torstai 5. elokuuta 2010

At The PlayGround... ;)

Moi! ;) Kinkyy luvas! Oon täs muutaman päivän (ja yön;)) aikana saanu kyl niin vitusti munaa et ei tarvii enää koko loppuelämänä naida (no eipä!) ;) Löysin nimittäin baarist ihan vitun kuuman kollin! Joku pesäpalloilija... ;) Pesäpalloilijalle pesää, hihi! Voin kertoo et oli herral aikas iso maila! ;) ja käyttöö löyty! Täl nartul alko nimittäin kunnon juoksut! Grauh! ;)

Aloin tietty iskee sitä heti kun sen näin. Katoin sitä oikeen vetävästi ja sit lipasin mun lasin reunaa mahdollisimman kinkysti, et se uros varmasti tajuais että tällä tytöllä on tuhmuudet mieles! ;) (hihi, ainahan mulla!) Iskin viehkeesti silmää ja kohotin sit kulmiini sellasella "Tekiskö mieli vähän kurkistaa mun stringsuihin?" -ilmeellä. Sit vielä oikein otin sen mun drinkinsekotustikkun suuhun ja imeskelin sitä sillei intohimosesti, koko ajan katse luotuna siihen komistukseen! Se ei vittu ollu pelkkää mitäänsanomatont silmäpelii, siinä oli jotain fantasiaa, meidän kinkykemiat kyl tosiaan kohtas! ;)

No tää tyttöhän ei millekään vitun silmäpeliasteelle jääny! Nousin hitaasti jakkaralt (hihi, jäihän se hame vähän ylös mut siitä ei tää kimma välittäny!) ja loin katseeni tän jätkän hmm...;) tiedätte kai minne...;) alakertaan! Sit koko matkan sen luo tuijotin mahdollisimman intensiivisesti sen farkkujen tiukkaa etumust (miksköhän teki niin tiukkaa..? ;) Olinkohan kiusinu vähän liikaa!;)) ja persettäni keikuttaen marssin sen luo. Sit vasta sen kohdalla nostin katseeni kiusoittelevan hitaasti, ja näytin kädellä sillei "follow me...;)" ja vinkkasin vessaan päin. Oon nimittäin aikas s(h)uora (haha), en tod mikään vitun nössö joka ei saa mitään aikaseks!

Lähin tietty sit "johdattamaan" sitä pikku hottieta "oikeille teille"! Kävelin kyl aikas seksysti, osaan nimittäin käyttää kroppaani niin et se on edukseen! Olin kyl kunnon cebardi vaik ite sanonki! ;) Mut sit tuli vastis. Tää mies oli nimittäin päättäny olla vaikeesti tavoteltava. Jäi vittu sinne tiskille. Kyl sen naisest näkee ketä voi vähän pistää tekee töitä, kuka ei oo luovuttajatyyppiä! That's me, ha? ;)

No mähän olin heti leikissä mukana! Aloin tanssii sillei aikas tuhmil liikkeil sen musan tahtiin. Baaris ei nimittäin kukaan muista mitään ei voi ihan rauhas tuhmistella. Kiemurtelin sillei seksysti seinääki vasten ja tein tietty mun bravuurin: "hyppäsin" sillei nopeesti lattialle istumaan, nostin jalat ylös sillei levälleen, päästi sellasen "äuh!"-äänen ja äkkii takas ylös. Uros tuijotti mua kyl aikas kiimasena! Tää tyttö uskaltaa;)

Sit aloin sillei sheikaten lähestyy sitä, ja samal tietty koko ajan flirtin sille ja lipasin välillä huuliani! Tais kyl siinä vaihees olla herral jo mela pystys! Vihdoin saavuin sen luo, käännyin selin päin siihen ja laskeuduin alas aikas pornoillen, samalla perseelläni sen bodyy hinkaten. ;) Sit viel kourasin sitä munista (hih, suorie suorie;)) ja nojasin tiskiin sillei coolisti. Olin et "Näytit silt et haluut tarjota mulle, okei, yks lonksu kiitos, LIGHTINÄ." Sanoin ton "lightin" sillei oikeen selvästi et muut bitchit siin ympärillä varmasti tajus et tällä mimmil on timmin seksikropan edellyttämät elämäntavat! Sehän sit tietty mulle sen lonksun(light) makso, ja otti itelleenki oikeen jallukolan, ah, ihanan miehekäst! ;)

Seuraukset voikin jo arvata: taksiin taksiin! ;) Varmistin viel et sil oli kortsui, en nimittäin haluu tautei. Taksikuski oli joku vitun ämmä, joten päätin vähän vittuilla sille ja näyttää kellä on vittu (ja;D) seksielämä kunnos. ;) Avasin saaliini housujen napit, ja aloin ottaa munaa poskeen! Ääntelin oikein kunnolla niin et se naiskuski varmasti tajus ettei takapenkil tosiaankaan vaan viattomina istuttu! Tein kyl hyvää työtä ja ennen kun oltiin sen kämpil niin oli sen jätkän "roomalainen kynttilä" kyl päästäny sekä punaset et vihreet pallot aikas voimalla tän pikku imurin suuhun! Nielin tietty kaiken niinku kunnon naiset! ;) slurps! (hyi mua!)

