäni et jotkut kateelliset nörtit jotka vaan tekee töit aamust iltaan tulee mulle "vittuileen" (ja hah, en tod niistä noloista kommist lannistu, päin vastoin, nauran ihan vitusti!). Mä sentään uskallan elää! Ja porukatkin on niin pihei et saan niiltä rahaa vaan kerran kuukaudes... Huoh! Et tosi kiva kun oman tyttären hyvinvointi ei oikein tunnu kiinnostavan! Mut mitä välii, en tod mitn säälii kaipaa!

Vittu luuletteko oikeesti et uskon et TEILLÄ muka ois sen kalliimpii alkkareit kun mulla!? Heti jotkut nolot lutkyt vittuilemassa (vaik en kyl välitä, hahhah) kun alekorin stringsui kalliiks sanoin... Vittu on niinku muitakin menoi!! Vai luuletteks että jollain pelkil alkkareilla elän (vaik ehkä kyl voisinkin, tietys seuras...;) ja vaik ilmankin, mhh..;))??!! Kosmetiikka, bilekuteet ym. vaatteet, rööki, alcohol, everything... ja light-tuotteet on kalliimpia kun tavalliset (lihottavat) et täytyy uhrauksii tehdä linjojenkin eteen. Luulis et ihmisillä olis ees jotain järkee pääs mut näköjään ei... EI VITTU :'DD

Lupasin täs vähän aikaa sit meidän työpaikan pikkujouluist kertoo... ;) Pääsin lähemmäs Pomoo kun ikinä (vähän sheikkaileen... Ja tän tytön tanssiliikkeethän ei mitään viattomimpii oo... Sen sai Pomokin huomata)! ;) Edistyst... Ei täs enää kauaa mee kun Bossy kellistyy... ;) Voisin olla sen oma joulukink(k)y! ;)

Mut eka on kyl pakko nauraa vähän! Nimittäin HeVikotkan asu! Ei vittu! :D Oli varmaan jostain lukenu et pikkumusta on seksyy (no joo, esim mun päällä mut ei nyt vittu SEN)! :DD Luuli varmaan kuumaltaki näyttävänsä... Katoin sitä oikein merkitsevästi et tajuis miten naurettavalta se näytti siinä rumas mekossaan ja korkkareissaan (mitä vittuu se yritti?)! Eikä siel kyl muutkaan mitenkään edustavan näkösii ollu, mitäänsanomattomia tai sit vaan vitun nolon näkösii. Voin kyl todellaki sanoo et olin siit porukast parhaan näkönen (ei kyl ihme). Olin nimittäin panostanu:

Lyhyt punanen mekko jossa oli kunnon kaula-aukko (just a bit porny... ;) or maybe not just a bit! ;)). Olin vielä asetellu tissit niin et ne tursus kunnolla ulos, plus mustat pitsirintsikat näky kiusottelevasti (ketähän varten...? ;) Pomsyy Pomsyy tietty! ;)). Jalassa mulla oli mustat verkkosukkikset, ja punaset korkkarit (kunnon korolla tietty, kiiltävää nahkaa...). Hiukset oli villisti auki ja päässä mulla oli semmonen söpö tonttulakki (mut siis en ollu pistäny sitä sillei syvälle päähän vaan se oli siinä päällä kiinni pinneillä), hih, olin oikee pornotonttu! ;) Pomopukin oma pikku orja (eih, enks ikinä opi olemaan kinkyilemät...)! ;)

Mut siis erotuin kyl edukseni! Ilmasta alkoholiihan siellä oli tarjolla ja tää tyttö tietty heti aikas kännissä... Ups! ;) Onneks, koska aluks siel oli vitun tylsää. Pomoo sit päätin tanssimaan hakee, kun ei vittu muutakaan tapahtunu (ai enks muka muuten ois menny...;)) ja tokal kerralla tää lähtiki... ;) Ja mitähän siitä seuras...? Se tanssi oli niin kiimasta! Muistaakseni (miten niin päissään? ;)) kopeloin sitä minkä kerkesin! Haha, vittu niiden muiden lutkien (eli naispuolisten työntekijöiden) ilmeet oli kyl ihan parhait! Tais olla kateut ilmas!!

