perjantai 3. syyskuuta 2010

Here Again

Hello again! Minttu täällä taas! ;) Luulitteko jo pääsevänne must eroon?? ;) Hah, in ur dreams!! Syy näin pitkään poissaoloon on aikas vittumainen, nimittäin arvatkaas kuka pikku sekoboltsy onnistu kaatamaan iltalonksut(light) näppikselle? No vittu meitsi. Eka aattelin et vaan näppis meni hajalle mut oli sitä laittilonksuu sit menny muuallekki (ei vittu koko tölkki!).

No mähän sit heti soitin sinne paskafirmaan ja vaadin korjausta! Ei vittu sielläki joku ihan sairaan vittumainen ukko, ei saatana. Ei kuulemma saanu korjausta ilmaseks! Ei vittu... Ois pitäny varmaan paikan päälle lähtee, oispa tainnu äänensävy muuttuu ku olis tajunnu minkä näköisen neidin kans oikeen juttelee!! Eipä ollu sekään tainnu vähään aikaan saada! :DD On se kumma ku vaik kuinka moneen kertaan sen tilanteen sille selitin niin vittu ei, ite piti kuulemma maksaa. Olin et ei vittu eiks se oikeesti tajuu et mäki tyylin ITE elätän itteni ja menee niinku vähän muuhunki rahaa (hih, otin muuten just uudet rakennekynnet;)) et ei täs oikeen mistään vitun tietokoneen korjauksest pysty maksaan. Mut ku ei niin ei! Pistin muuten aikas suoraa (huom. oon suorapuheinen!) asiakaspalautetta kyseiselle firmalle! ;) Niittenki aika tajuta miten asiakkaita pitää kohdella.

Ja sit en voinu esim. Jossullekaan mennä blogii päivittään ku tää kyttääjä ei antanu mun mennä sen koneelle ilman et kerron mitä siel aion tehä. Ois tietty heti kyylänny sivuhistoriat! Sanoin kyl et aion yht työjuttuu kirjottaa mut tää ei uskonu. Kiva ystävä ku ei vittu yhtään voi luottaa..! Olin et ei huoh ja annoin sit asian olla mut kostoks kyl laitoin siit yhen ihan vitun ruman kuvan facebookkiin heti ku taas koneen sain takas! ;) Hahah!

No nyt sit vihdoin sain koneen huollost ja oli kyl semmonen lasku et huhhuh! Mut ei hätää, tää kisu kyl keksii keinot! ;) Eka aattelin et oisin voinu sen käydä Sarkun postilaatikkoon pudottaa, mut sit mietin et se horatsu vois vaik jättää sen maksamatta. Jos tuntisitte sen niin uskositte! Horo pahimmast päästä! Joten päätinki sit tehä pikku yllätysvierailun porukoille! ;)

Taksil tietty sinne matkasin (luksust luksust!;)) ja tapani mukasesti annoin tietty porukoitten maksaa, koska mä olin kuitenkin vieras! ;) Ei vittu mikä paikka... Ei siel kyl mitään tekemist ollu, olin koko ajan et päästäkää pois... :D Mutsi oli sit jotain makaroonilaatikkooki väsänny mut olin et "ei kiitti, en syö hiilareit". Söin vaan leipää ja salaattii. Sit olin et "Oli kiva nähä!", hah, olin siel ehkä jotain puol tuntii. Sit tietty pyysin rahat taxiin ja lopuks annoin niille sen laskun ja otin sellasen nopeen "please..." -ilmeen. Sit annoin korkkareitten kopista pihatiet vasten ja poistuin (taksil tietty!;)). Vittu et oli btw nälkä kotona ku ei mitään sopivaa safkaa porukoilt löytyny. Tein sit nuudeleit (flavour: kana-yrtti). Meinasin eka tehä vahingos lihanuudeleit mut onneks tajusin ajois mitä olin tekemäs. Mitähän vittuu oon semmosiiki menny ostaan?? Oonkohan ollu kännis...?? ;DD Haha!