Sen kämpil sit kinkyiltiin oikeen kunnol! Pyysin sitä sanoon mua sen omaks pikku "ykköspesäks"! ;) Tää kolli tykkäs erityisesti lykkii perseeseen, ja tää tyttöhän tarjos! Se on siitäkin kätevää et kumii ei tarvita koska siitä ei voi tulla raskaaks. Jäin yökskin, nimittäin taitavalle miehelle pitää toki antaa mahdollisuus pikku uusintaan. Ja sen se tuhmeliini kyl saikin - monta kertaa! ;)

Vaihdettiin sit tietty numeroitkin ja musta tuntuu et täl ehdokkaal vois kyl olla potentyy mun vakipanoks (mulle ei kuulkaa moni kelpaakaan!!). En kyl muista sen nimee mut voin sanoo sitä vaik pesäpalloilijaks, se on sopivan tuhmaki nimi. Kaksmielisillä on aina hauskempaa! ;)

Mut kyl sit vitutti kun piti töihin mennä. Olin kyl tod sillei "so what" -asenteel! Leipäosastolutka ei oikeen tykänny kun otin tupakan suuhun valmiiks jo myymälän puolella ku olin tauol röökille menossa. Haha! Vittu ei taida sil ämmällä olla munaa mitä odottaa, niin siks varmaan töissäkin niin tunnollisesti viihtyy! Ei vittu mikä pelle...

Mut nyt lähetän kyl "vähän vihjaavan" viestin pesäpalloilijalle! ;) Oon jo keksiny sen valmiiks: "Noniin poju, tiedän et oot jo maila pystys! Eka ykköselle, sit kakkoselle, sä osaat pelin! ;) Mitä keksittäis huomenna...? Pesä on vapaa! ;)" Hih, tuhmuuksia luvassa! Meen ky aamuvuoroon, mut illalla taitaa tällä tytöllä olla edessä tiukka matsi! ;)

Mailaa pesään,

Minttu

ps. Liukasteainees on entsyymei jotka tuhoo luontoo. Vituttaa ku ihmiset on niin vitun tyhmii et haluu pilaa tän maapallon.. huoh. Tästälähtien tää tytsy käyttää purkkipersikoiden sokerilient (huom siit EI liho, koska se laitetaan perseeseen et turha vinee!!). Se on ainakin luonnollista! Et vois niinku vähän ajatella luontookin!

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Edellisessä postauksessa hehkutit sitä, wettei heru :D Mihinkäs se jäi?

Anonyymi kirjoitti...

taiski olla sellane seliselibaatti

voihan kissa kirjoitti...

SELIselibaatti Minttu SuoraHuoraseni.
Kovat on puheet mutta mitenkäs ne teot?

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä, kovat on puheet, mutta mites teot?

Anonyymi kirjoitti...

Ja ensin sanoo ettei haluu tautei, sen takii käyttää kumii. Ja seuraavaks et perseeseen paneminen on jees ku ei tuu raskaaks ni ei tarvii kumii.
Vittu oot kyl tyhmä jos ei sen verra välähdä valot et kappas, taudit tarttuu perseenki kautta.

Anonyymi kirjoitti...

ja mihin sä sitä liukastetta tarviit... jossain aikasemmassa postauksissa raivosit, että on loukkaavaa, ko joku rupee läträämään luikasteella.

Anonyymi kirjoitti...

etkö ookkaa selibaatis?

Anonyymi kirjoitti...

Mie oon koko ajan vain enemmän varma siitä, että tää blogi on läppä. Ei tätä voi ottaa tosissaan.

Anonyymi kirjoitti...

kiihotun kun luen

Anonyymi kirjoitti...

Liukasteen vaihtaminen sokeriliemeenhän pelastaa niin hirveästi tätä maapalloa tuhoutumiselta :D Jättäisit ennemmin ne pitsat, autolla ajamisen, tupakoinnin ym. pois.

Anonyymi kirjoitti...

Ja perseseksistäkö ei saa tauteja?