Ja siitähän tää tyttö vaan innostu! Pomo oli ihanan vaivautunu (mut siis se ei ollu niin kännis) ... ;) Hinkkasin sen bodyy omalla bodyllani ja käytin muitkin keinojani (esim. niskan ja sen tiukan takapuolen intensiivinen koskettelu), tais olla sillä housuis tiukat paikat... ;) Mut tää tyttö vaan jatko! Vähän sitä kaulastkin nuolasin, grauh... ;) Kukaan muu ei Pomoo sinä iltan saanu kun mä! Paitsi jutteli se joittenkin miesten kanssa, huoh... Niille sen sit lopult menetinkin kun piti kuulemma jotain tärkeit asioit sopii. Olin sillei viekottelevasti et "Pliis... Ei vielä... Please...?", oikein avuttomasti ja iskin silmää mut se teki sen seksikkään naurahduksensa ja katos väkijoukkoon! Oikein jätti mut haluumaan lisää... ;) Olin kyl niin kiimanen!

Mut sit kun sitä enää löytäny niin otin sit taksin kotiin, en tod jaksanu niitten hapannaamalutkien kanssa sinne jäädä (niil oli olevinaan hauskatkin jutut kun keskenään nauro, varmaan puhu jostain kuivist työjutuist). Oli kyl aamul aikas darra! Oops, mites siinä nyt niin kävi... ;) Mut olin edelleen vitun fiiliksis kuumast menost Bossien kanssa, että ei pikku darrakaan pilannu tän pikku hutsun päivää! ;) Nyt vaan ootan et sen kans samaan työvuoroon pääsisin. Niitä ei viel sen jälkeen sattumalt oo ollu. Mut oottakoon Pomo vaan! ;) Tää kassaneiti tulee kyl viel toimistos vieraileen!

Lähetin sille kokemattomalle poitsulle eilen vähän viestiä... Tällanen siitä tuli:

Mä valkoses avonaises topis (laitoin naaman lisäks myös rinnoille aurinkopuuterii koska se näyttää hyvältä valkosen vieres) ja valkosis stringeis makaamas sängyllä sillei sivuttain. Mut siis en näy kokonaan koska otin kuvan kännykällä vähän niinkun ylhäältäpäin. Hiukset mulla on seksikkäästi pörrössä, sit kunnol meikkii, ja huulikiiltoo "lipsahtanu" vähän yli huulien ja kieli näkyvis että muka nuolasen huuliini kevyesti... ;) Vapaa käsi on toisella tissillä ja ilme on kyl aikas kutsuva!

Tekstiks laitoin: "Mahdatkohan muistaa mua, oon baarist se jolle ensin tarjosit drinkin(light) ja sit jatkettiin vessaan... ;) Answer me, Boy ;) t: Se Nainen". En paljastanu viel nimee... ;) Poju ei oo viel vastannu mut en sitä odottanutkaan! Taitaa olla herra viel vähän hämmentyny! Jos se ei viikonloppuun mennes oo vastannu niin pistän uuden (tuhmemman) viestin! ;)

Kuumia Unia,

Minttu

ps. Näin tänään kun Nörtto liukastu kun se oli viemäs roskii! ;DDD Vittu et nauroin! Sit vaan siit vierest kävelin korkkareillani ja katoin sitä sillei "okei...?" -ilmeel! ;) Hah!

33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei tota, kummassa on enemmän kaloreita, mars patukassa vai mars deLIGHT patukassa??:):):)

Anonyymi kirjoitti...

<3<3<3<3<3 love u

Anonyymi kirjoitti...

Delight patukassa on ihan yhtä paljon kaloreita kun tavallisessakin mars patukassa minttu rakas:) Delight tarkoittaa mielihyvää...

Anonyymi kirjoitti...

