maanantai 16. elokuuta 2010

Some Cream... ;)

Iik... Jännittää! Suuri ilta koittaa tänään... ;) Aion nimittäin tehdä vihdoin tuttavuut naapurin sporttipojuun! Oon sitä täs muutaman päivän vaan yrittäny vähän kyylii rapus ja kerran se onki tullu vastaan. Sitä vaan sit sillei vähän flirtisti moikkasin, mut en viel ryhtyny muihin toimenpiteisiin. Ei kannata nimittäin olla liian hyökkäävä! Pitää lähestyy sillei huomaamattomasti, ja oikeel hetkel iskee kiinni urokseen! ;)

Vaik ite sanonki, oon kyl aikas taitava huomaamaan millon on just se oikee aika toimii. Mul on joku sellanen sisänen vaisto. Mut siis kateut ei kannata täs asias päästää valloilleen, koska siis enhän mä periaattees voi sille mitään et miehien iskeminen vaan luonnistuu mult! ;) Täst blogist esim saa kyllä hyvii vinkkejä ja apuu jos jotain kundii yrittää itelleen saalistaa, mut toivottavasti kaikki ymmärtää, et se epäonnistuminen voi johtuu ihan itestäskin. Et vaik tyyliin ohjeitani seuraisitkin, niin esim. ulkonäöl yms on merkityst. Ja kaikkeehan ei voi sanoiks tiivistää! (ainakaan tätä pakkaust;))

Ainiin, vitun koomisii uutisii! Pesäpalloilija haluu kuulemma jotain "romantiikkaa" meidän "suhteeseen"! MIHIN VITUN _SUHTEESEEN_?! :D Heti kun vähän paneskellaan niin sit muka kohta ollaanki "suhteessa"! Ei vittu! :D Ja ihan tiedoks vaan, tätä tyttöö ei pelkäl naimisel omakseen saa! Tää donna haluu ylellisyyt! Korui, vaatteit, matkoi ja kalliit rakkaudentunnustuksii (esim. ilotulitus ym)! Taitava panomieshän se kyl on... kestävyyt löytyy! Mut ainoo mitä (orkkujen lisäks) silt anaalimonsterilt oon lahjaks saanu on kyl vitun kipee kakkonen! ;) (ou nou, kinkyks menee, enks ikinä osaa käyttäytyy? ;D)

En tietty sille sano etten tod mikään yhen miehen nainen oo! Luulkoon vaan et suhtees ollaan, hihi! Saanpahan munaa (ihan kun muuten sais;))! Vakipano kannattaa aina olla olemas, jos ei jaksa baariin raahautuu tyydytyst noutaan. Toisaalt, jos sellanen löytyis naapurist niin sehän ois aina plussaa...;) Kovaa kaluu heti seinän takana, sellasest tää tyttö tykkäis! Ja sehän saattaa toteutuu... ;) Taidan kyl taas pervoilla oikeen kunnol... noh, perus minä! ;)

Muuten, kommenteis onkin kyselty et mihin Mr. Money katos, ja voin kuulkaa kertoo et alko vähän vituttaa kun siihen jouduin ite aina yhteyt ottaa...! Tää tyttöhän ei kenenkään perään vonkaa!! Mut aattelin et vois sille taas jossain vaihees jotain pikkutuhmaa viestii pistää, koska tykkäänhän ylellisyydest! ;)

Mut nyt tähän iltaan (ja miksei yöhönkin...! ;)) Mul on suunnitelma, jonka avul aion päästä vähän vieraileen naapurinpojan kämpäs (ja sängys! ;)) Aion nimittäin mennä muka "lainaamaan kermaa(light)"! ;) Hihi, naapurin viattomalta (niin varmaan;)) sporttitytölt (mä) on "vahingos" vähän light-kerma (oonhan sporttinen, eli sille pitää alust asti tehdä selväks et käytän light-tuotteita) loppunu ja pitäähän sitä tietty mennä lainaamaan...;) Hihi! Valitsin just kerman ihan senkin takii, et se on niin eroottist. You know... ;) Sil voi vähän playailla! Ja siihen kyl pyrinki. Tän illan päätavote on tietty kuuma seksi, mut en lannistu jos ei homma siihen asti vielä mee. Oon tyytyväinen myös esim suihinottoon, sylitanssiin ym... ;) Ei kannata olla turhan vaativa, siit ei hyvä seuraa!