Et niin sit tuli seki hoidettuu! ;) Ihanaa ku on taas tietsikka käytös. On ollu niin vitun out fiilis ku ei oo ees facebookkiin eikä kuvakkeeseen päässy! Ja tää donnahan ei tod mihinkään kirjastoon mee, en oo mikään vitun hikari/nolife-nörtti..!

Oon kyl ollu aikas ahkera täl välin... ja nyt on kyse miehist! ;) Ei niilt kyl saa hetken rauhaa... (ihan ku sitä haluisin!;))! Noh, ensinnäkin, parii urosta oon täs päässy ratsasteleen plus yht vähän lutkuttaan (baarin vessa, hih;) siis se suihinotto. Panot tapahtu ihan makkarin puolel!)! ;) Mitä niit nyt täs eritteleen! Yhen illan juttui, like always! ;) Kunhan vaan muistuttelen et tää tyttö ei oo mikään saamaton mitä sekstailuun tulee! Hihi, pikku lutkistelija! ;) That's me!

Naapurinpojuu kans kerkisin tos taas vähän kiusii, hihi! ;) Tää on kyl hyvä juttu, ihan pakko kertoo! Huomasin nimittäin et ulkona vähän ripotteli vettä ja päätin sit tietty käyttää tilanteen hyväkseni! Meikkasin kunnol ja laitoin päälle mikroshortsit ja valkosen topin (alle pinkit rintsikat;)). Sit vähän kastelin itteeni (et tulin muka sateesta, hihi, ovelaa ovelaa!) ja täytyy sanoo et aikas pornosti näky kyl sit rintsikatki läpi (ups... eihän se nyt ollu tarkotus... ;) eipä!). Sit soitin niitten ovikelloo (olin muka lenkiltä tulossa, vähän hengästyneenä;)) ja ku se (hottis) avas niin olin et "olin tos lenkillä mut yhtäkkiä alko sataa, saisko teille tulla pitään sadetta...?" Se oli sillei vähän hölmistyneenä (söpöö) et "Okei...". Hihi! Huom. mä asun kerrostalos! :D Hah! On se kyl yks pikku ty(=u)hmeliini! ;D

Ei kyl nörton (=nörttiportto, kts. viime postaus! Tai jos et jaksa niin se on siis yks vitun horo, naapurinpojan "tyttöystävä". Ja vitut... ei ne varmaan oo ees pannu! :D Ei vittu kunnon vanhapiika seki! ;) Siis nörtto. Voi elämä... ;'D) ilme ollu kovin ilonen ku tää pikku sporttimisu asteli niitten ovest sisään! Tais tajuta et olin ehkä _pikkusen_ (huom. toi oli sarkasmii) paremman näkönen ku se! Haha!

Olin vaan sille sillei "Moi..." vähän sillei vittumaisen uhkaavasti, mut muka oikein ilosesti! Sekin vaan moikkas ja oli et "tervetuloa" ja "keitänkö teetä" ja jotain selitti jostain vitun kissasta... Olin et EI VITTU! :'D Et mihin vittuun oon joutunu... :DD Olin vaan et "Ei kiitos!" ja kuuntelin oikein sellasel EVVK-ilmeel. Huoh. Vittuuko se tulee mulle selittää? Ja vittu häiritseen mua ja naapurinpojuu... Hyvä siin ruveta jotain lähempää kontaktii ottaa ku yks vaan selittää vieres... Mut onneks sain tilaisuuden kostaa! ;) Tää on se juttu mistä mun oli kyl ihan pakko kertoo!