Rakas Minttuelämää-blogin kirjoittaja, toivoisin että pysähtyisit hetkeksi miettimään elämääsi, ihan oikeasti.Voisitko kenties hankkia elämääsi muutakin sisältöä kuin älyvapaan blogin kirjoittelun?

Itse epäilen vahvasti,että olet oikeasti keski-ikäinen perheenisä, jonka seksielämä ei enää vastaa odotuksia ja blogi toimii jonkinsorttisena purkukanavana. Saatat toki oikeastikin olla hyvännäköinen nuori nainen, joka hakee rakkautta irrallisista seksisuhteista,mutta yksinäiseltä ja säälittävältä ihmiseltä vaikutat joka tapauksessa.

En pyydä sinua lisäämään kuvaa itsestäsi epäilyksieni kumoamiseksi, koska pitäisin sinua varmasti äärimmäisen oksettavana ilmestyksenä.Pidän jo nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Hmm. ekaks kun luin tän tuli mieleen et tuksu se kirjottelee jotain blogiaan, mut et vaarmaan oo se, koska sul "vilisee mehiä". Ja sit tulin siihen tulokseen et tää on keksitty blogi. aaaee mä nauran ku luen tätä!!!!

opiskelija kirjoitti...

ihan mukavahan on näitä lukea ei siinä mitään. enkä rupea vuodattamaan elämäntyylistäsi. ihan kiva, että joku osaa pitää hauskaa.

yhtä asiaa haluan kuitenkin kysyä. elätkö oikeasti vanhempiesi lompakolla? luulisi sinunkaltaisen ja ikäisen naikkosen(mikäli olet(hyvin pienellä)todennäköisyydellä olemassa) omaavan sen verran ylpeyttä, että pystyisit edes itse itsesi elättämään.

itse olen parikymppinen, enkä pariin vuoteen ole voinut kuvitellakaan pummivani rahaa vanhemmiltani elämiseen. mutta ilmeisesti kaikilta ei voi odottaa edes perus kunnioitusta vanhempiaan kohtaan.

ei mulla muuta tällä kertaa=) toivon toki, että pystyt vastaamaan muuten, kuin räksyttämällä ihmisten kateellisuudesta suhun ja sun elämään.

Anonyymi kirjoitti...

Saan aina nii makeet naurut sun blogistas että! Oikeesti miten voi olla noi älyvapaa ja HÖLMÖ ihminen olemassa :D meehä viel bb:seee, ni elämä loistaa rakkaani<3

Anonyymi kirjoitti...

Vittu sä olet vajaa !

Minttu kirjoitti...

anonyymi: ei huoh... eiks jo järkikin sano et LIGHT tarkottaa kevyttä. meeppä enkuntunnille siit

anonyymi: kukapa ei ;)

anonyymi: vittuuko tuut tollast selittään? minttuu ei kukaan pidä tyhmänä et meeppä muille selittää lorujas, hutsie

anonyymi: en ees jaksanu säälittävää avautumistas loppuun lukee :D ei luoja... jos oot kade niin tee asialle jotain, meikil saat ihmeit aikaan (paitsi sun tilanteessas ei kyl taida enää mikään auttaa) ;) fuck you

anonyymi: kuulostat silt ettei oikein vientii oo :D i'm laughing at you, slut

opiskelija: huoh, tekopyhä lortto

anonyymi: oliks toi kohteliaisuus? jos oli niin thanksie, mut jos ei niin don't you mess with me, BITCH

anonyymi: oon kuules ihan täyttä tavaraa! ;) ite oot vitun ruma, whory

Anonyymi kirjoitti...

no jos ja kun se light siinä tarkoittaa kevyttä, NIIN MITÄ VITTUA LUULET SEN DE TARKOTTAVAN?:D oot kyllä vajaa...... delight tarkoittaa iloa tai mielihyvää.

Anonyymi kirjoitti...

