tiistai 30. marraskuuta 2010

Agenttihutsu tositoimis! ;)

Täällä taas! On vähän kiireit (töitä ym paskaa) ollu, mut oonpa muutakin ehtiny... Nimittäin kun tää tyttö jotain päättää niin se myös toteutuu! ;) Tarkotin siis pikku vakoiluaikomuksiani, liittyen kokemattomaan pojuun! ;) Eipä oo nimittäin herralt vieläkään vastaust herunu, joten mähän rupesin sit tositoimiin!

Olin kyl aikas innoissani kun pääsin asua valkkaamaan! Päädyin sit todella vakoojamaiseen asuun:

-seksikkäät mustat pitsistringit ja saman sarjat rintsikat (oon aina valmistautunu! ;) ja kannattihan se tälläkin kertaa... ;))
-mustat nahkaleggingsit (ja alle ehkä miljoonat sukkahousut! Alkaa olla sen verran kylmä ulkona et pitäis koko ajan olla joku mies lämmittämäs... ;) ja vähän vaik jotain muutakin tekemäs! ;) mitähän tarkotan...? ;))
-musta lyhyt nahkatakki (alla paitoi, en ihan jäätyy halunnu! Vaik aikas kuumana kyl kävin, hih, funnyy funnyy, jos tajusitte;))
-mustat nahkahanskat
-mustat pitkävartiset nahkasaappaat, kunnon koroil!
-mukana viel mustat aurinkolasit, mut niit en pitäny koko aikaa
-kunnon meikit ja kirkkaan punast huularii

Näytin ihan joltain seksikkäält vakoojakisult suoraan jostain leffasta! ;) Tuli heti mieleen joku kinky roolileikki... ;) Ja sitähän se oikeestaan olikin! Lopuks katsahdin peiliin, laskin aurinkolaseja vähän ja sanoin viel sillei seksyn uhkaavasti "I'm gonna catch you!". Sit lasit takas, ja itsevarmasti korkkarit kopisten ulkona odottavaan taksiin! Täytyy myöntää et olin kyl vakuuttunu itestäni!

Eipä ollu taksikuskikaan varmaan vähään aikaan tällast pimuu kyytiinsä saanu, sellanen oli kyl ilme kun sisään astuin! Mieskuski... ;) Enpä olis ihmetelly vaik olis vähän tehny mielikin tätä tiukkaan nahka-asuun puketunutta ladyy (suoraan sanoen ihmettelisin jos sen EI olis mua mieli tehny! Hih, tykkään vähän kiusailla miehii! ;)) Totta puhuen oisin kyl sen saanu jos vaan halunnu oisin, mut tällä kertaa oli toinen uros mieles! Kokematon poitsu nimittäin... ;)

Ei kyl asunu jätkä ihan keskustas, mut it doesn't matter, kun miettii mist oli kyse! ;) Kiinnitin jo menomatkal huomioo, ettei se alue ihan kuollu ollu, löytyhän sielt nimittäin yks pubi (mut siit lisää myöhemmin...;))! Lopult oltiin perillä ja maksoin sit taksin (oiskohan pitäny ehdottaa luonnos maksamista? ;) Hih, aina kinkyt mieles, perus minä!)

Tunnistin talon heti! (Olin Google Mapsist kattonu etukäteen.) Kyl siellä ainakin joku oli kotona, koska valot oli päällä! Aloin sit salaperäsesti kierrellä taloo, hih, toivottavasti kukaan ei nähny ikkunast (ihan kun sitä toivoisin;))! Oli kyl aikas kiihottavaa vaanii saalistaan ihonmyötäsis nahkasis vaatteis ja korkkareis... ;) Voi elämä mua! Miten aina keksinkin kaikkee näin sekoa? Oon kyl aikas kreisi mimmi! Mielikuvitust löytyy - ja siitähän miehet pitää! ;)

