sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Fuckin' MINT is bäky! ;)

Hola bitcheees!

Tää tyttö on vieläki villi ja vapaa, monintavoin ;) Oon uudistunu. Oon alkanu puolustaa naisten oikkiksii. ;) femy femy... ;)
aion liittyy johonki femy-järjestöön, oisko suosituksia?

Kaikkihan alko siit, ku jouduin sukupuolisyrjinnän kohteeks omal työpaikal! Hevi-kotkahan se tietysti oli kaiken alku ja juury! ja kaikki lähti ihan pienest. Olin normisti töissä ja mulle tuli kauhee nälkä. Siinä sit ku tuli tauko, nii näin et meillä oli takana ostoskärryssä kurkkie (no vittu kurkku!!!). Hävikissähän se pikku paskiainen oli, joten ihan rehellisesti: AIKA TEKOPYHÄÄ VÄITTÄÄ ETTEN SITÄ OIS VOINU SIIT OTTAA. AFRIKAN LAPSETKIN KÄRSII NÄLYST. (sori mut oon aika hiilenä!) no, mähän sit päätin vähän maailmaa parantaa ja sen siit ottaa, mut vastiksena huomasin sen olevan täysin syömäkelvoton. No, hyllylle sit menin ja otin toisen (normisti punnasin ja pistin hävikkiin) ja astelin taukohuoneeseen eväs mukanani.

Eli voisko joku nyt kertoo että mitä oon tehny väärin??? (oon niin raivoissani et lonksuu(LIGHT) on menny jo 2 tölkkii). Whatever. Se kurkku OLI HÄVIKISSÄ. Kurkku on 90% vettä. Sitä saa ihan kraanyst eli HeVikotkalleki tiedoks jos tätä luet!

Tarina jatkuu: Kurkkua siis taukohuonees imeskelin (Bossy mieles like always), kun HeVikotka lyllertää paikalle (ja nyt tulee se "ei vittu" -kohta) AHAA-PATUKKA kädessään. Se sit kysy et oonko sen kurkun maksanu. Kylmän viileesti sit vaan vastasin et autoin Afryn lapsia. Se alko jotain inttää et oli ollu kassalla ja en sitä kurkkuu ollu maksanu ja jotain whaeva. Siis yritin sille vähä-älyselle lortolle selittää et se kurkku oli HÄVIKISSÄ mut ku ei mee perille ni ei mee. Bossyn puheillehan se sludde sit paineli. Mitä vittua. Nyt todella ymmärrän, milt tuntuu tulla sukupuolisyrjityks työpaikalla. Haluun osottaa mun sympyt kaikille heille!!!

Mut siis täähän ei tod loppunu tähän! Bossiehan mut sit puhutteluun pyysi. Sain varotuksen "NÄPISTYSYRITYKSESTÄ"! En tod oo mitään näpienny. HeVikotkaa sit kostoks syytin sen vitun Ahaa-patukan viemisest. No se tekopyhä lutka oli sit oikein SÄÄSTÄNY KUITIN (ei vittu:DDDD). Just joo. Oon todella loukkaantunu. Siis joka päivä tollasta. Ei ihme jos masennun työpaikallani. Jossulleki täst puhuin ja se oli sitä mielt, etä tätä vois kutsuu jo TYÖPAIKKAKIUSYKS.

No, tää tyttöhän ei mitään varotuksii vastaanota. Ilmotin suorilt, että se on sit IRTISANOUTUMINEN (pikku draama queenie;)). Tiesinhän, ettei bossy mua päästäis. Tietysti vaan kiusasin mut lähdin ovet paukkuen. (Tää tapahtu siis eilen, mut jatkoa seuraa tän päivän puolelta.)

Tänä aamuna olin jo vähän rauhottunu, ja normisti sit lähdin töihin (Bossyn aamuu pelastaan;). Ja MITÄ VITTUA?? Bossy ei ollu vuorossa. Sen sijaan siel oli HeVikotka, joka oli tilannu jonku VITUN VUOKRATYÖLÄISEN mun tilalle. Se kysy et mitä siel tein. Vastasin et no tulin vittu töihin. Ni MITÄ TÄÄ VITUN URPO VASTAA? Et olin muka eilen irtisanoutunu! Luuliks se lehmä et tosissani olin??? Ei vittu:DDDD Ei mitään huumorintajuu...... Ignoorasin kaikki sen vastalauseet, menin kassalle ja tein vuoroni vaik se ämmä yritti jonkun kohtauksen järjestää.

Mut nyt kohokohta: TEIN SEN VUORON ja siit huolimatta HeVikotka ilmotti etten saa palkkaa siit koska olin eilen irtisanoutunu! Mitä VITTUA. Mä tiedän mitä se sovinisti haluu. Paremman näkösen businessnaisen pois työpaikaltaan. (Tietty nyt asiakkaat syttyy enemmän kurkkyy lipovast beibest kun Ahaa-patukoit ahmivast pullyst (pullerost). Oon niin vihanen! Mut on pelattu ulos. Savustettu. Ja vaan koska oon nainen. Tällast tää tasa-arvo sit Suomes on. Jos bossie ois ollu paikal, se ois puolustanu mua.

Mut tää ei jää tähän. Tein nimittäin vähän salapoliisintyötä ja löysin yhen järjestön: PAM. (eli palvelualojen ammieliitto). Sieltä saa vitusti rahaa jos jää työttömäks. No siihenhän sit heti liityin. Ihan jees kosto HeVikotkalle ku sielt eka tili tulee ja voin kaupalle sen eteen mennä rahatukkyy heiluttelemaan. Et raada vaan vitun orja!!! Tää tyttö onkin JÄRJESTÖS. Vähän sivistyneempää ku jossain kuppases kaupas kassalla istuminen. Järjestöis oleminen tulee oleen mun elämä täst lähtien.

Et vähän oon jo rauhottunu ku uutta elämääni mietin, mut vähän kyl viel kuohuu. Ja kaikkihan tietää sen ainoon keinon jolla tän tytön saa kesyttyyn (muna muna;)). Otan viel muutaman lonksun(LIGHT) ja lähen munajahtiin. Helpotti kyl kun sai blogyyn purkaa turhautumisensa. Nyt ymmärrän milt tuntuu olla kaltoinkohdeltu. (Aion olla tänään tosi "säälittävä" ;) = paljon seksiä!;))


Järjestöjen jumalatar,

Minttu

Ei kommentteja: