lauantai 21. elokuuta 2010

Ready For Catfight

Moi. Naapurin kollin iskeminen jatkuu... Mut sattu kyl yks vastis... joku nörtto (=nörttiportto, just sopiva nimi sille luuserille) tunki reviireille! Hah! Kerron pian. Mut siis eihän siinä, kyl mulle pikku kissatappelu sopii, oonkin siin nimittäin aika paha vastus! Mies pitää ansaita itelleen taistelemal, ja sen aikoo tää kisu tehdäkin! ;)

Viimekshän siis olin lähdössä pikku kerman(light)lainailuretkille (just joo, sepä olikin tarkotus...;) tais kyllä ollu joku muu "ei-niin-viaton"! ;) vaik eihän se cream siin huono lisä olis ollu...;)). Noh, rohkeesti sit astelin jätkän oven taakse ja pimpotin ovikelloo niin kiimasesti kun vaan lähti! ;) Otin hyvän (eli seksyn, mut vähän sillei "avuttoman";)) asennon ja vedin syvään henkeä.

Vähän ajan päästä se komistus sit sen oven avaskin. Sen reaktio oli kyl aikas hyvä: "HUI SAATANA!" :D Eipä tainnu poju odottaa tällasta pimua ovensa taakse, ja viel korsetis ja korkosaappais. Rakastan säväyttää kundeja! Heläytin coolin naurun ja olin et "Moi, oon tost naapurist... Oiskohan sul mulle spe... ups! ...siis KERMAA...? Lightina! ;)" Hih, tein muka pikku virheen! ;) Oops... ;) Sil ei ollu (mut siis sil ei ollu ollenkaan, eli ei myöskään un-lightin! Mmh miten sportyy... täytyy myöntää et olin heti kikseis! ;)) mut whatever, I didn't fucking care.

No mähän en tietty siit lannistunu (eihän se ollu ees tarkotus, vaan u know what! ;)) vaan astuin rohkeesti peremmälle ennen kun se ehti edes pyytää. Ja nyt tulee se "ei_vittu" -kohta. Siellähän nimittäin makoili (yritti varmaan näyttää hyvältä) joku vitun lehmä jossain horossa pyjamassa! Olin et EI VITTU... :D Give me a break...! ;D Meinasin oikeesti revetä ihan vitusti!

Sillä oli ensinnäkin jotkun vitun rillit päässä ja sellaset nolot pörrösukat! :DD Sit se oikein MAKAS siinä sohvalla (vitun horo) ja katto muka jotain leffaa. Ja vitut! Tajusin heti sen lorton aikeet. Se komistushan sillä tietty oli mieles! Anteeks vaan mut kun vertaa sitä ja mua... Sallikaa mun nauraa! ;DD

Mä: Meikit viimesen päälle (ripsari, huulari+yks glossy kiilto, kajaali, kaht erilaist luomarii, valokynä, meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri, kulmakynä ja glitsuu), hiukset sillei kesyttömän wildisti, seksy asu ja kaikki yksityiskohdat tarkkaan mietitty (esim. rakennekynnet ja yhtä viettelevän tuoksust parfyymii joka sekottaa miehen kuin miehen (ala)pään!;)). Plus kunnol asennetta, karismaa ja pientä (just joo, tosi "pientä";)) flirttii! ;)

Se: Kulunu pyjama, ei meikkii (vaik ois kyl tod tarvinnu! :D), silmälasit ja ei varmaan oo hyvä sängys.

Et silleen...! ;) Taitaa tost olla aikas helppo päätellä kumpaa teki naapurin hottyboyn enemmän mieli... mua vai sitä? Haha! Minttuu Minttuu! ;) Et turha sen pikku horatsun on leikkii mitään "tyttöystävää" tai luulla mut voittaneensa. En tod alkanu käyttäytyy mitenkään lapsellisesti, koska siit ois voinu vaik luulla et oisin kateellinen! Hah! Sen sijaan ignoorasin sen viileesti, vaik se mulle yrittikin moikata tai jotain. Whatever, tekopyhä bitch, talk to my hand. Komistukselle aloin sen sijaan jutella kaikkee esim. lenkkeilyst. Sanoin et: "Ollaanki taidettu tos pari kertaa sattumalta (ja vitut! ne kerrat on ollu tarkkaan ajotettui, hihi) törmätä, oon kai ollu just juoksemaan lähös!" Sit loin oikein merkitsevän katseen nörttoon. Se ei kuitenkaan lenkkeile. Vaikutti nimittäin aikas saamattomalta, ei millään pahalla (eipä)!