Nimittäin komistus meni vessaan (mitähän tekemään... ;) eipä oo vaikee arvata ku oli vähän aikaa mun pikku "lenkkilookkii" saanu katella! ;)) ja nörtto sai päähänsä et sen piti kastella joku vitun parvekekasvi. No mähän päätin et nyt vittu tää tyttö kostaa sen äskeiset häiriköinnit! Niinpä sit yksinkertasesti pamautin partsin oven kiinni ja lukkoon! "Vahingossa" tietty! ;) Haha! Sit vaan sielt niitten kämpäst astelin ulos! ;) Ei vittu sain kyl hyvät naurut ku kotiin pääsin! :DDD Mua vastaan ei kannata alkaa taisteleen, sen tais nörttoki huomata! Kai komistus sen sit sielt parvekkeelt päästi, whatever...! ;D

Olin kyl niin tyytyväinen itteeni et päätin palkita itteni ja herkutella vähän. Ostin sit vähän jädee (päärynä ja _banaani_suklaa. Suosin jätskeiskin kevyempii versioit, eli niit missä on hedelmää.) ja oikein hemmottelin itteeni! Sen olin kyl ansainnutkin! :)

Aloin sit ihan pohtii nörton (yms. rumien naisten) saamattomuutta. Musta on naurettavaa ettei yhtään pidä itestään huolta tai tee mitään sen eteen et ois miesten silmis haluttava. Se nimittäin kasvattaa itsetuntookin, mikä on tosi tärkeetä! Mul on tosi hyvä itsetunto, ja sen oon kyllä ihan ite koval työl ansainnu. Et jos esim. kuvakkees tai jossain tulee joku huoraks ym. haukkumaan, niin en siit tod lannistu vaan sanon sit kyl takasin! Koska niinhän se on et kateelliset haukkuu! ;) (sen oon kyl tääl bloginkin kommentoinnis huomannu! ;))

M iesten suosikki
I ntohimoinen
N aisellinen
T uhmis...;)
T äys bimbo! ;D
U pea

I love myself,

Minttu

ps. Kiitti tatskaehdotuksist...! Harkitsen viel! ;)

65 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nuudelit on kyllä pelkkää hiilaria. Ja niin on kyllä leipäkin. Yleensä hiilareita välttelevät ihmiset eivät syö leipää. Makaroonilaatikossa sentään olisi ollut vähän proteiiniakin. Ihan vain tiedoksesi.

Anonyymi kirjoitti...

Hei eikö olis kiva et laittaisit tänne blogiin kuvias? tyyliin päivänasu tms. niin me muutki tiedettäs vähä et mite kuuluis pukeutuu?

jasugrau kirjoitti...

ja jos sä et halua naamastas (ettei sua tunnisteta) kuvaa laittaa, nii olis silti kiva nähdä jotain sun vaatteita ym. :) Koska sä todennäköisesti pukeudut ihan vitun hyvin, sullahan on niin paljon miehiä! :pp olis siis kiva jos jotain kuvaa sais :)

Anonyymi kirjoitti...

niinkun edelliset on sanonu, kuvia kehiin. tommonen sporttimimmi kun mun kämppään tupsahtais.. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mun käy nörtto sääliks :(

kissanminttu kirjoitti...

JOOO! KUVAA KEHIIN.. MAALAA VAIKKA PAINTILLÄ PÄRSTÄS PIILOON..

PS. ALASTONKUVAT OIS KANS IHAN JEE ;)

Minttu kirjoitti...

anonyymi: taidan kuule ite tietää pikkusen (huom. sarkasmii) paremmin ku sä et turha tulla moriemaan, horatsu. ps. en tod syö mitn protskuu..! ei vittu, päivän naurut :DDD

anonyymi: hihi, maybe maybe... ;) mut mul ei oo kameraa, pitäs ostaa kunhan toi palkkapäivä taas koittaa (jospa sais bossilt jotn lisätienestiiki hankittuu...;D if u understand.. ;) o-ou, aloin taas kinkyks! "vahinko"! ;) (olipa joo!)

jasugrau: kiitti kiitti! positiivinen komsu piristää kyl päivää (tai siis YÖTÄ, hihi;)) ja vaik ite sanonki niin aikas pornysti osaan kyl itteni pukee! mm. fiorellast ym ostan vaatteeni. kattoo nyt niitten kuvien kans! ;) enhän haluu et mut tunnistetaan tyylini perusteel!

anonyymi: niinpä, u wish! ;)

anonyymi: huorii ei kannata säälii! whateva

anonyymi: mee iii2seen vitun pervo

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vain uteliaisuudesta: MITÄ sinä sitten syöt, jos vältät hiilareita etkä syö ollenkaan proteiinia? Pelkkää rasvaako? Pysyyköhän niin edes hengissä? (Vaikka olisiko tuo niin hirvittävä menetys ihmiskunnalle...)