Mut sit mua kyl alko vituttaa kun ei mitn liikettä missään päin näkyny (tai siis sellast kun oisin halunnu, kyl mun ohi jotain ihmisii meni, ja ilmeist kyl huomas et kateut oli ilmas!). En voinu soittaa ovikelloo, en tod haluu et mikään kurppa ämmä (eli sen mutsi) alkaa mulle huutaa kun oon sen poikaa vähän päässy "koeajaan"! ;)

Lopult sit kyllästyin ja oli ihan vitun kylmäki. Sillon sain idean! Mintulle lonksuu(light)! Sinne läheiseen pubiinhan sit astelin. Mut ensin kävin jättämäs kokemattoman pojun pihaan mystiset korkkarinjäljet! ;) Siinäpä pojulle arvotus! ;) (kiusyy, kiusyy! ;))

No, pubis oli ihanan lämmin ja tälle tytöllehän kyl aina yks kylmä lonksu(light) maistuu! En toki sinne vaan juomisen takii menny, vaan myös... ;) Arvaatte varmaan mikä oli tällä tytöl mieles? Panoohan mun alko tekeen mieli! Tarkastin heti miestarjonnan, ja yks ihan siedettävän näkönen kolli pian löytyki. Suurimmaks osaks siel oli jotain pulsui (ja jotn vanhoi kapakkaruusui, hah, pakko sanoo et tunsin kyl itteni oikeeks seksin jumalattareks:D) , mut tää yks herra oli kyl sen verran kiinnostava, et olin jo juttusille menos. Mut sit yhtäkkii keksin paremman idean... ;)

Miks en olis hyödyntäny salaperäst asuuni kun kerran siihen oli tilaisuus? Päätin ensin tarkkailla kohdetta pienen välimatkan pääst ennen varsinaist iskuu. Niinpä sit jäin tiskille, laitoin lasit päähän ja siemailin viileesti lonksuuni(light). Välil laskin lasei alaspäin ja loin siihen mieheen merkitsevän katseen. Tein myös kaikkee muuta vihjailevaa, esim nuoleskelin lasini reunaa viettelevästi ja nojasin tiskiin niin et samal nostin persettäni sillai aikas kutsuvasti! ;) Tuli siin sit toinenkin lonksu(light) tilattuu, oops! ;) Aloin olla todella kiimy!

Vihdoin komistus oli saanu tuoppinsa tyhjennettyy ja tuli tiskille hakemaan lisää. No mähän päätin et toiminnan aika oli koittanu! Astelin sen luo ja sanoin salaperäsesti "Oot mun kohde". Se vaan oli että "Mitä?" joten päätin suomentaa: "Haluutko panna?". No arvatkaas vaan halusko? ;) Oon kyl spontsu! Saan tosta vaan mukaani miehen ku miehen! ;)

Eipä aikaakaan kun jo sen kämpil oltiin. Se ei eka meinannu ees avaintaan löytää, hih, vähän päissään (mut mua se ei haittaa, riittää kun saa stondaamaan! ;))! Kyl sit onneks sisään päästiin ja siit alkokin sit kunnon sekstailu! Otettiin niil viel vähän (ai vähän? ;)) lisää juomist ja aamul sielt sit heräsinki. Olin heti et EI VITTU, MISSÄ MÄ OON? :DD Perus minä! ;) Sit päätin lähtee yhtä mystisesti ku olin saapunutkin, niinku kunnon agentti! ;) Keräsin vaan kamat ja hyppäsin taksiin! ;)

Oon kyl aikamoinen... ;) Eipä tollanen kovin monelt mimmilt onnistuis! Ja kokematon poju tulee saamaan tekstarii hyvin pian! ;) Hihi, tuhmuudet mieles!