Tais kyl sitä horoo vähän ärsyttää kun niille pamahdin niin myöhään. ;) Hih, oonhan yöeläjä! Yö on kuumint aikaa! ;) Sillon se oikee elämä vast alkaaki. Pojuu ei kyl tainnu mun vierailu haitata ja sekös horoo tais vituttaa viel enemmän! Haha! Aina ei mee nallekarkit tasan! Jos se musta on kiinni (ja sehän ON), niin ei kyl niiden pikku "suhde" (niin mikä?! "Kuka kaipaa suhdetta, luopuu vapaudestaan, kaikkihan tavoittelee omaa etuaa-a-a-aan...;)") enää kauaa kestä!

Sen sille hikulookil varustetulle wnb-lutkalle päätinki tehdä selväks, ja kysyin poitsult (oikein vihjailevasti) et: "Hmm... ihan muuten vaan tuli mieleen et onko sullakin joskus semmonen fiilis et tekis mieli päästä eroon jostain (painotin oikein sitä "jostain"-sanaa, ihan kun en ois tienny kestä oli kyse! Ettei vaan siit horosta?! ;)) tyypistä?" Vastaus oli ihanan suora: "Todellaki!". Tais vähän nörtolla naama venähtää. Se sano sen viel sillei painokkaasti, vähän ku vihjaten! ;) Olin kyl tyytyväinen.

Nörtto yritti näyttää silt ettei sitä haitannu, mut näin kyl sen läpi. Sil oli oikein sellanen ylimielinen ilme, ja väänsi viel jotain tekonauruu. Ei vittu! :D Säälittävää! Teki mieli sanoo sille päin naamaa pari valittuu sanaa (oon suorapuheinen) mut päätin kuitenki käyttäytyy aikuisesti ja hymyilin vaan sillei vittumaisesti semmosel "ei kato aina voi onnistuu" -ilmeel. :D Sit toivotin hyvää yötä (en siis sille horolle) ja marssin ovesta ulos. Kävelin oikein läheltä komistust niin et nörtto varmasti näki et meidän välil oli eroottist latinkii! Et vitun hyvät yöt silleki, haha!

Ei oo kyl tainnu naapurin poju viel ratkasta et kuka sille sen "oot kiikarissa" -lapun meni sillon postilaatikost sujauttamaan! Päätinki järkätä sen elämään vähän lisää mysteryy ja pistin toisen lapun: "Pikku sessiot someday?" Haha! Mut kenen kaa? ;) Sitä saaki komistus miettii! Miehet rakastaa jännityst. Ja tää tyttöhän sitä sit järkkäilee! Miesten eteen pitää nimittäin nähä vaivaa, eikä vaan jossain sohvalla maata (hihi, mitähän vihjaan...;))!

Tää jätkä on kyl tod mun seuraava projekti! Ja nörton ja sen jutun sabotointi... ;) Siin en ookkaan mikään huono! Alko kyl kiihottaa aikas paljon (mähän OON suorapuheinen) kun naapurin pojuu ja sen pikku vihjailui mietin! Oiskohan aika kaivaa Dimitri esiin... ;) (btw, pitääköhän dildo pestä kun sitä on käyttäny... en oo uskaltanu pestä kun jotkut dildot on sellasii et vesi pilaa niiden materiaalin.)

Huoh, huomenna töihin... Onneks on sentään Boss jota voi kiusii pikkutuhmil vihjailuil, muuten mun huominen päivä ois kokonaan pilalla! Pitäisköhän mennä kommandona töihin...? ;) Onks kellään kokemust? Sit vois vähän "vahingos" miesten pukkariin eksyy, just kun pomo siel vaihtaa vaatteit! Hihi! No en kai sellast tekis! Tai mistäs sitä tietää, oonhan aina siel mis mahlat virtaa! ;) Please no, ei mitn pervoilui...! Hihi, en osaa olla ilman, perus minä! ;)

Dimitri, be my "The Neighbour",

Minttu

ps. Aattelin ottaa tatskan! Oon miettiny et ehkä joku teksti joka kertoo mun elämäst. Asennetta pitää olla. Haluun olla vaikeesti tavoteltava! Vois siinä olla kuvaki, mut haluun sit olla ihan varma ennen ku sen otan. Harkinnas on nyt ainaki "Not just a toy", "Try me, get me, fuck me" ja "I'm your fantasy, but I don't care". Mut siis aion harkita tosi tarkkaan! Ehdotella saa!