Oon tietty valmistautunu hyvin. Mietin kyl aikas pitkään mitä pistäsin päälleni, mut tulin sit siihen tulokseen on seksy on aina parast! Vähän tuhmuut! ;) Niinpä sit ihan korsetin päälleni kietasin, ja korkkarit tietty... ;) Sit päätin lisätä asuun vähän sporttisuut ja laitoin päähäni semmosen hikinauhan tapasen (mut en siis ihan oikeeta) pantajutskan! ;) Meikkasin tietty kunnol ja sheivailin (posliinii posliinii)! Mitään vitun kuppii (sille kermalle) en tod jaksa raahaa mukaan. Sehän nimittäin ei oo tän reissun tarkotus... ;) Tää tyttö ei mitään kermoi(light) vatkaile! Taitaa kyl olla naapurin poju joka vähän "vatkaileen" pääsee, nimittäin mua! ;) Aion aikalailla suoraan mennä asiaan (oon suorapuheinen), en jaksa turhaan missään ovenraossa nysvätä! Sitä paitsi panettaakin jo siihen malliin et ois aika päästä vähän hommiin! ;) (voi ei, oonks noin kiimy...;) ainahan mä!)

Ja eikun pojun ovelle vaan, ekaks viel tarkistan kaikki yksityiskohdat ja parantelen viel meikkii mut sit... Se on menoa! Wish me luck! ;)

-If u wanna be my honey boy, u gotta have money, oih! ;)-

Minttu

17 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No??
Miten kävi??? Kerro äkkii mitä kävi, yxityiskohtiii pliiide! Yay! Toivottavast ei ollu liian pieni muna iiks.. Löysin vast joku aika sit sun blogin ni pakko nyt tul heti kommaamaan sillä oon aikas samanlainen ku sä.. Tulin vast himaan tukka iha pörrös ku löyty eilen vähä seuraa kauppareissulta! Kannattaa hengaa tarpeeks kaua vaa peppu pystyssä ja selkä notkolla valkaamassa sopivii satsumoita.. kinky sluttie ooh yeah..! Hyvät oli kyydit! Nyt pesulle....

T. Jassu

Anonyymi kirjoitti...

MINTTU TUUTKO JOKU PÄIVÄ JUOMAAN MUNKAA LAVAN LONKSUU(LIGHT) ;)

Anonyymi kirjoitti...

Jassu täs taas, ahh nyt suihkun raikkaana (ja vähän hajuvettä, tietty), mm..

Tuli mieleen et piti kertoo sellasest lainausepisodist..
Menin kuumiksen yläkerran naapurin ovelle vaa, tyylii pieni hame ja läpinäkyvä paita ja korkkarit, tukka ja meikit hyvin..

Pidin toista kättä sillee selän takana ku se avas oven, ja sit sillee "kainosti" (just joo mä tosi kaino? taidetaa olla vähä samiksii, minttu ;);) ) No enivei si sillee kulmien alt katoin ja kysyin käheellä äänellä (kandee vähä dokaa ja vetää röökii ja just olla ulkon pikkupikku vaatteis myöhää ni saa sellasen seksyäänen! wink wiink;) ), et.. "oisko sulla pattereita lainata..tähän" ja sit otin käden sillei hitaasti selän takana ja pidin kädes sellast pinkkii dildoo!! Vähänkö se jätkä jäi suu auki.. No, mäki avasin vähä suuta siin ja sillei vähä lipasin huulta. Se jtkä kutsu mut sit siihe eteisee venaa, etti sillei haparoiden jotai patterii sen kaapist ja yhtäkkii teki niinku laskelmoinki sen tekevän: se käänty ympäri ja kysy jos se voi auttaa ilman patteria mitenkään!! NO tottakai, melaa mekkoon vaan ahh ;);) Oli hyvät setit ja joka suunnasta sain ja pari viikkoo tän jälkeen tää jätkä muutti pois!!! Arvaa vituttiko just ku oli löytäny hyvän!! No, ei muuta ku uutta naapuria bongaamaan.. Sul o nyt tosi hyvä ku sul o siinä tollanen uros naapurissa! ;) Nyt taidan lähtee vähä puistoon kattelee mitä löytyy.. lihaksii toivottavasti ku o kuuma päivä! Siiderit mukaan ja vähä bailumusaa.. Kundit mun ympärille täst lähtee kesän vikoi päiviä! Aion laittaa jotai tosi teasy teasyy päälle.. Wish me luck!! ;)

T. Jassu
x o x o

Minttu kirjoitti...

anonyymi/jassu: no vittu kerron seuraavas postauksessani... ei huoh! mut hih, kiva et löytyy ihmisii jotka ymmärtää et tietynlaisel spontaaniudel ja rohkeudel todella SAA seuraa. :)

anonyymi: hmm... ;) why not;)

anonyymi/jassu: ei vittu! :D:D aika hyvin!! tol asenteel pärjää, ihan muillekin tiedoks.

Anonyymi kirjoitti...

Ei light-kermal kyl oikeen voi leikkii ku ei se kuohu yhtä hyvin ku oikee kerma. :(

Anonyymi kirjoitti...

Hah! Light-kerma ei jätä lakanoihin tahroja samallai ku läskien kerma. Sucker bitch! Ota selvää enne ku tuut selittää tollasii juttui tällaseen blogiin! No nyt tiedät.. Ole hyvä!

-Jassu

Anonyymi kirjoitti...

MINTTU! Oot ehkä eniten siistein ja ihQuin mimmi ikin!!! jatka samaan malliin ja kiusaa miehiä! <3333

Anonyymi kirjoitti...

tiesiks, että tää sun blog löytyy riemurasiasta? vielä kaatopaikka -osiosta. :D Jos ihmettelet noita kommenttien määrääs.

Anonyymi kirjoitti...

Missä henkisen kehityksen tavoittelu??? Sä et tule läpäisemään 2012.....................

Anonyymi kirjoitti...

:DD Älä _koskaan_ lopeta tätä bogia! Ehkä parasta viihdettä ikinä!

Anonyymi kirjoitti...

Uutta tekstiä jo!

Anonyymi kirjoitti...

:D voi jumalauta ! paskin blogi ikinä ja oot vitun huora tän perusteella !

Maria kirjoitti...

sul on vissii aika vitun tylsä elämä oikeesti. luuleks et kukaa uskoo et oot tosissas? :'D oot salee oikeesti joku vidu ruma läski jol ei oo muut elämää ku kone ja tää feikki-blogi. ja vaik oiski aito, nii huora sä todellakin oot. HUORA. jos ymmärrät sanan tarkotuksen. ja iha tällee btw, kuka 25-vuotias kirjottaa tollee... -.- mut hei ei mitää, senkus jatkat bloggailuu, kaikki vaa nauraa sulle :'D

Minttu kirjoitti...

anonyymi: jos asennet löytyy niin mis vaan voi leikkii, u got to learn that, bitch!

anonyymi/jassu: ai en tiennytkää. hyvä tietää!

anonyymi: hih, kiitti!

anonyymi: no kuule en ihmettele ja tiedoks vaan et ainoo asia mitä ihmettelen on sun lapsellisuus.

anonyymi: ai sitä leffaa?? mitä vittua, horie

anonyymi: mmh, kiva et tykkäät... ;) (toivottavasti oot male! o ou, kinkyy ;))

anonyymi: toki toki ;)

anonyymi: huoh, kakara

maria: kuulostat niin kateelliselt et melkein purskautin lonksut näppäimistölle kun repesin nololle kommalles! ;DDDD

Anonyymi kirjoitti...

VAUHILLA LISSÄÄ TEKSTIÄ!

Anonyymi kirjoitti...

Ahahahahahahahahahahaha, ei tollastaihmistä voi olla olemassa!! Jos olisni oon varma et haluaisin lyödä sitä..:D

Anonyymi kirjoitti...

moi