tiistai 16. marraskuuta 2010

I Just Laugh At You, Bitch

Siis ei huoh mikä päivä... Ja sain taas kuulla kyllä NIIN naurettavan jutun et ei elämä... :DD Ei taida olla kyl vaikee arvata kehen pikku horttoon tää liittyy! Sarkkuun (tekopyhä lutka) tietysti.

Noh, kaikkihan alko tänään kun olin Fiorellast just astumas ulos (oli pakko saada yks ihana biletoppi, avokaulanen tietty et voi baaris vähän miehii kiusii;) ja miksei muuallakin;) teasie teasie...;)) niin kukas se siinä just kävelikään ellei The Huora Number One (eli Sarkku)!! Yritti viel näyttää siltä ettei muka ois mua huomannu (tais vähän pelottaa! ;)), just joo bitch, katoppa vähän ketä pidät tyhmänä!? Koska Minttua sä et helpolla huijaa, juonitteleva pikku horoilija (sori vaan, oon suorapuheinen)!

Mähän sit päätin et se röyhkee lehmä ei mun ohi noin vaan kävele. Tää tyttö lähti perään! Oli siinä kyl naurussa pidättelemist kun sitä ja mua vertasin. Täytyy myöntää et taisin aikas monen miehen päät kääntää kun pitkil valkosil nahkakorkkareillani (ja tietty kunnon korot! ;) siel määrätietosesti eteenpäin astelin! Oikee pikku domina! ;) Loin tapani mukaan flirttejä katseita vastaantuleviin uroksiin, ja sain ne luuleen et niil jotain mahdyi muhun olis, haha! Tää mimmi kiusailee miehiä missä vaan! ;)

Vihdoin Sarkku (lutka) pysähty sit johonkin alekorille jotain alkkareit kattoon. Sillon tajusin mun tilaisuuden tulleen. Ne oli aikas seksikkäät (eli ei tod sovi Sarkulle (siis horolle)) ja siinä hetkes päätin et ne tulis olemaan mun! Mitähän Sarkkukin (lortto) aatteli, varmaan et niil jonkun miehen sais! Vitun epätoivosta, sain kyl kunnon naurut! :DD

Just kun sillä lutkistelijalla oli ne stringit kädes, astuin sillei vittumaisen coolisti sen viereen (en muka huomannu kuka se oli, just joo enpä;)) ja nappasin ne sen kädestä! Sen ilme oli kyl näkemisen arvonen! Naurattaa vieläkin! ;D Ne ei ees ollu ihan oikeen kokoset mut whatever! Se oli tod sen arvosta, ja kyl ne mulle mahtuu et voitto Mintulle again! ;) Sarkul sen sijaan on pistetilit aikas nollassa... Hah! ;)

Sit vaan käännyin ja lähin kassalle päin ihan kun mitään ei ois tapahtunu! Sarkku (horatsu) ei ees juossu mun perään tai sanonu mitään, ei tainnu uskaltaa... ;) Ne oli aikas kalliit mut just hyvä, ylellisyydest tää kissa tykkääkin!

Mut nyt se naurettava juttu jost aluks jo vihjasin! Soitin nimittäin Jossulle ja kerroin mitä oli käyny, niin vittu arvatkaas kenen kanssa se oli puhunu, ja mitä tää ERÄS oli menny sanomaan?! No Sarkkuhan (vitun lehmä) se oli! Se oli sanonu Jossulle ettei muka niit alkkareit ois ees halunnu (tässä kohdassa repesin ihan vitusti, eipä joo halunnu! Että muuten vaan meinas ostaa! Ei vittu, hyvä et pystyin edes lopettaan nauramisen! ;D) ja että mä, Minttu, oon kuulemma noloin huora mitä se on ikinä tavannu.

Voi elämä... :'''D Nauroin niin paljon! Että näin siis puhuu Sarkku (bitch) entisestä YSTÄVÄSTÄÄN. Huhhuh... hyvä et siihenki oon välit pistäny poikki! Ja sitä paitsi ne alkkarit ois ollu sen päällä ihan vitun rumat, et mähän vaan tein sille palveluksen! ;) Aattelinkin viel ottaa itestäni kuvan niis alkyis ja lähettää sille! ;) Mahtais sitä narttieta vituttaa! ;D

Ja kuvien lähettämisest puheen ollen... (ounou, tuhmaa luvassa ;)) Viimekshän kerroin siit kokemattomast poitsust jota vähän (ai VÄHÄN, just joo!) baarin vessas hoitelin (ja panin). En tajuu miks, mut siitä on selvästi tullu mulle joku pakkomielle. (Ja jos jostain Mintulle pakkie tulee niin se lucky boy on jo käytännös mun! ;)) Oon miettiny mitä sille tekstaisin mut sit sen keksin! Koska kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa (ja MUN kuva viel tuplasti enemmän!)... ;) Et päätinpä sit ottaa kännykäl itestäni jonkun sopivasti vihjailevan kuvan. ;)