31 kommenttia:

emoteini kirjoitti...

Semmone tatska:
"you're horny when you see me"

Anonyymi kirjoitti...

Ota sellane tatska mis lukee "I like it rough" iha su alas elkääs, ni sit miehet (esim. naapuris ;)) tietää et mistä tykkäät, jos ne vetää takaa päin.

Anonyymi kirjoitti...

'Sen reaktio oli kyl aikas hyvä: "HUI SAATANA!" :D Eipä tainnu poju odottaa tällasta pimua ovensa taakse'

Oletko aivan varma, että se ei ollut "hyi saatana"? Meinaan, että minun kokemukseni perusteella miehet, jotka tykkäävät nörttitytöistä, eivät tavallisesti välitä niin paljon tuollaisista vähän heikompitasoisista naisenkuvatuksista. Me nörttitytöt kun olemme huomattavasti parempaa seuraa niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Jos nyt kuitenkin syystä tai toisesta onnistut naapurisi viettelemään, luultavasti teet nörttitytölle palveluksen. Jos mies osoittaa niin huonoa makua, että lähtee tuollaisen jakorasian perään, niin ei tainnut olla alun perinkään sen arvoinen, että sitä kannattaisi paljoa jäädä suremaan.

Mutta jatka samaan malliin! Tätä sinun blogiasi on varsin viihdyttävää lukea.

Anonyymi kirjoitti...

kuva dimitristä pakaraan tatska toimiii!

Anonyymi kirjoitti...

Ota tatuointi pleikkarin ohjain alaselkään. moni mies kiihottuisi

Anonyymi kirjoitti...

Miten olis: "Yes, I'm full of shit, but hey, some people like to fuck that too"?
tai
"Me thinkey me hottey<3<3<333<<<333<3<3<33<3<33<3<3<3<33<3<3<3<3<333<<33GrrrAaahh..!MMmmm"?
Toi jälkimmäinen ainakin kuvaa niinq tosi hyvin sun luonnetta ja karismaa ihmisenä.
Sit jos haluut lyhyemmän version:
"I'm fake"
tai "Don't bother. Contains no brain."

Anonyymi kirjoitti...

ota:

'' Jakorasia ''

Anonyymi kirjoitti...

" me horny you horny we sex now "

Minttu kirjoitti...

emoteini: hih, no toi kyl kuvais mua... ;) kiitti ehdotuksest!

anonyymi: se on kuule ihan "trough" eikä mikään "rough" et meeppäs vähän englantii opetteleen! ja en kai nyt haluu seivästetyks tulla vaik isost kalust tykkäänki! ;)

anonyymi: no olen kuule ihan varma, tiiän kuule pikkasen paremmin ku sä, sähän et ollu paikan päällä... vai olitko?!! ;) kuulostat nimittäin aikaslailla siltä samalta nördehorolt, haha! no tuskin se oot mut jos oisitki niin tiedoks vaan et taistelu on luvas! ;) aattelen tälläkin hetkel sun miestäs alasti... ;) eikä taida ihan vaan "ajattelemiseks" jäädä! ;) siis jos se oisit!

anonyymi: hihi! kiitti vinkist! ;)

anonyymi: hih, oisin aika toy! ;) thanks ideast!

anonyymi: oliks toi jotain vittuiluu? ei huoh, huory

anonyymi: no ota kuule ite "ruma ja kateellinen"

anonyymi: hihi, why not ;) thx!

Anonyymi kirjoitti...

rough tarkottaa rajua, että sä tykkäät rajusta menosta ;) ehotan joko boys, boys, boys tai sit show me the money

Anonyymi kirjoitti...

ol ny vittu hiljaa...

Anonyymi kirjoitti...

Sulle sopis parhaiten otsaan teksti "Huora".

Anonyymi kirjoitti...

no ei jumalauta et oo tosissas ! voin vaa kuvitella millanen lutka oot

hottis mies -83 kirjoitti...

hoi saanks pilluu?

Anonyymi kirjoitti...

Nyt oon kyllä kateellinen kun sait sen komistuksen kiinnostumaan :( Odotas vain, se jätkä on samoissa töissä mun kaa <3

Anonyymi kirjoitti...

Joko oot paska trolli tai sitten vaan vitun lutka.