Ainiin! Pomo (lue: adonis) on viikon poissa töistä koska sil on jotain tosi tärkeetä (ah, ihanaa kun se on niin vitun määrätietonen, sellanen saa tän tytön pään pyörryksiin! ;)) ja HeVikotka "johtaa" (paskat) hommii sen ajan. Eli siis se on vastuus! Ei vittu! Loistava tilaisuus aiheuttaa sille ongelmii, ja sen tilaisuuden kyl tää tyttö käyttää! Aion alottaa heti huomenna. Mul olis nimittäin työvuoro, mut aion just pari minsaa ennen sen alkamist laittaa meiän työpuhelimeen viestin et "Valitettavasti oon kipee enkä tuu töihin T: Minttu". Hahhah! Siinäpä on HeVikotka pulas! Mut whatever! Oon kyl aika piruilija! ;)

Roolileikit mieles, tippa lonksuu(light) kieles,

Minttu

71 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Totta puhuen oisin kyl sen saanu jos vaan halunnu oisin <--- ahahahhahahahahahahhahahaha EI VITTU oot huora

Anonyymi kirjoitti...

aluks sanoit että et tarvinnu aurinkolaseja koko reissulla, mut sit kumminki käytit niitä pubissa :D:D:D:D

Anonyymi kirjoitti...

aika hutsu todellakin; oot matkalla hakeen panoseuraa, jo matkalla aattelit että voisit nusasta SITÄ taksikuskiaki, ja sit loppujen lopuks päädyt jonku iha toisen miehen sänkyyn.
missä on sun itsekunnioitus?

Anonyymi kirjoitti...

LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL TROLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

Fuden rakastelija♥ kirjoitti...

Noloa Minttu :DDD
jupotki tais repeillä???
Ja ikää oli 15??? d44

Anonyymi kirjoitti...

Voi, oon innolla odottanu joo uutta siit kokemattomast ;))
toivottavasti saat sen pian ;)))))

Anonyymi kirjoitti...

oi Minttu oot ihana ♥=) Laittaisit vaan tännekki jotai kuvaa itestäs tai niinku jostai asuistas ;)) Mut heii, kirjotteleha!

Anonyymi kirjoitti...

ei vittu tää on niin feikki en käsitä miten kaikki ei sitä tajua:D
1) kukaan ei oo noin TYHMÄ
2) kukaan ei oo vaan tollanen
3) nää tekstit vaa karkaa käsistä mitä enemmän ihmnisiä lukee, alun tekstit oli paljon "siistimpiä"
4) no miksköhä ei julkasta yhtään kuvia mistään?
5) en ees viitti perustella lisää ku tää on niin selvä keissi

ei luoja.... mutta on tää aika viihdyttävää voisit vaikka kirjottaa jonku kirjan!!:D

Anonyymi kirjoitti...

lololololol vittu ko oot nolo. Kukaan nyt oikeesti mitään taksikuskeja menis tosta vaan paneskelee. Ootpas vajonnu alas. :DD
Minttu se aikamoinen satutäti on.

Piip. kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

"Kommentti poistettu"

Kertoko joku joka sut oikeesti oikee sust jotai faktoja, bustas sut? :D

Niin ja edelleen, delight ja light ei oo sama asia. Ja yhtä paljon tutkimusten mukaan se LIGHT-suklaakin vie seksihaluja kuin se tavallinen.

Anonyymi kirjoitti...

Heiiiiiii... Asukuvii, pliide!!

Oot kyll tosi IhQ!

Anonyymi kirjoitti...

nyt on kyllä pakko vaatia niitä asukuvia! :D

Anonyymi kirjoitti...

sun mielestä varmaa vegetable ja table tarkottaa kans molemmat pöytää, niinköö???

Anonyymi kirjoitti...

ei hitto... onko nämä jonkun alaikäsen bimbon kirjotuksia (joka on harrastanu seksiä ehkä kerran), jonka tulevaisuuden toiveammatti on horo?

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy sanoa, että mulle on ihan sama onko kirjoittaja feikki vai ei, ja toisaalta haluaisin uskoa, että henkilö olisi oikea. Tekstit ovat todella piristävää ja hauskaa luettavaa. Kiitos Minttu, onnistut aina piristämään päiväni! Kirjoitathan mahdollisimman usein!

jessica kirjoitti...

Minttu on huippu, turhaa te sitä täällä dissaatte, kuitenki minttu on parempi petipuuhissa kuin ykskään tuntemanne nainen. ;)

Kuuntele minttu tää biisi, tää on niin sua ! http://www.youtube.com/watch?v=bI4GoQnvMW8

xoxo jecsu

Anonyymi kirjoitti...

"jessica sanoi...

Minttu on huippu, turhaa te sitä täällä dissaatte, kuitenki minttu on parempi petipuuhissa kuin ykskään tuntemanne nainen. ;)

Kuuntele minttu tää biisi, tää on niin sua ! http://www.youtube.com/watch?v=bI4GoQnvMW8

xoxo jecsu

4. joulukuuta 2010 18.24"

voi jessica-rakas, en todellakaan halua olla samanlainen pilluaan jokaikiselle levittelevä "minttu", kiitos vaan. nii ja toi biisi on ihan paska.

Anonyymi kirjoitti...

laita kuvia itestäs tänne

Anonyymi kirjoitti...

Minttu, missä asut / missä baareissa käyt? haluaisin tosiaan eksyä kanssasi samaan baariin...;)
t. salainen ihailijasi Mr. X

Anonyymi kirjoitti...

Ei ainakaa feikki joo :D ja sit viel se et ei todellakaan kaikki miehet vois sua haluta niinku näytät luulevas, varmaan saisit jotai vitu rumii jätkii jotka on vaa pillun peräs :D:D:D:D sulla on joku vika päässä ku edes keksit tämmösii juttui :D koska tottahan tää ei mitenkää oo ;)taitaa vaa olla joku ruma läski huonon itsetunnon omaava hiirulainen siellä kirjoitella! pusui vaas sullekki terveisin sua miljoona kertaa seksikkäämpi tytsy!

Anonyymi kirjoitti...

lol mitä vidduu XD miks ihmiset suuttuu tälläsestä? mitä se teidän elämään vaikuttaa jos joku haluu olla huora =DD olkoot trolli tai ei tää on viihdyttävää lukemista

Anonyymi kirjoitti...

näist saa kyl aina nii päivän naurut :---D jatka samaan malliin!!!

Anonyymi kirjoitti...

Millaset hiukset sulla on ? =)

Anonyymi kirjoitti...

ooks esiintyny alastonkuvis/pornos?

Anonyymi kirjoitti...

joko sä nyt oisit kuollu, pliiis?

Anonyymi kirjoitti...

miten alas ihminen voi oikeesti vajota..? ootko iha täysjärinen(: nojoo ei siinä mitää ainaki saan mukavasti nauraa, kirjottele ihmeees lisää..:D hyvän satumaailman oot "minttu" ittelles keksiny!!

Anonyymi kirjoitti...

elät fantasias

"sarkku"... kirjoitti...

Hyvää joulua "minttu", vai pitäisikö sanoa...

Anonyymi kirjoitti...

MINTTUUU!!!!
MIKSET PÄIVITÄ??????

Anonyymi kirjoitti...

minttuu tuu pian päivittämään, haluun tietää miten sun joulu meni <3

Anonyymi kirjoitti...

Voivoi..olisit kyllä kuvauksesi perusteella näyttänyt harvinaisen typerältä siellä pubissa. Ois juopot nauranu sulle päin naamaa.

Ja ehdotan että kirjoittaisit hieman uskottavammin niin tänne eksyneet lukijat eivät saman tien arvaisi feikiksi.

Anonyymi kirjoitti...

MISSÄ ON MINTTTUUUUU?!?!?!!? :´´´´<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <33333333333333333333333333333333333333333333333333

Anonyymi kirjoitti...

Minttu on trolli, pässit. Mutta viihdyttävää lukemista kyllä. :DD

Anonyymi kirjoitti...