Anonyymi kirjoitti...

"Koska niinhän se on et kateelliset haukkuu! ;) "
Eli oot itekki kateellinen kerran haukut sitä naapurin tyttöö;))

Minttu kirjoitti...

anonyymi: no en tod syö mitn rasvaa. haloo?! syön vaan kaikkee terveellist, eräil ei ilmeisesti oo käsityst et tervyyki ruokaa on olemas! ei vittu mikä pelle... :DD

anonyymi: sille rumalle lutkalle?? meeppä vähän ittees ja mieti pikkusen ennen kun tuut tollast paskaa kommaan! (tos tekstis kyl ihan selväks tein itteni ja sen erot mut eräät ei näköjään ees lukee osaa, huoh...)

miuru kirjoitti...

olet sankarini, minttu <3
asuisitpa täällä niin alkaisin sun bestikseksi.

Anonyymi kirjoitti...

mintun mielestä terveellinen ruoka meinaa light-lonkeroita, light-sipsejä + kaikkee muita sokeri- ja kaloripommeja. plus oot vissii vähä läski kerran sun pitää laihduttaa:D

ps.
[x] huoh, lutkie
[x] en oo kateellinen sulle;)

Anonyymi kirjoitti...

minttu,voisit yrittää olla ystävällisempi muille,nii sust pidettäis varmasti enemmän.ja jos joku pikkusenki antaa kritiikkiä nii ei tarvii heti ruveta mikskää huoraks haukkuu :// en myöskää usko et muka kaikki ois sulle kateellisii,kuvittelet kyl itestäs iha liikoja mut mitenvaa..
[x]en tosiaankaa oo sulle kateellinen,et ei tarvii siitä sit tulla vinee.:''D

Anonyymi kirjoitti...

Taitaa kertoa Tuksusta tää blogi...

Anonyymi kirjoitti...

Hahah!! Vittu mitä dorkii täälki pyörii valittaa kaikest!! Et olix muuta??! Just noit kateellisii, salee just jotai nörttoi (huh, hyvä sana btw!)! Ankeet..

Mut Minttu mun broidi laitto Facebookis tällasen linkin mulle http://www.scanegg.fi/scanegg.asp?viewID=368 :DD Kyl taitaa velipoikaki tietää mitä mieluiten pistän suuhun.. Naurettiin sen exän kaa tota kuvaa et hahah, ei saatana, tota ku sais!! Oon sen kaikkii frendei hoidelluki koht!! Ei mikää ihme et sen frendit haluu ain nähä muaki, hahah.. Oon kans sellane sexypakkaus - aattele ku me lähettäs ulos!! Miaauuu! Siin hukkuis kaupunki jos toinenki kuolakerroksen alle!

Who let the cats out, who, who, who..!

-Jassu
xo xo

Anonyymi kirjoitti...

..siis mun broidin frendei, ei sen exän frendei.. :D iha vaa selvennykseks, mulle munaa vaan kiitos!

Ps. vittu hajoon ain tolle sanavahvistus-boxin oikeel olevalle invamerkille!! Jos sitä ei ois ni ei varmaa tulis noilt idareilt kommenttii ku ei ne osais, hah! Tai mikä lie invamerkki, eks se näytä vähä joltai isoperseisten merkilt.. No ne perseikkäät tarviiki ehk spessupalveluu esim parkkeeraukses ku perse vie niin paljo tilaa!! Nyt varmaan aika moni tänne kommentoija tunteeki piston sydämessään (tai perseessään)! :DDD HAHHAH dorkat olkaa vaa kateellisiiiiih!! <3 <3

-Jassu
xo xo

Anonyymi kirjoitti...

