keskiviikko 11. elokuuta 2010

Welcome... ;)

Oi onnea!!! Ihan vitun kuumia uutisia! ;) Arvatkaas nimittäin mikä tänään kurvas pihaan ku olin röökil?? Muuttoautohan se sieltä puksutteli ("puks puks" vaan niinkun Minttu ja pesäpallolija viime yönä! ;) voi ei, enpä tokaa lausetta pidemmälle ehi ja heti pervoilemas, perus minä!), mut paras on vielä kuulematta! Tän misun kanssa samaan rappuun muuttaa nimittäin ihan vitun komee poitsu!! (Selvästi joku sporttinen, ja ihana haba, ah!) Olin ihan vitun kikseis kun sen näin! ;) Sitä urosta kelpais hoidella - ja sen kyl aionki tehdä! ;)

Teinkin siihen pikku hottikseen jo vaikutuksen heti alkuun. Kun se nimittäin alko jonkun vitun porukan kanssa (niiden puheist sain selvää et just se komistus on siihen muuttamas - yeah right baby, hyvä päätös...;)) kantaa jotain kamoja siinä rapussa, niin tää tytsyhän pisti itteensä vauhtii. Meikkasin nopeesti mut ihan vitun tehokkaasti (kunnol ripsarii, kajalii, meikkivoidet, puuterii, aurinkopuuterii, glitsuu, huulikiiltoo ja kulmakynää) ja pistin hiukset sillei seksylle ponnarille! Sit vaan minishortsit ja avoin toppi päälle (hihi, kiusailuu kiusailuu)! Asettelin boobsit niin et ne varmasti kiinnitti huomioo;) hihi, tuhma tyttö! ;)

Kun sit ovisilmäst näin et tää kuumis oli tulos mun oven kohdalle, avasin oven ja lähdin hölkkäämään rappui niin et tissit oikein pomppi sillei aikas krhm... ;) Sit vaan sille väläytin kunnon flirttihymyn ja kohotin kulmiini sillei nopeesti, vähän vihjysti... ;) Sit lähdin muka oikein lenkille! ;) Hot and Sporty! ;) Oikeesti olin kyl tänään jo kuntoillu (20 vatsalihasliiket ja 20 punnerrust) mut halusinhan vaikuttaa urheilulliselt. Hihi, tää tytsy osaa huijata miehii! ;)

Kävin sit lähikaupast hakee Mars DeLIGHTin ja kokiksen(light). Sit kävelin takas, mut just ennen sitä taloo mis asun aloin taas hölkätä! ;) Aikas ovelaa vaik ite sanonki. Siel se herkkupeba vielkin jotain laatikoit kanto ja tää tyttöhän tietty ihan sen edest hölkkäs, light-tuotteet kunnolla näkyvis! ;) Olin muka sillei "kevyesti hengästyny". ;) Miesten mielest on vitun kiihottavaa jos nainen huohottaa, koska siit tulee mieleen paneminen. Päätin sit viel korostaa sitä mielikuvaa ja lisäsin joukkoon sellasii pienii "mhh"- ja "ohh"-äännähdyksii... ;) Hyvä ettei hottis pudottanu muuttolaatikkoo, sen verran tais hornyhormonit lähtee hyrräilemään alaspäin (just oikeeseen paikkaan;) hihi, naughtyy) kun tää tyttö vähän taitojaan esitteli! Sit viel sen eteen jäin muka oikein "nostaa" housujani (hah tais kyl enemmänkin laskeutuu kun nousta! ;) Oops, se oli "vahinko"... ;)) Onneks oli herral se boxi tietyn paikan edessä, tais nimittäin käydä vähän housujen etumus tiukaks! ;) Oonpa aika lutsie;)!

Pistin tiukasti mieleen minkä oven takana tää kolli majailee. Oon kyl tod päättäny sen napata itelleni! Päätin sit vähän antaa jo esimakuu mitä on luvassa.. ;) Kirjotin tyhjän kortsupaketin kylkeen (sai poju nähä heti mun tuhman puolen!) pinkil tussilla: "oot kiikarissa" ja kävin tiputtaa sen postilaatikosta. En laittanu mitään allekirjotusta! ;) Halusin nimittäin olla vähän salaperäinen... ;) Sellanen tekee miehet hulluks! Taitaapa tää naapurin poitsuki palaa jo halust tietää kenen kans on tekemisis...! ;) Meinasin kyl eka kirjottaa siihen loppuun "t: Neiti X" mut sit päätin et yksinkertanen on paras! Ei pidä pojan päätä kerralla liikaa sekottaa... ;)

Aloinki sit heti keksiä kaikkii suunnitelmii mil sen sexyboyn saisin iskettyy! ;) Aika hyvii keinoi jo keksinki (mul on nimittäin mielikuvitust! ;) i'm your fantasy!) ja aion aikas nopeeta pistää niit täytäntöön. Taitaapa tehä Mintun mieli jo naapurin kollin lakanoihin (pervyilyt mieles)! Grh! ;) Houkuttelen sen asuntooni... ;) En ookkaan mikään viaton naapurintyttö, pikemminkin tuhma D-rapun Domina! ;)