=DDD mitesää jaksat selittää näi vitusti näitä tarinoita =D tuattaa vissii liikaaki miälihyvää, et kusiteinit luulee sun oleva toi mitä oot selostanu Bl0gissa =AS=DSA moro hyville

Anonyymi kirjoitti...

noi sun juttus on vähän epäaidon kuulosia.. ja muutenkin kyllä sulla vissiin ikää täytyy olla edes jonkin verran kun baareja kierrät niin luulis aikuisen ihmisen ny vähän fiksumpi oleven,
hoh hoh.. kasva aikuiseks!!

Anonyymi kirjoitti...

minttu??
missä oot??

Anonyymi kirjoitti...

Blogisi on ihan mahtava, päivitä pian taas!

Anonyymi kirjoitti...

qkesyhakdyhdaKJAKDJHKJHDA

Anonyymi kirjoitti...

nyt minttu sit perkele sitä tekstiä.

Anonyymi kirjoitti...

Ah vaikka tää on niin feikki kun olla ja voi niin luen silti =)) haluan tietää kokemattomasta pojasta ja naapurin pojasta enemmän ;))) Ja saako minttu Bossin melaa??

Anonyymi kirjoitti...

Ois kiva naid.. eikun siis nähdä joskus;) T. Yli 20cm ;))

Anonyymi kirjoitti...

Minttu, missä oot? ikävä sua! haluun tietää että miten sulla menee! Minttu i love you<3

Homonyymi kirjoitti...

Oot kauheen viihdyttävä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi helevetti :DDDDD Kiitos päivän nauruista! Noi sun jutut on niin epäaidon kuulosia että huhhuh... No mutta joo. Tollanen vanha ämmä jakelemassa vittuaan vähän joka puolelle naurattaa pakostakin :DDDDDD Ihan sama jos vastaat tähänkin kommenttiin jtn. "Siiq oot ite aikamoises puuttees bitch ja varmaa kismittää ku mä vien kaikki miähet!!111 Ihq" Joo ei todellakaan käy tollasta lutkaa kateeks. Tollaset huorat vaan oikeesti vie naisten maineen. Että morjesta.
Ps. Kuulostat oikeesti joltakulta puutteessa olevalta keski-ikäseltä mieheltä joka keksii juttuja huonosti...
PPS. Ihan sama onko se light vai ei, saman verran (tai jopa enemmän) kaloreita siinä on.

Ence BOO kirjoitti...

You go, girl!

Anonyymi kirjoitti...

voiEI minttu missä sä OOOT !!

Anonyymi kirjoitti...

hei voitsä koittaa yht temppua ja raportoida sit tänne et onnistuko se?? tunge molemmat kädet sun vaginaas ja taputa <3

Anonyymi kirjoitti...

Et oo kyl mitään, mitä sanot olevas muru. Sul o aina kovat jutut, mut todellisuudes oot säälittävä, esim baarissa et saa kyl pokattuu tasan ketää, oot hiiri, ei sua kukaa kato. Fantasioi rauhas, mut et sää oo mitää

Anonyymi kirjoitti...

Oot mun idoli :) onksul jtn faniyhteisöö ku haluisin liittyy ja tukee tätä blogii. Oot ihana!

Anonyymi kirjoitti...

OIKEEEEESTI POSTAAAAAAAAA MUN SYDÄN SÄRKYY KU OOT II IHANA MUT ET POSTAA =(=( SUN USKOLLISET FANIT ITKEE VERTA </3

Anonyymi kirjoitti...

Minttu tais vihdoin löytää oikean elämänsä ja voi heittää tän valhe blogin vittuun (:

Anonyymi kirjoitti...

Minttu kamalaa kun löysin tämän aarre-blogin vasta lopetettuasi:( Sääli, ettei juttuja tule enää, minulle ne olivat ainakin päivän piristys!:)

Anonyymi kirjoitti...

oks tää blogi joku läppä?