En siis heti ala mitään alastonkuvaa lähettämään (en oo mikään helppo). Mut ehkä jotain paljastavaa, ja vihjaava ilme... ;) Ja esim. tisseille voi laittaa jotain öljyä yms. Taitaa mennä herra aikas hämilleen! ;) Aattelin tehdä sen viel tänä iltana, alan kohta meikata ja pukee (tai riisuu.. ;)). Sit tekstiks esim. "Mitähän tos kuvas mietin...? ;)" Tai ensin pitää kyllä varmistaa et se muistaa mut (tuskinpa kyl sitä käsittelyy ihan heti unohtaa et pelkoo ei pitäis olla;)). Pitää viel miettii tarkasti se teksti! Pitäisköhän ottaa käsiraudat tai Dimitri mukaan kuvaan... Tai ehkä jätän ne myöhemmäks ettei poika pelästy! ;)

Kerron sitten mitä poju vastas! ;)

Sexy Sexy,

Minttu

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Vihdoin Sarkku (lutka) pysähty sit johonkin alekorille jotain alkkareit kattoon." -- "Ne oli aikas kalliit mut just hyvä, ylellisyydest tää kissa tykkääkin! "

Joku tässä mättää... Alekori ja silti aikas kalliit alkkarit?

Minttu kirjoitti...

anonyymi: no vittu luuletko että jostain halpis anttilasta stringini ostan?! ei vittu ::D horie

Anonyymi kirjoitti...

En sanonu et ostaisit ihQ-stringis Anttilasta, mut jos se Sarkku katteli jotain alekorin stringejä nii mite ne voi sit olla aika kalliit? Alennus tarkottaa hinnan alentamista. Nii ja "horie" ei ole sana.

Maria kirjoitti...

mitä koului oot käyny??

Anonyymi kirjoitti...

Okei, joku tässä mättää. Fiorellahan on tunnetusti megaihkujen halpiskledjupaikka, eli toisin sanoen ei sieltä taida mitään hintavaa löytyä.

Toisekseen, olet aiemmin maininnut, että et voi lisätä tänne kuvaa itsestäsi, sillä sinulla ei ole kameraa. Nyt voin ilokseni ilmoittaa sinulle, että melkeinpä jokaisessa kamerakännykässäkin on UBS-johto ELI kuvaa tulemaan nyt ilman tekosyitä.

Ja luulisihan sinulla olevan kamalasti bilekuviakin, kuten facebookissa, kuten olet aiemmin ilmoittanut. Sieltä voit valita jopa muiden lisäämiä kuvia, että taitaapa nyt loppua tekosyyt. ELI haluaisimmepa kaikki varmasti miten järkyttävän seksikäs olet.

Lisäksi toivon, että sinussa olisi tarpeeksi naista sanomaan muutakin kuin "huoh, huorie, oot kade, bitchie, kateus kuultaa äänestäs, horie, ei kiinnosta urpå" TMS. yhtä fiksua.

Älyllinen ja perusteltu vastaus olisi oikein hyvä ja odottamaton veto sinulta.

Luultavasti sitä ei kuitenkaan taida ilmestyä.

Tulevia TARINOITA odotellen.

Anonyymi kirjoitti...

USB*

Anonyymi kirjoitti...

MINTTUUUU!!!1
Älä välitä noist horatsuist! Oon kaivannu sun blogiii!
Ootan innolla mitä se poitsu sano grr ;)))
Voisitko muute jossai välis tehä semmosen kysymyksii ja vastauksii postauksne??
Ja vinkkei miehin iskemises kiitos!!

Anonyymi kirjoitti...

Mistä sun naamarin voi nähdä vitun hirvitys? Sää et taida itekkä uskoo tätä paskapuhetta jota täälä läyhäät. Jos kerta noin rivo ämmä olet ni laita naamastas kuva tänne ja tunnistaudu ni kaikki näkee kuinka vitun kamala sää olet!

Anonyymi kirjoitti...

Kuten muutki on sanonu, laitappa sitä kuvaa tänne nii nähää kui "seksikäs" oot.
Ja hei, jos kerta oot nii vitun hot nii eihä se mitää haittaa sit jos sen kuvas laitat tänne ja sut tunnistetaa, miehii virtaa varmaa viel enemmä sun oves taakse(as if..)

Anonyymi kirjoitti...

btw mis oot töis?? jossai alepan kassalla vai??