Anonyymi kirjoitti...

tää koko blogi on ihan vitun provo -.- luulin noist alkuteksteist et oot tosissas ja tykkäsin lukee tätä ku olis ollu niin hauskaa jos joku olis tosissaan tollanen :) mut näist uudemmist huomaa heti et tää on ihan pelkkä vitsi koko juttu -.-

Anonyymi kirjoitti...

Joo. Vanhempia päivityksiä lukiessani mietin viel, et onko tämmöne ihmine oikeesti olemas, mut myöhempi materiaali osoittaa tän koko blogin 100% trolliksi.

Fani kirjoitti...

Mua ei oikeastaan vittuakaan kiinnosta onko Minttua oikeasti olemassa, mutta tää blogi on nii hyvää shittii et mitä jengi valittaa ? :D Minttu kirjottele vähä useemmin! Tahti laantuu :(

Maxime kirjoitti...

Ettei vaan olis ollu naapurin pojulla mieles et sä olit se josta pitää päästä eroon ?

Anonyymi kirjoitti...

mihin minde on hävinnyt?

Anonyymi kirjoitti...

Mikäs on sellanen hajuvesi joka saa miehet kuumiks?

Anonyymi kirjoitti...

Tatuoi pyllyys että "Hip hei, hutsut!"

Anonyymi kirjoitti...

huora, kirjota lisaa, tahdon lukea. Good shit.

Coco kirjoitti...

Heiheihei, koska päivitys taas, ikävä lisää!<3 Vai onks ollu liikaa mieskiireit? ;))

Anonyymi kirjoitti...

Lisääääääääääääääää!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hei minttu, anteeksi tarkoitan siis todellinen nörtto (niinkuin muita nimität. Pieni vinkki
pikkuiselle LUTKALLE. Jos sattuisit avaamaan joskus silmäsi ja näkemään tätä omaa
haavemailmaa pitemmälle, voisit ehkä huomata olevasi pelikuva kaikille näille tyypillisille
sanoille millä muita kuvaat). On tiedätkö kova juttu huomata että ei ole parmepi muita
ihmisiä, mikä tässä sinun pikku lutkan tapauksessa olisi täysin tarpeellista.
Kyllä se siitä pikku horo, jatka vaan samaanmalliin. Lämpimästi vain toivon myös
sinun sekä läheisten ihmisten (raukat säälin heitä) puolesta että joku tuollasta paskaa
palauttelis vähän maan pinnalle. Lisäksi voin taata jokasein miehen kyrvän olevan yhtä
löysä kuin vittusi nähdessään sinunlaisen ihmisen, ei paljon sporttti pojyil jytise ;D

Anonyymi kirjoitti...

mikset oo kirjottanu satuja pitkään aikaan? :(

Minttu kirjoitti...

anonyymi: hmm.. why not.. maybe! thx!

anonyymi: oo ite, slut

anonyymi: kateut kateut!

anonyymi: kukahan se lutka on ku toisii haukkuu, hora

hottis mies -83: hmm... maybe... ;) tuu koittaa..! ;) (hihi, tykkään vähän kiusii! ;))

anonyymi: vitut oo

anonyymi: kiitos samoin ;D

anonyymi: i don't need ur opinion, bitchie

anonyymi: huoh, lutkie

fani: on kato muutkin tekemist (u know... ;) seksii seksii! ym)

maxime: mahdoitkohan ees lukee koko postaust?! tietääkseni aikas selväks tein kumpi meist se hotimpi oli! taidat olla vaan kade! ;)

anonyymi: no vittu kone hajos! :D ei vtu...

anonyymi: mitä kalliimpi sen parempi! ;)

anonyymi: yritätkö vittuilla? horie

anonyymi, anteeks vaan, huora?!

coco: niitäkin! ;)

anonyymi: here u are ;))

anonyymi: ei vittu et oo kyl pitkään aikaan tainnu munaa saada! ;D päivän naurut!!

anonyymi: montako kertaa pitää sanoo et kone hajos! vittu

Anonyymi kirjoitti...

ei tullu mieleen että se TODELLAKIN ois tarkottanu sua? =)
oot vitun nolo

Anonyymi kirjoitti...

"So Luxurious, Unqualified Tart"

eli suomeksi: niin luksus, tinkimättömän kirpeä

kuvais sun luonnetta ja olemusta :))
tatskais sen sillee et näkyis just stringien narujen välistä :) <3

HUOM!
muista noi alkukirjaimet sit tosi isol, se on coolii !