Minttu kirjoitti...

anonyymi: no vittu voin muuttaa mieltäni jos haluun, haha, et mun elämää määrää!

anonyymi: oops...! ;)

voihan kissa: no oisin vittu pystyny jos oisin halunnu! ja tuskin mikään kovin kuuma kisu oot, haha! ;)

anonyymi: tiedän kyl jotain muuta mikä on aikas "kovana"! ;) hihi! ja tekoi löytyy myös;)

anonyymi: taidan kyl ite sen verran enemmän tost seksist tietää et turha tulla vinee ku et ite saa koskaan munaa perseeseen;) ja en oo kuule väittänytkään et perseeseen panemisest voi tulla raskaaks! et meeppä vähän ittees!!

anonyymi: no voi vittu! kuulostaa vähän siltä et joku kateellinen pikku anonyymi tarvii ite aikas paljon liukastetta, ajattelisit luontoo!! sitä paitsi en sanonu et sitä tarviin;) mut onhan se mukavaa;)

anonyymi: upsis, mitenkäs tässä näin kävi! ;) noo... ei (muutama) kerta horoo tee! ;) hihi! (pervoo pervoo)

anonyymi: en kaipaa tukees, horie!

wippii: i know... ;)

anonyymi: taidat tuntee syyllisyyt! sitä paitsi mul ei oo korttii et otapa eka selvää ja tuu sitten vasta moriemaan! (eli moralisoimaan, idari)

anonyymi: whatever!!! slutsy

Anonyymi kirjoitti...

Sokerilientä liukkarina :DDDDDDDDDDDDDD Kiitos "(hihi, perus minä!)" tää sun blogi on niin paska että saa nauraa ihan veet silmissä sun jutuille :DDDD TOIVON että et oo oikeesti tuommonen vaan että tää vaan olis joku helvetin huono vitsi.

Anonyymi kirjoitti...

Onks susta yhtään kuvia täällä? Haluisin tietää miltä näytät :O

Anonyymi kirjoitti...

"anonyymi: taidat tuntee syyllisyyt! sitä paitsi mul ei oo korttii et otapa eka selvää ja tuu sitten vasta moriemaan! (eli moralisoimaan, idari)"

Ai meet sä kävellen töihin? Pyörällä? Ja pitsaa munttaat silti plus käytät lakkaa, meikkejä yms (: Sä oot kyllä liian tyhmä liikenteeseen, sen kyllä arvasinkin jo, mutta väitettiinkö, että ajaisit ite?

Anonyymi kirjoitti...

Voi hyvää päivää..
Miten ihmeessä joku on voinu mokata niin paljon että on saanut omasta lapsestaan noin iljettävän, itteään tyrkyttävän, itserakkaan ja valehtelevan kun susta on tullu!??
En voi käsittää miten et oo jo hoidossa suljetulla! Sulla on tosi vakavia ongelmia, jos tää on edes osaks sun normaalia ja oikeeta elämää..
Ja ihan pikku vinkki: Kaikki ei menetä muistiaan baari reissun jälkeen, mutta luulen että aika moni toivoo sokeutuvansa tai menettävänsä muistinsa sun tempaukset nähtyään..

Kodac kirjoitti...

Olisi mukava nähdä valokuvia neidin elämästä!

...paitsi jos tekstin takana on finninaamainen moponvirittäjä niin ei ole niin suuresti väliksi vaikka et fotoja postaisikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kinky ei oo sama asia ku pervo. :(

Et kyllä voi olla tosissas, huhhuhu. :DD Hyvää viihdettä kuitenkin, ei siinä mitään.

Minttu kirjoitti...

anonyymi: katotaanpas miten sit suu pannaan kun ilmastonmuutos koittaa! mun mielestä kaikki vois laittaa kortensa kekoon! ja kuule slut, koitas nyt vaan kestää et elän miten haluun! huoh, horo

anonyymi: en kai sentään paljastuu haluu... ;) (enpä;D)

anonyymi: tykkään "ajella" vähän toisenlaist "autoo" ;) hihi, jos tajuut mitä tarkotan (tuhmaa tuhmaa;))

anonyymi: ja huoh kuule vaan, vitun horatsu

kodac: kuten jo sanoin, en haluu paljastuu! enhän sit vois kirjottaa niin villisti ;) näin voin kertoo maailmalle mitä oikeesti ajattelen! (huom. oon suorapuheinen)

anonyymi: älä tuu kuule tälle kinkypervoasiantuntijalle tollast vinee. kinky+pervo=minttu! ;)

Anonyymi kirjoitti...

idareita olette ennemmin te kommentoijat jotka vittuilette tosi nokkelasti kirjoittajalle tai haukutte blogia paskaks trolliks. tää on ihan helvetin hyvä trolli ja kirjoittajan huumorintaju lähentelee neroutta.

Anonyymi kirjoitti...

miks kaikki haukkuu tätä blogia, just paras :DDDD et turvat tukkoo valittajat!