Anonyymi kirjoitti...

minttu hei, takaisin linjoille!
olit juttujesi kanssa todellakin päivän piristys.

Anonyymi kirjoitti...

MIKÄ HELVETTI TEIT IDIOOTTEI VAIVAA. oot vitun asiallinen mimmi!!!!!!!!!!! toivon et tää blogi ei oo mikää läppä koska ihan !! TODELLAKI JATKAT SAMAA MALLIIN. vittu jotkut vitun neitsytnunnat lukee tätä tippalinssinssä ja miettii et ''omg vittu et on nolo muija'' MITÄ HELVETIN VÄLIÄ..........älä sitten lue jos vittu ärsyttää :D suksikaa te siveelliset harakat muiden pervojensekaan pyörimään. tää nainen ainaki sanoo asiat miten ne on! rakastan tätä blogii iha vitu mahtava. vittu saitpaha ainaki yhen lukijan lisää!!

Anonyymi kirjoitti...

CMOOOOOON KIRJOTA

Anonyymi kirjoitti...

nii miks sulla ei oo yhtään kuvia täälä? ;o

EHKÄ SIKS ET OOT TROLLI!!

Anonyymi kirjoitti...

sä et vittu voi olla tosissas :::D:D::D:DD hahahah taas näitä läppäblogeja

Anonyymi kirjoitti...

öö sanoitko ettei monelta mimmiltä tommonen onnistuis? :D miten ei vois olla onnistumatta? ja kun näitä sun juttujas lukee nii oot ilmiselvä neitsyt, tai hyvällä tsägällä menettäny ehkä pari viikkoo sit neitsyyden. sillo se nussiminen onkin niin tosi siistii ku ei oo kokenu vielä mitään. :D sääliks käy sua tyttöseni <3

nennika kirjoitti...

"Voi helevetti :DDDDD Kiitos päivän nauruista! Noi sun jutut on niin epäaidon kuulosia että huhhuh... No mutta joo. Tollanen vanha ämmä jakelemassa vittuaan vähän joka puolelle naurattaa pakostakin :DDDDDD Ihan sama jos vastaat tähänkin kommenttiin jtn. "Siiq oot ite aikamoises puuttees bitch ja varmaa kismittää ku mä vien kaikki miähet!!111 Ihq" Joo ei todellakaan käy tollasta lutkaa kateeks. Tollaset huorat vaan oikeesti vie naisten maineen. Että morjesta.
Ps. Kuulostat oikeesti joltakulta puutteessa olevalta keski-ikäseltä mieheltä joka keksii juttuja huonosti...
PPS. Ihan sama onko se light vai ei, saman verran (tai jopa enemmän) kaloreita siinä on." Tämä ja lukuisat muut tän sävyiset kommentit; ONKO TÄÄ JOTENKIN TEILTÄ POIS? oli tää totta tai ei niin ihan älyttömän hauskaa luettavaa. HEI TÄLTÄKIN SIVULTA PÄÄSEE POIS JOS ON NOIN PALJON ANGSTITTAVAA, IHAN TURHAAN NOSTATATTE NEGATIIVISIA FIILIKSIÄ ITSELLENNE JA TUHLAATTE TÄÄLLÄ ENERGIAA. KUKIN TYYLILLÄÄN JA EIKÖHÄN TÄHÄN MAAILMAAN MAHDU NIIN MONENLAISTA KULKIJAA ETTÄ TÄÄ VOIS HYVIN OLLA TOTTA. IHAN OIKEASTI MIKS NIPOTTAA TÄLLAISESTA HAUSKUUDESTA MILLE VOI ILLAT NAURAA ETTÄ EI HITTO ONKS TÄÄ TOSISSAA? MIKÄS SEN HAUSKEMPAA TYLSINÄ ILTOINA. JA MINTTU HEI PÄIVITYSTÄ NYYYT ON PUOL VUOTTA ODOTTANU :D JUST LOISTAVA BLOGI! ja OLI TÄÄ LÄPPÄ TAI EI, ONKO KÄYNY MIELESSÄ ETTÄ JOS ON TOTTA EI EHKÄ HALUA NÄYTTÄÄ NAAMAANSA JA MIKS PITÄISIKÄÄN KUN EI TÄÄ OLE MIKÄÄN PÄIVÄN ASU MUOTIBLOGI JA JOS TÄÄ ON VITSI MIELELLÄ KIRJOITETTU NIIN MIKSI IHMEES PITÄIS LAITTAA ITSESTÄÄN KUVIA OHI ASIAN, ELI NOVELLIMAISEN VIIHDETEKSTIN LISÄKSI???