Oon kyl ihan vitun innoissani täst! Pesäpalloilijalleki pistin äsken punast luurii. Miten silläki voi aina vaan seksi pyörii mieles?? Miehet: ei osaa kyl mitään muut aatella! Huoh! Eikä kyl taida Pesäpoika kauaa listoil pysyy jos ei koht ala lahjoi ja ylellisyyksii ilmestyy! En oo mikään halpa! Otin sit vaan kännykkäkameral pari kinkyy kuvaa itestäni ja lähetin sille. Vetäköön käteen vaan, haha! Mä sen sijaan nautin Dimitrin monisenttisest seurasta. ;) Ja naapurin babe tietty mieles! ;) (Taidan olla taas tuhmal päällä! No, millonkas en...? ;)) Tänään tulee sellaset orkut et kuuluu naapuriin asti! Tiedätte kyl kenelle... ;)

Viattomasti (just joo!) "naapurisopua" tavoitellen;),

Minttu

ps. Päivän luonnonsuojeluvinkki (haluun nimittäin auttaa maapalloo): Sperman voi laittaa biojätteeseen! Eli ku on lopettanu panemisen ja ottaa kortsun pois (ellei oo joku vitun horo joka ei sellast käytä), voi ne spermat sillei puristella sielt biojätteeseen ja sit kortsu roskiin. Eli jos haluut antaa tukes maailman säilymiselle niin kannattais noudattaa! Ihan vittu tiedoks vaan!!

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Miehet: ei osaa kyl mitään muut aatella! "
mitäs sä sitten ajattelet? ::::::D

hienoa, että kannat vastuun maapallosta!

Anonyymi kirjoitti...

'Pesäpalloilijalleki pistin äsken punast luurii. Miten silläki voi aina vaan seksi pyörii mieles?? Miehet: ei osaa kyl mitään muut aatella! '
Ja mitäs sä sitte ajattelet? :DDDDDDd

Anonyymi kirjoitti...

ehkä paskin feikkiblogi ikinä :DDDDDDDDDDDDDD ei siin nauraminen on ihanaa :)

Anonyymi kirjoitti...

ei hitto okei nyt tää alkaa jo näyttää kunnol feikilt :D:DDd ei kukaa voi olla vaan yksinkertasest noin alikehittynyt ja idiootti?

Anonyymi kirjoitti...

Kai sen sanomattakin tajuaa että tää on feikki! :D:D TROLLOLOLOLLL!! :D:D

Anonyymi kirjoitti...

tää olis hauska jos tää olis totta

Anonyymi kirjoitti...

"Kävin sit lähikaupast hakee Mars DeLIGHTin ja kokiksen(light)"

Se on kyl ihan vaan mars delight, ei mikään light tuote. Jos joku oikeesti olis laihiksel, niin varmaan tarkistais kalorit sun muut ennen ku mitään suuhunsa pistäis. :P

Anonyymi kirjoitti...

"Miehet: ei osaa kyl mitään muut aatella!" lol ja ite osaat?

ja voiko joku tosiaan olla noi tyhmä et luulee laihtuvansa syömällä kaikkea missä lukee "light"?

nauran sulle.

Anonyymi kirjoitti...

oot niin urpo :DDD sust tulee vaa entistä isompi niil light tuotteil ja mars delight ei oo laittii :D:D:DDDD

Anonyymi kirjoitti...

Delight on englanninkielen sana eikä tarkoita mitenkään kevyttuotetta vaikka siinä onkin sana light. Vaikka feikkiblogikihan tää on ja suhteelisen epäuskottavaks ja paskaks käymässä, päätinpä jakaa tämän tiedon kaikkien kanssa.

PS. [x] Perus minä
[x] Sluttie!!1111

Anonyymi kirjoitti...

Ai se olit sä... Inhottavaa tuottaa pettymys mut tykkään miehist enemmän ;)
T. "Naapurin Kolli"

Minttu kirjoitti...

anonyymi: saan kuule aatella mitä haluun! ;) niin, oon tajunnu miten tärkeet se on. kannattais muidenkin!

anonyymi: no en nyt pelkkää seksii mieti! (enpä;)) hihi!

anonyymi: shut up, nartty

anonyymi: joo joo vittu kateut ilmas?? ...horo

anonyymi: en tarvii mielipidettäs, lutkis

anonyymi: huoh oikeesti, horatsu

anonyymi: kuule ihan vaan tiedokses et light=kevyt. montako vitun kertaa se pitää sanoo?! eräät ei vaan ikinä ymmärrä... ei huoh:D:D

anonyymi: must on kyl huolestuttavaa et ihan perus englannin kieli tuottaa vaikeut noin monelle... ei vittu, no saanpahan nauraa!!

anonyymi: taidat ite olla joku kauhee fädäri, meeppä vähän ittees!

anonyymi: ei vittu oot lapsellinen. tiedoks että light tarkottaa edelleen kevyttä et revi siitä, fucking lortty

anonyymi: haha, just joo! en taida ihan noin tyhmä olla! ;)

Anonyymi kirjoitti...

delight = ilo, mielihyvä
:DDDD:D:D

Anonyymi kirjoitti...

20 vatsaliikettä? No johan kuntoilit : D jos sä jostain oot laihtunu niin luultavasti aivoista :D