"en tod jaksanu niitten hapannaamalutkien kanssa sinne jäädä (niil oli olevinaan hauskatkin jutut kun keskenään nauro, varmaan puhu jostain kuivist työjutuist)."
varmaa vaa nauro sulle ja sun "upeille kinkyille" tanssitavoille :')))

Anonyymi kirjoitti...

lähdetäänkö joskus yhdessä bilettää, Minttu? kuulostat kuumalta... just mun makuun;)
t. salainen ihailijasi Mr. X

Minttu kirjoitti...

anonyymi: huoh... taitaa eräil (sulla) olla vähän (ai vähän, vitut) olla sivistys hukassa! "de" on kuule ihan yleisesti käytetty (esim cruella DE vil ym) stupy

anonyymi: et tainnu siel paikal olla et taidan kyl vähän paremmin tietää! jos ne tuntisit niin tajuisin miten kuivyi ne on... sludy

anonyymi: hmm... ;) why not...? ;) (jos kuuma oot, mul on nimittäin aikas korkeet vaatimukset... ;))

Anonyymi kirjoitti...

ssä oot minttu iha sika huippu! Mee oikeest bb-taloon, olisit siellä iha omias ;)
hitto vie olis kiva käydä baareileen ja bilettään tollaisen naisen kanssa, you go girl!

Anonyymi kirjoitti...

vittu että oot idiootti XD hahaha no ei mitään syö vaan niitä delight patukoita ja poraa sit ku oot vitun läski nyyh

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Mä jotenkin tästä kirjoitustyylistä tunnistin sut, tekis miei linkittää pari sun kuvaa tänne, mut en tiedä viittinkö olla niin bitch ;D kivoja juttuja sulla - J -

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi - J -
Ole kiltti ja linkitä! Tekisit suuren palveluksen monelle uteliaalle lukijalle. Voisitko edes kuvailla Mintun ulkonäköä?:)

Anonyymi kirjoitti...

-J-, Bustaa pliis minttu!

Minttu kirjoitti...

anonyymi: heh, voisin sinne hakeekkin... ;) mut pitää nyt kattoa... ;)

anonyymi: pidän kuule huolta linjoistani ja sen kyl blogissanikin aikas selväks teen et lueppa ensin kunnol ja tuu sit vasta aukoon päätäs, nartty

anonyymi/j: ootko jossu??!

anonyymi: ollaanpas sitä uteliait ;)

anonyymi: bustie bustie ;)

Anonyymi kirjoitti...

huolta linjoista suklaata syömällä:))

Anonyymi kirjoitti...

älä ny vittu lakkaa kirjottamasta

Anonyymi kirjoitti...

Kuulkaas pikkuidiootit. kokonaises mars-patukas on n. 200 kaloria. kokonaises mars delight-patukas on (vitun yllätys, whory) 200 kaloria.
seuraavassa on teille kaikille pikku vitun terveysintoilijoille pari nettisivuu. toises on mars-patukan ravintoarvot, toises puolikkaan mars delight-patukan arvot. delightin arvot näyttää siis pienemmilt koska sen annoskooks on laitettu vaan puolikas patukka. katsokaa lukekaa hämmästykää, bitches.
http://www.fatsecret.com/calories-nutrition/mars/mars-bar
http://www.fatsecret.com/calories-nutrition/mars/mars-delight
xoxo Jessica

Anonyymi kirjoitti...

miinttuu kai oot blondi :) koska jos et niin äkkiä blondiks, meillä on aina hauskempaa! vaik en tiä pääseekö tosta enää hauskemmaks.. :O

Anonyymi kirjoitti...

bitches:D:D::D:D:D mua niiiiiin naurattaa, mutta siis asian ydinhän on nyt tämmä että mars delightpatukka EI OLE mikään light patukka, vaikka minttu nyt niin haluaa itselleen uskotella.

Anonyymi kirjoitti...

Nauranko sulle hieman? Väität olevas täydellinen, seksikäs, vaikutusvaltainen, paras, houkutteleva hyperseksuaali, mutta todellisuudessa olet varmaan yläkoululainen likka vailla elämää, kavereita ja itsetuntoa. Olet kehittänyt karun todellisuuden tilalle mielikuvitus elämän ja kirjoitat blogia, jossa esiinnyt aivan toisenlaisena. Jos kerta olet niin kaunis ja itsekeskeinen miksi et ole halunut jakaa sitä meille laittamalla kuvia tänne? Taidat olla oikeasti etova finninaamainen murkku. Onnea ja menestystä uuden elämän hankintaan.