Amelie kirjoitti...

Kirjota kirja kun sulla on noin hyvä mielikuvitus!

Anonyymi kirjoitti...

Vihdoinkin Minttu tajusi jättää satujen kerronnan jollekkin joka sen osaa...Hyvää kesää sulle äläkä helvetis jatka tän paskan kirjottamista vaan kattoisit peiliin helvetin lehmä ja tajuaisit että pillun jakaminen kaikille ja sen kertominen yleisesti ei ole hirveen kannattava idea!! :DDDDD

Anonyymi kirjoitti...

ööö tota mulla on jotenki sellane tunne et tää koko homma on jotai vitsii vaa :D joku joka tätä oikeesti kirjottaa nauraa kotonansa niille jokka luulee et tää minttu on oikeesti olemas.. Kukaan ämmä ei ihan tosi voi olla tollane pelle eli siis sää joka tätä kirjotat niin joo...hauska juttu oli :DD

Coffein kirjoitti...

Kiitos aamun nauruista :''D
Ihmettelenpä vaa että mikä
pikkulissu 14wee sielt kirjottelee
tänä blogiisa omia pikku fantasioitaa
nahkalegginseistä ja pikkustringeistä :DD

Nojoo, tapansa kullakin.

Anonyymi kirjoitti...

"Minttu" on NikoLa, siis se transu, joka on mm. toosa-tv:ssä cristal snown kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

siis minkä ikänen olet? Ei nyt millään pahalla, mutta ku luin sun blogia tänään ensimmäistä kertaa, niin LUULEN ETTÄ SIELLÄ ON JOKU 12- VUOTIAS KIRJOTTELEMASSA???!?!
ihan oikeesti mitä helvettiä?
ja kaikella kunnioituksella, en tunne sua yhtään joten en ala sen enempää kritisoimaan, mutta sun käytökses tuntuu vähän lapselliselta..?

Anonyymi kirjoitti...

siis musta tuntuu että tää blogi on joku läppä vaan, koska en nää missään sun omaa naamaas? jos oot sen joskus jossain täällä blogissas näyttänyt niin linkitä mulle siihen linkki jotta nään sen. koska muuten en todellakaan usko että kukaan voi olla tosissaan tälläsessä asiassa :DD

Anonyymi kirjoitti...

kaikki on varmaa tähän mennessä jo tajunnu, että kyseessä on joku demittäjä-trolli :'D

sexygirl kirjoitti...

olen aivan koukussa blogiisi. voisitko jatkaa kirjoittamista ! olet esikuvani ! ihannoin sinua ihmisenä ja persoonasi on upea. way to go girl ! onnea kokemattoman pojun metsästykseen !

Anonyymi kirjoitti...

MINTTU!!!1111 <3<3<3<3<3<3<3<3

MUL O IKÄVÄ SUA! TUU JO TAKAS!? IKVÄ! <3<3<3<3<3<3 MÄ OO TÄÄL JO NIINKU KUUKAUDEN ITKENYT KUN SUST EI KUULU NIINKU MITÄÄÄÄN.

JA VOIX JOKU KERTOO MULLE MITEN NÄÄ KIRJAIMET NIINKU SAATAKAKS PIENIX? MÄ EN NIINKU TAJUU.