Minttu kirjoitti...

anonyymi: mee vittu muualle rahoillas päteen, horie

maria: no kuule ihan tarpeeks, ei elämä oo mitn koului varten, taidat olla joku hikari, huhhuh :D

anonyymi: etippä joku kustantamo romaanilles, hortto. saan ostaa vaatteeni mist ite haluun, taitaa sua vaan vituttaa kun fiorellan vaatteet sulle mahdu!! ja kuule on kännykamera mut ei oikeeta. oonhan jo sanonu etten haluu paljastuu... ;) mun kuvan saa vaan harvat ja valitut!! et jos oot sen kokemattoman pojun kaveri (hah, paitsi et sul ei taida frendei olla) niin kysyppä siltä (ihan kun voisit:D)

anonyymi: ups usp eks ees kirjottaa osaa, ei vittu, hutsy

anonyymi: thx thx... ;) se ei viel oo vastannu mut eiköhän se koht... ;) vois tehdä, kiitti vinkist!

anonyymi: hihi, eti kuvakkeest... ;) oon mystery lady ja sehän teit vituttaa, pikku lortot

anonyymi: pitääks samaa kaikille jauhaa?? opettele lukeen, hory

anonyymi: en kerro millä ketjulla... ;) mut kaupas

Anonyymi kirjoitti...

vittu sää oot perseestä ja elät jossain mielikuvitusmaailmassas ja etsää järin häävin näkönenkä oo ku et kuvaas kehtaa laittaa. oon surullinen sun pualesta ku oot noin vitun aneeminen apina datailet kotona ja keksit mitä uskomattomampia kusetustarinoita ja kehuskelet kuinka vitun hyvän näkönen sää oot. luultavasti läskinaama oot ja hikoilet siä kotonas persvako hiessä. hanki elämä ja poista tää vitun blogi. tee se ittes takia. TAI TODISTA EDES KUINKA VITUN KUUMA OOT :D:D:D:D:D:D:D hyipaska oot varmaan kamala

Anonyymi kirjoitti...

minttu mun täytyy kiittää sua sun blogista, tätä lukies aina tajuu miten hyvin oma elämä menee, kiitos :) ja ei, en oo kateellinen sulle ja sun elämäntavoille niiku sä luulet, en kyllä noin pienille aivoille voi olla kateellinen. huvittais tosiaa nähä minkä näkönen oot, minkänäkösel muijal VOI olla noin suuret luulot ittestää :o mutjoo tosiaa tää sun blogi huvittaa aina ku luen, tänks h0rAtsY<33333

Minttu kirjoitti...

anonyymi: sul taitaa olla vähän isompiiki ongyi, kannattasko johonki auttavaan puhelimeen sun kipittää soittaan? ja oon miljiesti sanonu etten haluu paljastuu ;) mystie mystie ;)

anonyymi: whatever, valehteleva pikku lutkistelija

Anonyymi kirjoitti...

Minttu kirjoitti
anonyymi: whatever, valehteleva pikku lutkistelija<<< hahha hajosin, toi oli aika jäinennnn, senkin toisia haukkuva ihkudaa

Anonyymi kirjoitti...

Joo'o.. Elämä opettaa sitte joskus : ) tai joissain tapauksissa ei koskaan, saas nähdä, vaikkei mua kiinnostakaan. Sanonpahan vaan : ) määkin oon vrm nyt täys lutka, voin sanoa kiitos jo valmiiks, se onkin ihana kohteliaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Ei jumankauta, ihan loistava blogi :D

Mutta suuremmat naurut saa tästä kommenttiosiosta, ettekö tosiaan tajua et tää blogi on parodiaa???
;D

Anonyymi kirjoitti...

Ei vittu oikeesti et sä voi olla tosissas :D:D:D:D Löysin tänä blogin keskustelupalstan sivulta jonne joku oli blogisi linkannut ja otsikkona oi ''noloimmat blogit ikinä'' oli kyl aika oikees :D Kyl mua ainaki hävettäis ihan vitusti jos kirjottaisin tälläst paskaa. Jostai fiorellastko sä oikeesti ostat vaattees? Sehän on just näiden pikkulissujen ihq kauppa. Sulla on varmaan niin ruma naamakin ettet kehtaa kuvaa laittaa ja kirjotat vaan ihan fiktioo, Kaikki miehetki tietää et oot vaan sellanen huora, et seksikäs tai mitää. Huhhuh..

Anonyymi kirjoitti...

Onnea vaan jos tää on sun tosissaan kirjoittamaa paskaa. Mutta jos tää on vitsi, niin kiitos kun sait mut nauramaan. :----D

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mahtava blogi :D Ja mahtavia idiotteja täällä :D Haha :D Kaikkee ei ehkä pidä ottaa niin tosissaan :DD