:')) ei vittu! sain taas päivän naurut<3haha:DDDoot kyl aika hyvä minttu ja sit tuo yks tyyppi, öö... nii jassu ;') Meinasin iha unohtaa,sry

Anonyymi kirjoitti...

tiedoks vaan et banaanijätski ei oo sen terveellisempiä ku muutkaa jätskit ku niissä ei oo oikeesti hedelmää :O

Anonyymi kirjoitti...

kirjota lisää huora, hyvää settiä.

Anonyymi kirjoitti...

hmm. olisit uskottavampi 25v "oikea ihminen" JOS et käyttäisi noita vitun pellejä sanoja esim. "sluttie" "tervyy" (as if terveellinen??????) tms. Muuten tämä blogi on oikeasti hyvä :O !

hennaXXX kirjoitti...

hei nuudelit on kyl oikeesti aika vitun rasvasii..:D mut kuvia siis susta, joooko?;)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=FUkxuv90K_c

kuunteles biisi ja mieti sanoja

Anonyymi kirjoitti...

haha,päivän naurut:D
olet kyllä melekonen,akka..menisit ihteen..
tää on kyllä täyttä paskaa koko blogi! mutta jos ei oo omaa elämää nii voihan sitä tämmöstä paskaaki kirjottaa. mun elämä koki kyllä melekosen piristyksen tätä lukiessa. miten joku voi olla nuin naurettava?:D

hanimussu kirjoitti...

MISSÄ PÄIVITYKSET VIIIIIPYY minttu mul on sua ikävä <3

Anonyymi kirjoitti...

Juttu on mennyt jo niin yli, että ei jaksa enää edes naurattaa saman paskan toisto. Keksi jotain uutta ja kirjoita edes vähän uskottavammin niin mielenkiinto lukea voisi säilyä.
Kukaan ei enää usko blogin todenperäisyyteen tai tämän Mintun olemassa oloon.

Anonyymi kirjoitti...

missä oot!! kirjota jo pian

Anonyymi kirjoitti...

ei tää blogi voi olla totta :D:D:D ei noin säälittävää tapaust voi olla olemassakaan. ellei sitten ikää löydy 12-14v korkeintaan, sillä perusteella käytös voitaisiin pistää nuoruuden typeryyden piikkiin. tai sitten blogin kirjoittaja voidaan lukea aivottomien kastiin. succesful troll is succesful

Anonyymi kirjoitti...

Hah, musta rupee jo tuntuu et sä vaa keksit näitä juttuja, että et sä oikeesti mitää tämmösii oo tehny.
Mut jos oikeesti oot tollai, nii ei vittu mikä horo. HUOM! En sitte todellakaan ole kateellinen sulle, kun kumminkin niin päättelet tästä kommentista. Toi on todella naurettavaa ja halventavaa. Mut joo, kukin tyylillään.
Nää jutut saa mut aina nauramaan. Mut tosiaan, jos laittasit esim. kuvaa niin ois uskottavampaa. Ei tässä muutaku et päivittele blogiis useemmi.

Anonyymi kirjoitti...

H.U.O.R.A

dyne kirjoitti...

miiiiiiiiinttttuuuuuuuuuuu !!!! tule takaisiiiiiiin !!!!!!!! miss u <3

Anonyymi kirjoitti...

miss oot, mintuuraxu???? haluun kulla sun juttui

Anonyymi kirjoitti...

kuulla*

Anonyymi kirjoitti...

eiku, lukee :DDD vielki sekasin vklpst;)) hurjaa menoo oli tälki muijal

Anonyymi kirjoitti...

vaikutat vähän et oikeesti olisit itsetunnoton nolife hikari nörtti joka siten netissä lesoo

Anonyymi kirjoitti...

vittu et alko ärsyttää tää sun blogi. just tommosta tekopirteetä paskaa. toivottavasti saat pahalaatuisen rintasyövän

Anonyymi kirjoitti...

U all been trolled ! n___n

Anonyymi kirjoitti...

mistä näitä feikkejä oikeen tulee :O:O:O:O:O

Anonyymi kirjoitti...

Vähiin jäänyt päivitykset lähiaikoina.
Taisi mennä kirjoittajalta mielenkiinto kun viimein älysi itsekkin ettei kukaan usko näitä loruja tosissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Miks et antanu sun dildien nimeks Vladimir Put In? Senki lame ass biatch

Anonyymi kirjoitti...

Jättikö vanhemmat maksamatta koneen korjauksen? xD

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva lukea tätä blogii ;) saisko kuvia?

Anonyymi kirjoitti...

minttu millo kirjotat taas???love ya<3<3<3!!1

Anonyymi kirjoitti...

taitaa mintulla olla miehet vähissä kun ei postauksia tule

Anonyymi kirjoitti...

Minttu hei, tekstiä kehiin ja kuvia siinä samalla ;)
Vaikka toi onkin täyttä soopaa, on sitä silti kiva lukea! :)

spotlessmind kirjoitti...

Don`t feed the Troll!

Anonyymi kirjoitti...

Huh huh, sain kyllä nauraa tälle sun blogille :D Ala-arvoista kirjoittamista ja muutenkin täysin naurettavaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Tää on ihan paras. Taas yks pissis nolaa ittensä. PS: tuskin oot miestä ikinä ees saanu. Ethän kehtaa ees kuvaas näyttää. No, ehkä parempi niin, ettei yrjöt lennä näytölle.

Anonyymi kirjoitti...

MINTTUUU! Suski täällä, odottelen sun kirjotuksias, kun alkaa jo tulla ikävä kirjotulsias! missä oot?

Anonyymi kirjoitti...

Kul huomaa et kaikki teinit käy kateellisen tän kirjottelees, ko haukku vaan.. nauran iha kybäl tääl kaikkii noit horoi. Hankkis elämän, mitä lukee jos ei kiinnosta! must sul on asenne kohdallaa ja oot ihan paras! -Suskih

Anonyymi kirjoitti...

Minttu on kuollut lonksun (light) aiheuttamaan alkoholimyrkytykseen.

Anonyymi kirjoitti...

ei saatana siinä on säälittävä muija!

hide yo kids, heres a crazy bitch kirjoitti...

täytyy sanoo et en oo koskaa nauranu näin paljoo ku ekan kerran luin tätä blogia.. trolling or not, its still amusing! ja jos minttu oot oikee ihminen ja jos todellakin oot noin vajaaälyinen nii suosittelisin menemää ihan ensin sp-tautitesteihin.ei oo tainnu mamma typykälle kertoo et viruspohjaset sp-taudit voi tarttua kaikkien limakalvojen ja veren välityksellä.. kävi jo mielessä et sulla voi olla aika montaki tautia... ja kortsut on ainoo lähes täysin varma ehkäsykeino sp-tauteja vastaan..ja ne light jutut on ihan täyttä moskaa. *vink vink* ps. heruisko pilluu? ;)

Anonyymi kirjoitti...

"Donut has a hole too!" <-- tatska pakaraan babe ;) ps. kirjota lisää <3

Unknown kirjoitti...

kannattais varmaan joskus kattoo tuoteselosteet ruuista. nuudelissa on järkyttäviä määriä hiilareita ja rasvaa. proteiini pitoset ruuat olis paljon terveellisempi vaihtoehto koska proteiinit on solujen rakennus aineita. ja mietin että ootko oikeesti vähän pihalla laihduttamisesta koska banaani jäätelö ei tosiaan oo mitenkään päin laihduttamisen kannalta paras vaihtoehto. ei pahalla. :) ja kun oon lukenu tätä blogiii ni huomasin et käytät paljon light tuotteita. se ei oo oikeestaan ees terveellinen vaihtoehto. vaikka niissä ei olis sokeria niin se on korvattu makeutusaineilla jotka eivät ole yhtään sen parempi vaihtoehto ja lähes yhtä lihottavia. : D
ps EN VITTUILE :)

Anonyymi kirjoitti...

siis mikä vittu sua oikeesti vaivaa?? :D sä haukut täällä muita huoriks tosta noin vaan ja blogissas kirjotat kuinka otit yhdeltä suihin ja paria panit ym. ja tää "syön vain terveellisesti" systeemi taitaa olla kans pelkkää egoilua, sä et tainnu tietää että sun kehos tarvitsee niin hiilareita, proteiinia sekä hyviä rasvoja. :D jos et syö hiilareita, niin mitä nuudelit on? PELKKIÄ hiilareita. Ottaisit oikeesti asioista selvää ennenkun tuut kirjottamaan tänne tällasta paskaa. tulee pikkusen mietittyä että voitko oikeesti olla edes tosissas?? siis ihan käsittämätöntä. sä oot naurettava. :D

Anonyymi kirjoitti...

tapa ittes horo

Anonyymi kirjoitti...

jos oot kerran niii vithy upee ja kaunis nii kannattasko laittaa blogii si naamakuvaa vai eikö tyttö uskalla ;)ja en tajuu mite kohtelet ihmisii, blogissa usei otetaaa että hyvää että myös kritiikkistä kommenttii vastaa mut sää et näköjää sitä kritiikkii si tyttökulta hirveesti kestä :D:DDD

Anonyymi kirjoitti...

tää on joku vitsi ihmiset. ei kukaan käyttäydy näin.

Milla kirjoitti...

MINTTU TUU TAKAS! </3

Anonyymi kirjoitti...

huhhuh, säälittävä):):):)

Anonyymi kirjoitti...

no eihä sitä tietenkää postauksii tuu, ku ei miehii oo löytyny = ei mitään kerrottavaa kuinka on "hoidellu jonku toosi ihkun poitsun vessas daa"

Anonyymi kirjoitti...

TÄTÄ JAKSA KUKAA LUKEE KU PELKKÄÄ JAARITTELUU KUVII ??+

Anonyymi kirjoitti...

Ootko oikeesti noin tyhmä vai esitätkö vaan? Nuudelit on täynnä hiilareita, ja niin on leipäkin. Jos haluat syödä vähähiilihydraattista ruokaa, niin oisit syöny sitä makaronilaatikkoa, kun siinähän on lihaa, jossa ei ole hiilareita helvetin pässi. ''Iiihihihhhh en syöny tänää makrulaatikkoo vaan vedin nutskui ja leipää koska niissä ei oo hiltsui (ooopssss ;))) oon niin ihku että pidän huolta itestäni, en vaan tiedä mitä on hiilarinen ruoka, joten rumat ja läskit ämmät päät kiihhh) Mut nyt täytyy mennä vähä juomaa lonksu (light) ja panemaan pomoo, koko kerrostalon asukkaita ja tietty sitä ihkuu poikaa, joka ei lämpee mulle, koska oon niin ihku hyökkäävä ja lähettelen puolalaston kuvia itestäni jokaselle vastaantulijalle (en siis oo helppoo hihihihiihihhi enpäää kinkyyy ;););)) Onneks et oo nolo, että söisit proteiinia (siis protskuu), vaikka niitä pitäisi syödä, ah olet ihanan naurettava. Ps. Ja saan helvetin isoo munaa joka reikään joka päivä.

Anonyymi kirjoitti...

PPs. Hahahhahahahahahhahahah ja vittu suositko terveellistä ruokaa, siinä vitun banaanijäätelössä on ihan samanverran vittu kaloreita ku muissaki, vaikka siinä miten ois jotain hedelmähappoja :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ei vittu et voi olla noin tyhmä oikeesti!

Anonyymi kirjoitti...

voi ihmiset äly hoi :D