Minttu kirjoitti...

anonyymi: taidat kuules vähän vääräs olla! perussuklaas on paljon kaloreit, et ei sil kyl linjoistaan saa huolta pidettyy! ite suosin lightii

anonyymi: no en tod!

anonyymi/jessica: niin, eli siinä se totuus tuli. LIGHTii todella kannattaa suosii. vähän mustaa valkosel, et porukka vihdoin tajuu!!

anonyymi: saatanpa ollakin... ;) u never know! ;)

anonyymi: opettele lukeen, bitch. mikö siin on niin vaikee uskoo et light=kevyt!!!

anonyymi: huoh mitä tekstii :D thanksie nauruist!

Anonyymi kirjoitti...

En tajuu Minttu sua. Eka väität et kaikki vittuilu ym ei haittaa sua ja naurat vaan niille kommenteille, niin MIKSI sä sit vedät heti herneen nenääs ja riehut koko seuraavan postauksen verran muutamasta negatiivisesta kommentista?

En jaksa muutenkaa uskoa et nää tän blogin tarinat olis totta. Trolli.

Anonyymi kirjoitti...

oho, ootpa suorapuheinen :S:S:SS

Anonyymi kirjoitti...

jos mä näkisin sut jossai, varmaa tappaisin sut. oot niin tyhmä ettei toista löydy? no, oothan feikki :DD

Anonyymi kirjoitti...

kivahan se, että ihminen osaa pitää hauskaa ja on spontaani. mutta naurussa pidättelemistä. on niin hyvä yleissivistys, käytöstavat ja tietysti asenne. maailma tarvis itsevarmoja ihmisiä, harmi, että tuntuvat olevan lähempänä tukiaista:(
taitaa olla loistavat eläkevuodet tiedossa?
voiko tätä kahdehtia? (retoorinen kysymys, koska tiedän jo vastauksen)

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa tosiaan elää sitä elämää nyt täysillä koska jossain vaiheessa kolahtaa ja kovaa.. Ei ne miehet taida sinua haluta, vaan sun alapäätäs. Kohta sitäkään ei halua enää kukaan kun siellä on kaikki käyny :) Eikä ne velatkaan sieltä itekseen maksuun mene, sitten on ihanaa kun tulee kunnon karhukirje ja luottotiedot posahtaa :) siinäpä on sitten hetki aikaa miettiä, että kannattiko.

Tulee mieleen se BB:n viimekauden kilpailijaneitonen joka oli Hymy(?)lle antanut haastattelun antoreissuistaan. Hyväksynnänhakemista.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vain tiedoksi: Light siiderit ja lonkerot ym on täyttä paskaa! Jos haluat linjoista pitää huolta, niin lopeta niiden lotraaminen. Ihan sama kun vaikka coca cola light, siinä vähemmän kaloreita mutta vielä enemmän muuta roskaa. Meneppä kuntosalille, tai urheile muuten ja muuta elämäntapoja jos haluat laihtua.
Ja pomosi varmaan ihan tarkoituksella ei ole samassa vuorossa kanssasi.. Ja ettei tarvitsisi vanhempien rahoilla elää, mikä on tuossa iässä jo todella ala-arvoista, niin teeppä enemmän niitä töitä.. tai no sinun työssäsi ei taota rahaa muuhun kuin peruselämiseen. Onneksi itselläni on hyvä työ ja rahaa niin ei tarvitse roikkua vanhemmissa kuin 14-vuotias. Ja ei se 18-vuotias poika tule sulle vastaamaan, ei se muuta halunnu ku yhen panon ja nyt menit vielä nolaamaan raukka itsesi tuolla kuvalla ja viestillä.. luulisi sinun tietävän. Onneksi itse en omaa mainettani pilaa tuollaisella sekoilulla! Onnea tulevalle elämälle...